Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 06. csütörtök)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Energiád elég közvetlen, valószínűleg nem zavarható, vagy szublimálható más területekre. Ez egy nagyon becsületes megközelítése egy olyan területnek, mellyel ritkán bánnak így és lehet, hogy majd várnod kell egy olyan társra, aki a szerelemben körültekintőbb. Mégis olyan valakivel leszel a legboldogabb, akinek a stílusa hasonlóképpen nyílt, akivel nem kell állandóan visszafogni természetes hajtóerődet.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Valószínűleg igen nagy az állóképességed, nem fáradsz ki könnyen. Valójában a hosszú távú kapcsolatokat kedveled, és bizonyos fajta kudarcot érzel, ha ezt nem tudod elérni. Azonban vedd figyelembe kedvesed energiáját is, mert az, ami neked egy rövid futás a ház körül, a másiknak maratoninak tűnhet. Ezért olyan társat válassz magadnak, akinek hasonló energiája van. Szerelmi doglokban ma türelmetlenné válsz, szeretnéd, ha minimális beszéddel haladna előre a kapcsolat.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mindenbe amit teszel, így a szerelembe is, sok energiát fektetsz bele. Ha egyszer elindulsz, a határ a csillagos ég, és ez a megközelítés a párkapcsolatra is igaz. Azonban ez lehet, hogy szinte megsemmisíti a kedvesedet, ezért bizonyosodj meg arról, hogy ő képes-e veled együtt venni az akadályokat, vagy kissé mérsékeld energiáidat. Ebben a tekintetben légy nagyon körültekintő, mert ha lendületbe jössz, könnyen figyelmen kívül hagyod kedvesed igényeit és teherbírását.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Jó arányérzéked van a szerelem új stílusainak és technikáinak felfedezésében, inkább nem léped át a határt, az új ötleteket megfelelő időközönként vezeted be a kapcsolatba, így azok mindig érdekesek maradnak. Jól tudod elbírálni, milyen ötletek valósíthatók meg, milyenek nem, így legtöbb kísérleted sikeresnek mondható. E tehetségednél fogva egyensúlyban tudod tartani kedvesedet, ha ő hajlamos a dühöngésekre. Ez egyszerűen a te jó koordináló képességednek az eredménye.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Óriási nagylelkűséget mutatsz szeretteid felé. Nem árasztod el őket állandóan különleges ajándékokkal. Kedvesednek inkább korlátlan lehetőséget adsz, válasszon amit szeretne. Ez veszélyes tendencia, különösen akkor, ha nem jó partnert választottál. Szerencsére ez a hajlam a tapasztalat és a kor előre haladtával mérséklődik. Azonban legbelül mindig megmarad az a vágyad, hogy az óvatosságot szélnek ereszted azért, hogy tetsszél valakinek, akit meg akarsz szerezni.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A szerelem részletes díszleteinek számtalan variációját tudod megtervezni és kivitelezni, és már csak egy partner kell, aki csatlakozik hozzád. Neked egy elképzelt jelenet első előadása a legélvezetesebb, az ismétlés unalmassá válik. Ha egyszer megvalósítottál egy elképzelést, jobb, ha másba kezdesz, akkor ezt a forgatókönyvet egy másik éjjel újra játszhatod. Vigyázz, az elme nagy mutatványok kiagyalására képes, amiknek kivitelezése a valóságban túl nehéz.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem arra törekszel, hogy egy kapcsolaton belül fix legyen a szereped. Sőt, csak fokozza az érdekességet, és kreatívabb leszel, ha a különféle szerepeket felcseréled partnereddel. Ily módon mindketten, új gazdag élményt nyerhettek, de bizonyosodj meg arról, hogy véletlenül sem töröd fel kedvesed kimondatlan tabuit. A te nyitott közeledésed a szerelemhez vagyont érő. Súlyt helyezel rá, hogy őszinte legyél, és ugyanezt el kell várnod a kedvesedtől is.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Óvatosan és komoly megfontolás után lépsz be egy új kapcsolatba. Kivéve a rendkívüli körülményeket, mindig nyitott szemmel kezdesz egy kapcsolatot. Azonban ha már benne vagy, teljesen el akarsz merülni a szerelemben, hogy elérd a legnagyszerűbb alkotást és kiteljesülést. Találnod kell egy társat, aki értékelni tudja az általad annyira vágyott szerelmet. Ha egyszer elhatároztad, hogy tovább mélyítesz egy kapcsolatot, olyan partnerre van szükséged, aki mindig veled van.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Akkor vagy a legjobb formában, ha kapcsolatod nyugodt, nincs semmi visszatartó tényező, vagy korlátozó körülmény. Egy új kapcsolat általában robosztusan indul, jó hangulatra van igényed, de először azt szeretnéd, hogy barátok legyetek. Olyan partnerrel vagy a legboldogabb, aki értékeli a becsületességet és őszinteséget, mivel közvetlen viselkedésed akaratlanul is megsérthet olyasvalakit, aki gátlásosabb és érzékenyebb. Ebben az esetben légy visszafogottabb, vagy keress olyan partnert, aki közvetlenebbül kommunikál.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Akkor vagy a legboldogabb, ha egy új, mégis ismerős úton járhatsz. Akkor képes vagy partneredet gazdagabbá, teljesebbé tenni. Egy kiszámíthatatlan kapcsolatban túl sok időt töltenél azzal, hogy megbirkózz a megnyilvánuláshoz szükséges kapacitás teljes felszabadításának változásával. Stílusod szilárd és tartós, az állandó ingadozás szétszórja energiáidat, ez nem neked való. Egy elég jól meghatározott kapcsolatra van szükséged.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Gyakran egyszerre több személyhez is vonzódsz, és ha a körülmények engedik, több kapcsolatot is fenntartanál egyidejűleg. Ha csak egy kapcsolatod van, ez a tendencia megnyilvánul a partnereddel létrehozott “alkapcsolatok” sokszorozódásában. Ez azt jelenti, hogy mindketten több szerepet is játszotok helytől és időtől függően.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Akkor vagy a legboldogabb, ha a szerelem megy a maga útján, és téged is magával ragad erre a felpezsdítő útra. Megkérdőjelezni és vizsgálgatni a kapcsolatod indítékait egyenlő lenne természetes ritmusod és irányod elrontásával. Az ilyen közeli vizsgálat azt eredményezheti, hogy elveszíted szereteted fonalát. Bár akkor vagy a legelégedettebb, amikor ösztöneidet és érzéseidet követed, ne cselekedj teljesen vakon. Állíts fel bizonyos korlátokat, állj meg, és nézz még egyszer körül, mielőtt tovább mennél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top