Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 05. szerda)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Bár társasági értelemben nem vagy különösebben tolakodó, ha fizikai vonzalomról van szó, általában te vagy a kezdeményező, és bizonyos módon az agresszor. Ezért olyan partnerrel vagy a legboldogabb, aki hagy téged ezt a szerepet játszani, és aki nem ellenkezik, nem versenyez veled. Te spontán vagy és szeretsz aktívan részt venni mindenben. Vigyázz, nehogy mohóságod elragadjon. Meg kell tanulnod az önuralom és állóképesség leckéjét.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Vedd figyelembe kedvesed ritmusát is, nehogy kifáraszd vagy felbosszantsd. Akkor leszel a legszerencsésebb, ha találsz egy olyan partnert, aki ugyanolyan ínyenc, mint te. Jó, ha van egy állandó társad, így nem függesz a változó társasági érintkezés szeszélyeitől. Élvezed, ha a szerelmedet kedvesednél az érintéseddel fejezheted ki. Ezt az ajándékot értékesebbnek tartod, mint a tucatárukat általában. Olyan partnerre van szükséged, aki nem intellektualizálja túl a szerelmet.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon érzékeny vagy, és a szerelem finom művészetét hamar megtanulod. Ezért olyan párra van szükséged, aki válaszol egy gyengéd érintésre, és aki a szerelmi kifejezés minden lehetséges módját kész felkutatni. Könnyen fordítod a gondolatokat cselekvésre, ezért egészen szakértő lehetsz minimális fizikai tapasztalattal is, amíg ezt maximális tudás támogatja. Azonban ne vidd túlzásba a tudományt azzal, hogy az összes különböző technikát egyetlen éjszakába próbálod besűríteni.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Vigyázz, ne áraszd el partneredet váratlan szerelmeddel. Nagyon valószínű, hogy akkor kapsz kielégítő választ, ha előre tudatod kedveseddel a szándékaidat, hogy fel tudjon készülni. Ne legyél túlzottan anyáskodó. Csaknem öntudatlanul fonod köré az oltalom hálóját, és bár ez szerelemből fakad, a bebörtönzöttség érzetét keltheti, ha kedvesed független típus. Vigyázz, ne avatkozz bele kedvesed társadalmi kapcsolataiba, még indirekt módon sem, különben jó szándékaid fontoskodóvá tesznek.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Közvetlen és barátságos módon közelítesz a szerelmedhez, és kissé letör egy olyan társ, aki heves udvarlást kíván, vagy számos szóbeli érdeklődést, mielőtt jobban megismernétek egymást. Ha azonban a kapcsolat már hosszú távúnak látszik, gondos előkészületeket teszel, ami a pazar környezetet és a fényűzést illeti. De ne feledd figyelembe venni kedvesed ötleteit sem, mert néhányan úgy reagálnak az ilyen gondos előkészületekre, hogy elfogódottá válnak és képtelenek teljesen elengedni magukat.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szeretsz gondoskodni arról, hogy az atmoszféra és a környezet épp megfelelő legyen. Szeretsz változatos terveket készíteni, hogy az élmény spontán legyen, de mindig álljanak rendelkezésre azok a kiegészítők, amik még csak fokozhatják azt. Ellenőrzöd a díszleteit még egy rögtönzött találkozásnak is, nehogy valami lehangolóan hasson az eseményekre. Mindent összevetve neked mégis egy jól berendezett kis otthon felel meg, ahonnan te irányítod az egész helyzetet.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Feltehetőleg te vagy az, aki a változásokat kezdeményezi egy kapcsolaton belül és ezért azok nem mindig szilárdak. Gyakran ragadod magadhoz a kezdeményezést egy új kapcsolat kialakításában vagy a régi felbontásában, ha az már nem elég jó. Bár tudatosan próbálod a változást előidézni, a becsületes kiegyezés és békéltetés szellemében olyan csapdába eshetsz, hogy csak a változtatás kedvéért változtatsz, ami nagyon káros lehet a kapcsolat pozitív aspektusaira.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Energiád lassan érő, pazarló, melyben sokáig dédelgetsz egy vágyat, mielőtt szabadjára engednéd, de akkor nagyon tüzes vagy. Ezért kedvesed nem biztos, hogy igazán tisztában van a te igényeid természetével és terjedelmével, ami a felszínre kerül, meglepheti vagy nyomaszthatja őt. Szavakkal is bölcs dolog lenne kifejezned magad, hogy kedvesed fel tudjon készülni. E miatt a domináns energia miatt gyakran te irányítod a kapcsolatot közvetlenül vagy közvetve.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Minden ügyhöz élvezettel közeledsz, pont a történések közepébe, nincs nagy hűhó, vagy hosszantartó előkészületek. Másrészt viszont megvan az a különleges tehetséged, hogy egy gondterhelt vagy melankolikus kedvest megszabadíts borús hangulatától, és vidám, szerelmes együttlétbe vidd saját nyitott, pozitív közeledéseddel. Valószínűleg neked kell a kezdeményező szerepet vállalnod a programok szervezésében is.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Különleges követelményeket állítasz magadnak a szerelmes szerepekben, ami azt is jelenti, hogy nagyon összhangba tudsz kerülni a kedveseddel. De nem történhet ez mindig így, néha el kell fogadnod más szerelmi stílust is, hogy kedvesed kedvében tudj járni. Ha túlzottan ragaszkodsz saját elképzeléseidhez, kommunikációs szakadék alakulhat ki közted és a párod között. Általában, sőt mindig hű vagy az adott társhoz.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Stílusod sokrétű, a végrehajtás számos formájának felfedezésére összpontosítasz inkább, mint hogy egy külön területet fejlessz. Kísértésbe eshetsz és harcba szállsz, hogy kifejezési köröd kiterjesztésére maximális lehetőséget találj. Az lenne az ideális, ha olyan partnert találnál, aki szintén széles területen mozog, és a változatosságot igazi intimitással kombinálja. Igyekezz hosszú távú kapcsolatot kialakítani egy állandó partnerrel.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Nagy önfeláldozásra vagy képes, ami élvezetes megnyilvánulási alkalom olyan tendenciáknak, amelyek a mindennapi életben szélsőségesek lehetnek. Emlékezz, hol van vége a hálószobának, a kapcsolat más területein legyen egyenlőség. A kapcsolatotok akkor lesz a legideálisabb, ha szavak nélkül is magas szinten megértitek egymást. A túlságosan nyílt szavak és tettek nem fejezik ki igazán a te szerelmed finom, kényes minőségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top