Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. július 10-tõl 16-ig




Kos

Az érzelmek bolygója, a Vénusz most nem lesz rád túl jó hatással. Hangulatod pillanatról pillanatra váltakozik, s ez az erős ingadozás kihat munkádra, családodra is. Most úgy érezheted minden és mindenki csak púp a hátadon, s legszívesebben elbújnál az egész világ elől. Semmihez sem lesz kedved, és mindennapi teendőket is csak tologatod másnapra. A hétvégén kapcsolódj ki, egy kis szünet mindent megold.
Szerelem: Párkapcsolatodban is adódhat egy kis feszültség, beszéld ki magadból a problémákat, ne dugd fejed a homokba. Ha még magányos vagy, a párkeresést halaszd a jövő hétre.







Bika

Jupiteri hatással kell számolnod, ezért a megszokott nyugalmadat most zavartság és kapkodás váltja fel, sőt stílusod egyenesen idegesítővé válhat mások számára. Elég lehet egyetlen pici szikra is, és bárhol, bármikor lángra lobbansz. A belőled kitörő erő zabolátlan és nehezen kordában tartható. Ugyanakkor mégis muszáj visszafognod magad, hisz, ha nem teszed, akkor komoly konfliktusokra számíthatsz!
Szerelem: Párkapcsolatod terén is akadhat némi probléma. Ha most keresed az igazit több kalandba is belebonyolódhatsz, de még nem jött el a megfelelő idő…



Ikrek





Vénusz segítségével ezekben a napokban előbújik gyermeki éned, vidám és önfeledt leszel. Sok minden megvilágosodik, rájöhetsz arra, hogy számos kérdést görcsösen kezeltél mostanában, ráadásul magadhoz is túl szigorú voltál. Szükséged van végre lazításra, és a pihenés mellet még több vidámságra is. Számos alkalmad nyílhat arra, hogy ismerkedj, társaságba járj.
Szerelem: Párkapcsolatodban az érzelmek elmélyülnek, nagy döntések születhetnek! Ha még magányos vagy, akkor itt az ideje, hogy ennek véget vess, és gyökeresen változtass életeden.







Rák


Józan gondolkodásmódod most segít észszerű döntések meghozatalában, különösen munkád terén. Váratlanul komoly lehetőségek adódhatnak számodra, ezeket használd ki, hisz erőtől duzzadsz, s arra is képes lennél, hogy más mederbe tereld életedet. Hatalmas energiatartalékok birtokában vagy, s szinte könnyedén látványos eredményeket érhetsz el.
Szerelem: Ne légy lusta, vigyél párkapcsolatodba is végre valami újdonságot és izgalmat! Ha még szingli vagy, minden esélyed megvan, hogy megtaláld a másik feled!








Oroszlán
 
Oda kell figyelned túlzott előzékenységedre és szolgálatkészségedre, kihasználhatják jóindulatodat. Szaturnusz és Mars együttes hatásának köszönhetően kedves természeted sodorhat most bajba. Nem látod a fától az erdőt, ezért önfeláldozásra és önzetlenségre vagy hajlamos. Ugyan ezek nagyon jó tulajdonságok, de ideje, hogy magabiztosabb légy, és ne hagyd magad csőbe húzni.
Szerelem: Komoly esélyed van arra, hogy a következő napokban könnyen belebonyolódj egy új szerelembe, függetlenül attól, hogy van párod vagy nincs.







Szűz


Gondolataid most folyamatosan az anyagiak körül keringenek. Kételyek gyötörnek, hisz egy ideje állandóak a váratlan kiadások, munkahelyeden is keletkezhet némi bizonytalanságra okot adó tényező. Talán úgy érzed, hogy az élet most igazságtalan veled, és nem kapod meg azt, ami erőfeszítéseidért járna. Légy türelmes, hisz minden elvetett mag beérik egyszer…
Szerelem: Párkapcsolati téren nincs elegendő bátorságod, hogy elmond partnerednek, milyen gondolatok gyötörnek mostanság. Ha még nincs párkapcsolatod csak a hétvége alkalmas ismerkedésre.








Mérleg

Fantasztikus vonzerővel rendelkezel, végre újra rátaláltál önmagadra, ráadásul erőfeszítésedbe sem kerül, hogy másokat levegyél a lábukról. Legyen szó családról, barátokról, vagy akár üzletfelekről. Ezt a vonzerőt használd ki nyugodtan, hisz ritkán adódnak ilyen pillanatok mostanában. Az élet tálcán kínálja a siker lehetőségét, csak élned kell az alkalommal…
Szerelem: A legintimebb viszonyodban is kihasználhatod energiáidat, vedd le párodat a lábáról, és bármilyen kérésedre igent fog mondani. Ha még szingli vagy, felejtsd el ezt a szót, tekerd el az ellenkező neműek fejét!







Skorpió


Jupiter hatására a napokban előbújnak szenvedélyes és tüzes jellemvonásaid, és ez könnyen bajba sodorhat. Mégis szükséged van arra, hogy újra élj, vágyaidat megpróbáld elérni, és ezért szinte bármire hajlandó vagy. Olyan régen engedtél teret szenvedélynek, hogy újra szükséged van arra, hogy ezt az érzést átültesd munkába és szerelembe egyaránt.
Szerelem: Meglévő kapcsolatod mellett most bizony könnyen belebonyolódsz egy másikba… Aki még magányos szintén párra lelhet!







Nyilas

Plútó kellemetlen hatása miatt érzelmeid, gondolataid kissé zavarossá válhatnak. Ez az oka annak is, hogy környezeteddel való kommunikációd is problémásan működhet, elsősorban a körülötted lévő emberekkel, különös tekintettel a családoddal és munkatársaiddal folytatott eszmecseréidre. Szerencsére ez a kellemetlen hatás csak a hétvégéig tart.
Szerelem: Ha úgy érzed, megbeszélni valód van pároddal, akkor ezt halaszd a hétvégére, különben kenyértörésre kerülhet sor köztetek. Ha még szingli vagy, a kapcsolatkeresést halaszd a jövő hétre.








Bak


Mint mindig, most is maximalista vagy, munkád és tanulmányaid területén különösen, ha úgy adódik, még a lehetetlent is megpróbálod véghezvinni. Kitartó vagy és elszántan dolgozol céljaidért, s környezetedtől is ezt várod el. De mivel túl magasra helyezed a mércét, ebből könnyen konfliktusok adódhatnak! Inkább köss kompromisszumokat, és légy türelmesebb.
Szerelem: Érzelmi téren is a maximumot nyújtod, szerencsére itt épp erre van szükség! Páratlanoknak az egész hét kedvező ismerkedésre.








Vízöntő

A Neptunusz és a Hold együttállásának köszönhetően, kommunikációkészséged megnő, s erős indíttatásod lesz arra, hogy ismét tanulj valami újat. Megérzéseid és előérzeteid most sem hagynak cserben, jó érzékkel választod ki a számodra legjobb lehetőségeket. Ilyen tálcán kínált lehetőség több is adódik a héten, semmire ne mondj nemet, nem fogod megbánni.
Szerelem: Meglévő kapcsolatod most erős átalakuláson mehet át, ne riadj meg ezektől a folyamatoktól, hátrányod nem fog származni belőle. Ha még a szinglik táborát erősíted, minden esélyed megvan, hogy betoppanjon egy szerelem.







Halak


Igényed lehet arra, hogy régóta berögződött dolgaidat most alapjaiban változtasd meg. Erre épp kiváló időszak áll előtted. Ha munkahelyváltáson, költözésen, befektetésen töröd a fejed, ne habozz cselekedni, biztos, hogy nagy szerencsével jársz! A külső hatások is kedveznek terveidnek, sőt családodban is segítőkre lelhetsz!
Szerelem: Párod is támogatja ötleteidet, így a nagy célok elérésében is társadra leltél benne. Ha még magányos vagy, kizárt, hogy ne kopogtasson a szerelem…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top