Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 09. vasárnap)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Nem az az ember vagy, aki csak játszik a szerelemmel; ha egy kapcsolat jön az életedbe, azt igen komolyan veszed. A kapott élmények sokkal intenzívebbek és nagyon sokat használnak neked. Nem kell olyan ügyekbe bonyolódnod, amit nem kívánsz igazán, csak azért mert manapság ez a divat. Az ilyen futó kapcsolatok valószínűleg negatív hatásúak, és általában csökkentik az örömödet a szerelemben.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Biztonságos és szerető kapcsolatban érzed magad a legkellemesebben, otthoni környezetben, biztos partnerrel, aki érzelmi szükségleteidre fogékony. Egy szabados, könnyed kapcsolat, ami csak jön és megy, nem tudja megadni neked a szükséges érzelmi beteljesülést, üresnek és elhagyatottnak érzed magad tőle. Boldogabb vagy egy harmonikus házasságban, mint egy kevésbé formális kapcsolatban, ahol nincs ilyen határozott kötelezettség.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A szóbeliség számodra nagyon komoly dolog egy kapcsolatban, és nagyon fontos, hogy te és a partnered pontosan megmondjátok egymásnak, mit is gondoltok. Nem szabad kibújnotok egy előzőleg vállalt kötelezettség alól, vagy nem szabad közben megváltoztatni a véleményeteket. Ez elővigyázatosabban kigondolt szóbeli kommunikációt eredményez köztetek, ahol a beszéd az intuitív belső érzések kikristályosodása, és nem csak üres enyelgés.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A vagyon és az anyagiak nem nagyon fontosak most a partnerválasztásban. Nem az anyagi előnyöket keresed egy kapcsolatban, úgy érzed, hogy a túl sok anyagias szempont megrontaná a kapcsolatot, mert megakadályozza az igazi, nyitott szerelmi kommunikációt köztetek. Az ilyen filozófia, bár indíttatásában alapvetően becsületes és tiszta, anyagilag igencsak szegényes kapcsolatokba vezetne téged. Ebben az esetben lehet, hogy nem lesz elég pénz, és nem tudtok részt venni olyan tevékenységekben, amit mindketten élveznétek.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az a fajta ember vagy, aki nem könnyen kezd el egy új kapcsolatot. Ha egyszer elkötelezted magad egy kedves mellett, nagy intenzitással merülsz el a kapcsolatban. A személyes elkötelezettséget komoly felelősségnek tekinted, ezért saját egyéniséged sokkal erősebb, amikor van egy szerelmi kapcsolatod. Nagyon állhatatos és kitartó vagy, nem adod fel egykönnyen, mikor nehézségek szorongatják a kapcsolatodat. Sőt inkább harcba szállsz, mintsem letegyél elkötelezettségedről.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A 12. ház a Szaturnusznak egy nehéz pozíciója, de hatásait mások nem egykönnyen érzékelik. Bizonyos okok miatt hajlamos vagy arra, hogy a legalkalmatlanabb pillanatokban érzelmileg visszahúzódj. A te kiábrándultságod egy különben örömteli élményt egyoldalúvá tud tenni. Ez egy régi félelem eredménye, félsz repülni, félsz elengedni magad, még akkor is, ha tudatosan megszabadultál már a külső gátlásoktól, de a belsők még ott vannak és ezek megakadályozzák az egyébként kellemes pillanatok teljes élvezését.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szerelemben te most realista vagy, nem kötnek meg a szerelmi kapcsolat periférikus vonatkozásai. Általában egy kapcsolat lényegére összpontosítasz, a mellékes dolgokkal nem foglalkozol, szívügyekben inkább klasszicista vagy, mint romantikus. Amíg fiatalabb vagy csak lassan indulsz be, mert a fiatalos románcok olyan felületesek, hogy téged hidegen hagynak az egész dologgal kapcsolatban. Unod, ha túl sok időt kell érzelmi lényegtelenségekkel töltened, és vágyódsz egy szilárd kapcsolat után.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon szerény vagy, ha a szerelmi képességekről van szó, pedig nem szabad lebecsülnöd kapacitásodat. Kedves, figyelemre méltó tehetség vagy, csak hajlamos vagy elkendőzni bizonyos formalitásokat. A fiatalságod bizonyos mértékben ellened, dolgozik, mert úgy tartanak számon, mint befelé fordulót. Bár így megkíméled magad néhány nem kívánatos kapcsolattól, az oldalvonalon ülve végezheted, amikor inkább aktívan részt vennél a játékban.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem valószínű, hogy új szerelmi kapcsolatokba rohansz, amíg alaposan fel nem fedezted a régit. Ebben a tekintetben tudod, hogyan őrizd meg szerelmi energiádat, és tapasztalatodat. Az igazi mély megbecsülések csak később jönnek el, ahogyan te feljebb jutsz a szerelem létráján. Egy olyan kedvessel érzed jól magad, aki nem siet egyik kapcsolatból a másikba. Az ilyen eszeveszett, izgatott cselekvés frusztráltan hagyna, mert hiányozna az élményből a mélység, amire szükséged van.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Szükségtelen félned az ismeretlentől, még akkor is, ha először találkozol a kedveseddel. Egy kis bizonytalanság természetes. Nem valószínű, hogy ma el tudod kerülni a titokzatos vagy bizonytalan területeket a szerelmi ügyekben. Éppen ellenkezőleg, ezek az élmények úgy vonzanak, mint lepkét a láng, izgalommal és várakozással. Neked az a legjobb most a Zen tanítók állítása szerint, ha beugrasz a tűz közepébe azonnal.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most különösen válogatós vagy, hogy olyan kedvest találj, aki meg tud felelni a te szigorú belső útmutatásaidnak. Bár ez a kényes viselkedés sok haszontalan, időpocsékoló viszonytól menthet meg, ne feledd, hogy egy kapcsolat legtöbb szépségét a fejlődés adja. Ami gyengeségnek, vagy hibának tűnhet partneredben, lehetőséget biztosíthat a kölcsönös fejlődésre és finomodásra. Belső vágyad a magasztos és tökéletes kapcsolatra olyan viszonyba vezethet, ahol kedvesed idősebb vagy tapasztaltabb.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Veleszületett vágyad, hogy „szabályosan játszd a szerelem játékát” és kissé el vagy veszve, ha kedvesed nem a megszokott sémákat követi. A „jöjjön bármi” filozófiát megpróbálni nem felelne meg neked, mert csak óriási mentális kavarodást okozna. Csak egy személyes kapcsolat győzhet meg arról hogyan tudod jól használni a megszerzett tudásodat. Jól ki tudsz jönni egy olyan társsal, akinek egészséges mennyiségű kívánsága van, aki bátorít, és támogat téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top