Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 10. hétfõ)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Olyan élményekben és személyes találkozásokban lesz részed, amelyek elmélyítik, és szélesíteni fogják önismeretedet. Önmagad is, és kapcsolataid is változni és fejlődni fognak. Kapcsolataid szorosabbá válnak és elmélyülnek. A felszínes dolgok most egyáltalán nem érdekelnek. A Plútó – mint mindig mindenkit – arra szorít, hogy a felszín alá nézz, jó mélyen. Ez néha fájdalmas, de szükséges és megéri.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Régi emlékek, vágyak, indítékok, vagy múltbeli cselekedetek, amelyeket még önmagad elől is elzársz, most felszínre kerülhetnek, hogy foglalkozzál velük, és ez az, amit épp tenned kell: szembesülni velük, beismerni, feldolgozni őket és akkor többé nem gyötörnek, nem irányítják életedet tovább. Bölcs dolog olyan kedvessel lenni, akinek az „elképzeléseiben” jól érzed magad.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Sikervágyad jelentősen felerősödik és a siker nem is marad el, ha már tudod, mit akarsz, és nem akarsz könyörtelen taktikákhoz folyamodni. Másfelől ha még mindig sötétben tapogatózol önmagadat és a követendő irányt illetően, most képes leszel kiutat találni, bár ehhez esetleg elég sok állásváltoztatáson vagy pályamódosításon kell majd átesned. Mindenesetre erőfeszítéseid nem fognak kárba veszni.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ez az időszak akár nehézségeket is hozhat, ez azonban elkerülhető, ha nem gázolsz keresztül másokon, fittyet hányva mások igazára, elképzeléseire. Mély élményekkel és meglátásokkal gazdagodhatsz e tranzit idején, mindez alapvetően érinteni fog, gyarapítva tudásodat és bölcsességedet. Érdeklődésed a filozófia vagy metafizika felé fordul, és részt vállalhatsz társadalmi reform mozgalmakban is. Ne feledd azonban, hogy meglátásaidhoz tapasztalatokat kell szerezned, és ezt mások sem spórolhatják meg.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Úgy tűnhet, mintha valaki ellened dolgozna. Állj meg és lásd be, hogy ebben talán nincs is semmi szándékosság. Bárhogy is legyen, mások lépései arra fognak késztetni, hogy bebizonyítsd: te helyesen cselekszel. És ez éppoly értékes lehet a magad, mint mások számára. Valamilyen nehézséggel kerülhetsz szembe. Arról lehet szó, hogy mennyire vagy képes kitartani terveid mellett és befejezni, amit elkezdtél.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Energiáid kicsit elapadnak, kedvetlenség, fáradtság vagy feszültség lehet úrrá mindennapjaidon. Mindazonáltal helyén marad az eszed, és a másokhoz fűződő kapcsolataidból profitálhatsz. Személyes kapcsolataid és mindenféle kontaktusok most különös jelentőséggel bírnak. Nincs értelme ilyenkor kihátrálni belőlük. A pár hónappal ezelőtt megkezdett dolgaid most beérnek, egyesek viszont nem.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülsz és ez életednek minden területén éreztetni fogja kedvező hatásait, különösen pénzügyi kapcsolataid lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra találhatsz. A szokásosnál könnyebbnek találod az esetleges személyes problémák rendezését és ennek most el is jött az ideje. Barátaiddal kellemes estéket tölthetsz együtt.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nyugodt, békés, csendes vagy és ez kapcsolataidon is visszatükröződik. Érzelmed és értelmed egyensúlyba kerül. Amikor a Nap a Hold felé közelít, tekintsd át a mögötted hagyott bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, mely tanulásodat és önismeretedet szolgálta. Most elsimíthatsz minden feszültséget. Fordulj befelé, hogy jobban megértsd önmagad és nézz körül, hogy másokat is hozzásegíthess önmaguk megértéséhez.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Úgy érezheted magadat, mint a madzag ha szét akarják húzni – ha nem bánsz elég jól érzelmi életeddel és a külvilág megterheléseivel. A problémák takargatása vagy figyelmen kívül hagyása nem vezet jóra, amint azt most látni is fogod, ha eddig ezzel próbálkoztál, mert ingerlékenység és esetleges konfliktusok formájában törhetnek felszínre, feljebbvalóiddal vagy családtagjaiddal szemben.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha belső és külső világod egyensúlya felbillent – főleg érzelmi életed elhanyagolása következtében – ma komoly feszültségek támadhatnak kapcsolataidban, különösen házastársaddal és családtagjaiddal. Ráadásul olyan lépésre ragadtathatod el magad, amely alig érthető, és utólag nehéz magyarázatot találni rá. Tarts szigorú és őszinte önvizsgálatot, a helyes válasz megtalálása végett.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szakmai és magánéleted összeütközésbe kerülhet egymással, vagy tudatos és tudatalatti vágyaid között támadnak feszültségek. Bárhogy is legyen, azt kell látnod, hogy nem szabad alárendelned egyik oldalt sem a másiknak. Ha érzelmeid és értelmed egyensúlyát fenn tudod tartani, azért ez is egy nagyon kellemes és kielégítő nap lehet.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ez egy jó nap arra, hogy leülj magaddal szemben és szemügyre vedd reményeidet, vágyaidat, céljaidat és azt, hogy meddig jutottál erőfeszítéseiddel megvalósításuk érdekében. Kiváló alkalom az üzleti utazásra, de leginkább egy olyan kiruccanás tenne jót, amely szellemileg ösztönzőleg hat rád. Egy múzeumlátogatás lenne a legmegfelelőbb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top