Horoszkóp

Sárkányfej az Ikrekben

Karmánk a sorsfeladatunk, és azért születünk a Földre, hogy ezt teljesítsük. Karmahoroszkópunkból megtudhatod, hogy a mostani életedben mi miért történik, kinek vagy "adósa", milyen feladatokat kell megoldanod.

 Sárkányfej az Ikrekben

 

Feladatod

A testvéri és a rokoni kapcsolatok ápolása, akikhez alkalmazkodnod kell, és akikkel szemben gyakorolhatod a megbocsátást és az alázatot.

Karmikus feladatod a tudás továbbfejlesztése, a tanulás, és idővel ismereteid továbbadása, ami többféle módon történet: akár nevelőként, akár szülőként is.

Az előző életekben valószínűleg hagytad parlagon  heverni képességeidet, nem művelted a szellemedet, és tunya életet éltél. Most alkalmad lesz ezt jóvátenni, ha másként nem megy, akkor űzz olyan hobbit, amelyhez meg kell mozgatnod a fantáziádat, és olvasni is kell.


Párkapcsolatod

Nehezen horgonyzol le egyetlen ember mellett, hiszen újabb tapasztalatok gyűjtésére ösztönöz a sors. Ez az oka annak, hogy több kapcsolatot is létesítesz, és nem leszel a hűség szobra. Olyan partner mellett élhetsz nyugodtan, aki meghagyja a szabadságodat, és aki segít felszámolni az életedben a káoszt, a tanácsaival a segítségedre van.


Munkád

A kommunikáció a fő területed. Akár ügyfélszolgálati irodán, vagy a médiában, esetleg a kereskedelemben is elhelyezkedhetnél, mert ezek a neked való munkák. De lehetnél ügynök, mert az előző életekből hozott tehetségeddel, a remek rábeszélő képességeddel, az érdekek kiváló képviseletével sikeres lehetsz.

Az otthonodban is tevékenynek kell lenned, és úgy ledolgozni a családi karmát, hogy nemcsak beszélsz, mit és hogyan kellene a rokonoknak tenni, hanem megfogod a munka végét, és példát mutatsz.

Egészség

Az idegeid felett könnyen elveszíted az uralmat, és gyorsan elszakad a cérna. Mindez karmikus örökség, hiszen az őseid között is több olyan volt, aki nehezebben tudta feldolgozni a problémákat. Próbáld ki a jógát, vagy a tai chit, amelyek nagy segítségedre lehetnek a feszültség oldásában.

Ahol a karmádat teljesítheted

A haragosok kibékítésekor, amikor olyan dolgokat mondasz, amelyek talán nem teljesen fedik a valóságot, mégis ezzel segítségére lehetsz az embereknek, hogy súlyos konfliktusaikat megoldják.

Vissza a Karmahoroszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top