Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 12. szerda)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Kicsit sok célt tűzöl ki magad elé, nem mindegyiket lehet megvalósítani, ezért talán elérkezett az idő arra, hogy kielemezd a lehetőségeidet. Próbálj meg minél többet társaságba járni, vegyél részt minden összejövetelen, ami a tudomásodra jut, fogadj el minden meghívást, sosem lehet tudni, melyik találkozón milyen lehetőségeid lesznek. Nem lesz könnyű a hosszú távú terveket elképzelni sem, ezért jó, ha energiáidat csak 24 órás „előrelépésekre” használod.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Kedvező időszak a már folyamatban lévő ügyek anyagi vonatkozásainak kitárgyalására és szinte bármilyen pénzügyi tranzakcióra. A mai napot töltsd barátaid társaságában, mindnyájan jól fogjátok érezni magatokat. Ma jó benyomást tehetsz másokra ha kell, de mindig csak önmagadat add. Egy barátod révén valamilyen lehetőséghez juthatsz. Ne mulaszd el kimutatni barátaidnak nagyrabecsülésedet, vagy rendezd velük most az esetleges problémákat, meglátod megéri.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyszerű alkalom nyílik arra, hogy új üzleti vállalkozásba kezdj. Ott állsz a helyzet magaslatán, és nem veszíthetsz túl sokat, főleg ha nem mulasztod el meghallgatni, amit mások akarnak közölni veled. Arra is jó ez a nap, hogy eltervezd jövődet, és/vagy kisöpörd a felgyülemlett papírmunkát. Ma egész nap kommunikálni fogsz a legkülönbözőbb szóbeli és írásbeli formákban. Ha képes leszel ellenőrzésed alatt tartani közlésvágyadat, most érvényt szerezhetsz nézeteidnek.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nem is kell belefáradnod a mindennapos munkába. Nyugodtan törj ki, és menj el egy kicsit nyaralni. Mondjuk egy európai körutazásra, mindenki megérdemli a pihenést, még te is. Akár még egy helyi kirándulás is hatalmas nyaralásnak tűnhet, ha az ember ki akar szabadulni a rutinokból, kalandokat szeretne átélni, és olyan helyekre eljutni, amikről eddig csak álmodozott. Legrosszabb esetben szervezz meg egy wellness hétvégét.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Mindenféle pénzügyi tranzakcióra jó ez a nap. Ilyenkor még pénz is állhat a házhoz, de tartózkodj attól, hogy túl sokat költs. Ma mindenképpen a figyelem középpontjában kell lenned, annyira eleven vagy és barátságos, hogy vonzod magadhoz az embereket. Akár egy új szerelem is felbukkanhat a láthatáron. Remek alkalom a bulizásra, te leszel a társaság lelke. Csak nehogy elbízd magad, mert a visszájára sülhet el, és később bajod lehet belőle.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Bár nem nagyon kedveled ha a verbális közlések mély érzelmekkel átitatottak, de ebben az időszakban valahogy nyitottabbá válsz az ilyen kapcsolattartásra. Most sokkal közelebb érezheted magad a számodra fontos emberekhez, még akkor is, ha az elmúlt időszakban jobban a szeretteidre kellett koncentrálnod. Az anyagi dolgok intézésével kapcsolatban nencsak a hatodik, hanem a hetedik érzékedet is elő kellene venni és használni.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma hihetetlen energiákkal rendelkezel, és ezt hatékonyan felhasználhatod a kreatív önkifejezésre. Legjobb, ha most mindent egyedül végzel. A többiek könnyen az idegeidre mehetnek. Remek alkalom, hogy új feladatokba fogj, különösen ha az valamilyen fizikai aktivitással is együtt jár. Ma nagyon energikus vagy és úgy érzed, hogy valamit tenned kell, különben felrobbansz. Ha nem tudod helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában tör utat magának. Ez többnyire lázat, gyulladást vagy fertőzést szokott jelenteni.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Valami igazán rendkívüli dolog nem hiányzik az életedből? Talán túlságosan is a munkádra koncentráltál. Jó lenne, ha fontos akarnál lenni valakinek, akivel gyengéd és személyes beszélgetésbe elegyedhetsz, kifejezheted érzelmeidet, és elmondhatod mindennapos problémáidat, vagy éppen megoszthatod örömödet. Ma az érzelmi élet mellett az üzleti téren is elmélyülnek a kapcsolatok. Meg kell próbálnod kompromisszumot kötni.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha íróasztalhoz vagy kötve, vagy más ülőmunkát kényszerülsz végezni, akkor is kelj fel és – jobb híján – sétálj egyet a folyosón a kávészünetekben, vagy valami ehhez hasonlót kellene tenned. Ahogyan ma reagálsz a különböző helyzetekben, elárulja valójában hányadán állsz önmagaddal, biztonságérzeteddel, vagy annak hiányával. Ha reakcióid túlnyomórészt negatívak, valószínűleg eljött az átértékelés és változtatások ideje. Fizikai tevékenységgel valamelyest javíthatsz a dolgokon.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Energiaszinted magas és rengeteg munkát el tudsz végezni ilyenkor, különösen, ha valamilyen fizikai tevékenységről vagy csapatmunkáról van szó. Jól tudsz együtt dolgozni másokkal, lehetőséged nyílhat arra is, hogy valamilyen felügyelő, irányító, vezető szerephez juss. Egészségileg viszonylag jól érzed magad. Igyekezz fizikailag aktívnak lenni, amennyire csak bírsz, különösen olyan területeken, ami csoportos elfoglaltsággal jár, mint a sport vagy csapatmunka.








Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Jó lenne, ha belevetnéd magadat a munkába, és ez kötné le minden figyelmedet, mert lehetséges, hogy az elmúlt időszakban annyira lekötött az élet szórakoztatóbb oldala, hogy kissé elhanyagoltad a kötelességeidet. Most nem az a fontos, hogy a kollegák késnek-e a munkahelyükről vagy sem, vagy korábban mennek haza, mint te. Legyen ez a te életében most pont fordítva. A kemény munka mellett ne hanyagold el egészségedet sem.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Tökéletes időzítés lenne arra, hogy megtaláld azt a kedves személyt, aki ideális társad lehetne az elkövetkezendő időszakban. Ha megtaláltad, feltétlenül ápolnod kell a kapcsolatot vele. Kiváltképp nem alkalmas az időszak az egyedüllétre, így fokozottan kellene keresned a barátok és párod társaságát. A szokottnál kreatívabbá válsz, így az önkifejezés az életed egyik velejárója lesz. Gyermekeiddel, ha vannak, többet kellene törődnöd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top