Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 11. kedd)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Minden irányból záporozni fognak rád az információk, és neked nagyon jól oda kell figyelned a rejtett finomságokra, és ami ténylegesen elhangzik, hogy kihalld illetve kiolvasd, ami a sorok között megbújik. Fokozott szellemi energiák és aktivitás jellemző erre az időszakra. Ha tisztában vagy saját nézeteiddel, akkor képes leszel érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni nekik, csak azt ne felejtsd el, hogy néha fékezd a tempót és meghallgass másokat is.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon jó ötleteid támadhatnak, annyira jók, hogy néhány érdekességet a későbbiekben akár fejleszthetnél is. Próbáld meg az egyensúlyt megtartani az életedben, legyél praktikus, és az apró kis bosszúságoknak ne engedd, hogy megzavarják a nyugalmad. Lesznek problémáid természetesen, de azokat kordában tudod tartani. Belekezdhetsz a komolyabb problémák megoldásába, és lépéseket tehetsz karriered fellendítésének érdekében.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Sokkal jobban kellene figyelned tulajdonaidra, ingatlanaidra, ingóságaidra, és főleg emberi kapcsolataidra. Nem szabad engedned, hogy a dolgok maguktól oldódjanak meg, menj a problémák elébe, és tervezd meg a jövődet. Ha nem bízol emlékezőtehetségedben, írd be előre a programokat naplódba. Ebben az időszakban sok időt tölthetsz elmélkedéssel. Az aktív tevékenységek iránti vágyadat most háttérbe kellene szorítani, és inkább az alapos tervezésre kellene helyezni a hangsúlyt.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Annyi energiád van, hogy abból bőven jut majd a következő napokra, képes leszel megállás nélkül dolgozni, ezért nem ártana, ha legalább a hét végére valamilyen pihenő programot szerveznél. Eleget kell tenned társad „magánéleti” kívánalmainak is, mert különben könnyedén kiadják az utadat. Vigyázz jobban egészségedre is. Kissé csökkenhet majd a lelkesedésed, szükséged van egy kis felpezsdülésre.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Jól teszed, ha életedet kibéleled a nyugalom puha bársonyával. Ezzel jó hatással leszel az egészségedre is. Inkább rövidebb kirándulásokat tervezz, mint hosszabb utazásokat. A kis kiruccanások jót tesznek majd társasági életednek is. Készülj a következő időszakra, előfordulhat, hogy vetélytársad megelőz az üzleti életben, de komoly kárt nem okozhat. Sokkal határozottabbá válhatsz, és akár kicsit agresszív is lehetnél annak érdekben, hogy elérhesd kitűzött céljaidat.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Óvatosan és körültekintően kellene étkezned, és nagyon sokat pihenned. Komoly változásra számíthatsz, és a saját tempód is gyorsulni fog. Igyekezz uralkodni magadon a nehéz helyzetekben is, hidd el, a csendes beszéddel sokkal többet érsz el. Ne engedd, hogy felbosszantsanak. A diplomatikus megoldásokkal előbbre jutsz. Hosszú távú terveiden még változtathatsz egy kicsit. Jó helyzetben vagy, és kreativitásoddal tovább javíthatsz rajta.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha utazni kényszerülsz, győződj meg arról, hogy megfelelően felkészültél-e az időjárás viszontagságaival szemben. Kerüld el azokat a helyeket, ahol baleset érhetne, és főleg azokat, ahol nem vagy ismerős. Hajlamos leszel családi életedben túlkomplikálni a dolgokat, takarékoskodj az ilyesféle energiával. Próbálj meg a toleránsnál is toleránsabb lenni. Ha nem szabsz határt vitatkozó kedvednek, akkor a problémák nem szűnnek meg sem otthon, sem a munkahelyeden.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egy másik kapcsolatba csak akkor érdemes belekezdeni, ha el tudod képzelni az egyenrangúságot pároddal, vagy neked kell az irányító szerepet vállalnod. Ellenőrizni kell azt is, hogy üzleti megbeszéléseid pontosan rögzítésre kerültek-e, a legkisebb alaki hiba is jogi következményeket vonhat maga után. Az üzleti életben a folyamatos siker és bevétel elengedhetetlen feltétele a folyamatos egyetértés lesz.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha párkapcsolatban élsz, közösen meg kellene terveznetek a következő hónapok programjait, és hogy melyek azok a területek, ahol előrelépés szükséges. Át kellene vizsgálni az otthonotokat, az esetleges javításoknak lassan neki kellene készülni, hol a legolcsóbb a festék stb. Nem ártana egy alapos orvosi kivizsgálás sem. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akit már régóta szerettél volna megismerni. Nem lesz hiány a kellemes beszélgetésekből.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ezt az időszakot ki kellene használni az üzleti kapcsolatok kiépítésére, bővítésére és ápolására. A tárgyalásokon és a találkozókon legyél nagyvonalú és nyugodt, de tartsd meg azt a bizonyos három lépés távolságot. Ne vidd haza a munkahelyi problémákat, és az otthoniak sem valók a munkahelyre. Messze élő szeretteidre fordíts nagyobb figyelmet.








Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Komoly esélyeket kapsz arra, hogy bebizonyítsd rátermettségedet, tehetségedet az élet olyan területein, mint a munka, a tanulás, vagy a külföldiekkel való érintkezés. Egy hozzád közelálló személy a lehetőségek egész tárházát fogja eléd tárni, mások pedig elismeréssel szemlélik majd munkádat és erőfeszítéseidet, engedd őket „érvényesülni”.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Házasságot jelezhet ez az időszak valamilyen ösztönzés által, vagy úgy, hogy ezáltal egy másik nemkívánatos köteléket kell megszakítanod. De jelentheti azt is, hogy a partner, akivel házasságot kötsz vagy megismerkedsz egy excentrikus, neurotikus, eredeti vagy alkotóképes egyéniség. Túl érzékeny és sértődékeny leszel ezekben a napokban, és úgy indulhat a házasságod, hogy „rossz lábbal lépsz az ágyba”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top