Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 13. csütörtök)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A napokban többet dolgozol a kelleténél, talán mert anyagi nehézségeid adódtak, talán mert megsúgták neked, hogy ki akarnak nevezni, feljebb akarnak juttatni a ranglétrán. Mindenesetre élvezd, hogy fontos munkát végzel, hiszen ennek eredménye lehetne egy előléptetés, nagyobb felelősség vagy tisztelet, esetleg fizetésemelés. Nem ártana közelebb kerülni a kollégákhoz sem, mert a későbbiekben ezekből pár nagyon hasznos munkakapcsolat is kialakulhat.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Az a személy vagy, aki kitűnik a tömegből. Bármely társadalmi összejövetelen tied az első választás lehetősége, a potenciális partnerek közül. E kiemelkedő jellemvonás által valószínűleg eléggé lenyűgözőnek tűnnél. Jobban teszed, ha lazítasz és hagyod, hogy természetes vonzó jelenléted dolgozzon helyetted. Ma nem kell arra törekedned, hogy erősebb benyomást tegyél, amikor olyasvalakivel találkozol, aki vonzó a számodra.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lehetséges, hogy nem kapod meg a kellő figyelmet, amit megérdemelnél, de mindenkinek meg kell tapasztalnia ezt a érzést valamikor. Ezt az időt arra kellene használnod, hogy kielemezd az elmúlt időszak pozitív és negatív eseményeit. Pár hét múlva úgy is sokkal izgalmasabb időszak következik. Egyelőre nem kell döntened melyik irányba menj, így is, úgy is a tied lesz az elsőbbség. Szabadítsd meg magad a régi nyomasztó terhektől.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A legjobban úgy tudnád kihasználni ezt a napot, ha egyedül dolgoznál a magad kedvenc területein. Tekintsd át feladataidat, és tervezd meg továbbfejlesztésüket vagy kivitelezésüket. Ezek közül némelyik fontosabbnak bizonyulhat, mint gondolnád. Hamarosan pénzügyi kihívások elé nézel, legjobb tehát előre felkészülni rájuk. Döntsd el, mi az, amit tényleg el akarsz érni és haladj abba az irányba.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Semmit se tarts magadban, dolgozd le feszültségeidet. Valamilyen élénk fizikai tevékenység minden bizonnyal segít kézben tartani a helyzetet. Ha azt hiszed, nincsenek agresszív érzületeid, legyél különösen óvatos, mert valószínűleg csak magadba fojtod őket. Ez esetben viszont mágnesként vonzod magadhoz az olyan embereket, akik biztosan alkalmat adnak egy kis ellenségeskedésre.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Konfliktusok és problémák adódhatnak embertársaiddal. De ne tüzelj senkire, tudnod kell mit, és miért teszel. Felismerve érzéseidet pozitív irányba fordíthatod a dolgok menetét. Ha mások harciasan lépnek fel veled szemben, ne feledd, hogy talán saját kivetített érzelmeiddel te hívtad ki őket önmagad ellen. Ez potenciálisan robbanásveszélyes helyzet, arra kell összpontosítanod, hogy teljesen tudatában legyél minden lépésednek.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Sok baráti összejövetelre hívnak, új vágyak, új remények fogalmazódnak meg benned, mint általában mindenkiben. Új vállalkozásokon is törheted a fejedet. Természetesen fontos a hivatás, az új célok megvalósítása, de sok családba hozhat ez a bolygóállás egy új jövevényt, akár saját, akár örökbefogadott gyermeket is. A szűk család látogatásai sűrűsödhetnek, lehet, hogy sokat kell majd utaznod is. Vigyáznod kell, mert telefonszámlád rohamosan növekedhet.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma elsősorban az egészségügyi, hivatásbeli, valamint külföldi dolgaiddal leszel elfoglalva. Nagyon sok kalandra nyílik lehetőséged. Sikeres lehetsz a vallás, a felsőbb tudományok, a sport vagy a külkereskedelem területén. Lehetőséged nyílhat idegen nyelveket tanulni, és majdnem mindenkivel sikerül szót értened. Mindig találsz munkát magadnak. Kissé birtoklóvá válhatsz, és hajlamos leszel más emberek értékrendszerének megváltoztatására.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Bármilyen betegséggel felveheted a harcot, mert képes leszel regenerálódni. Kitűnő politikai képességekkel rendelkezel, és így megszerezheted fontos emberek támogatását is. Ne tedd magad annyira függővé környezetedtől. Nagyon fontosak a társkapcsolatok. Érzékennyé, érzelgőssé válhatsz, és túlzottan igyekszel mindenki kedvébe járni, de ez természetesen nem mindig, és nem mindenkinél válik be.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ellenséges és agresszív indulataid támadhatnak a mai nap folyamán. Ha megpróbálod magába fojtani őket, beleset vagy betegség formájában jelentkezhetnek. Igyekezz alkotó módon kiszellőztetni energiáidat, pl. ásd fel a kertedet, ha neked nincs, akkor a rokonodét. Azok a feladataid, amelyekben nyakig benne voltál, most gondolkodóba ejtenek, hogy lásd, mire jutottál velük. Ha végig tudatában voltál, hogy mit, miért teszel, most szilárd talajon érezheted magadat.








Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Akár kiemelkedő és nagyhatalmú, akár csendes és visszahúzódó vagy, jellemed miatt megbecsülésben és tiszteletben részesülsz, bizonyos tekintélyre tehetsz szert, bármilyen területen tevékenykedsz is. A mai nap védelme alatt állandóan és erőteljesen fejlődhetsz, főleg, ha már van személyi igazolványod. Közepes korban és életednek későbbi szakaszában is érzed majd a stabilitást, ami a Szaturnusz szembenállásából ered.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Túlságosan visszahúzódó vagy, mert nem tudod elképzelni önmagad magasabb helyzetben, mint amilyenben vagy. Becsvágyad korlátozott, és a kelleténél több szerénység és alázat van benned, ami visszatarthat attól, hogy elismertesd magad. Nem is annyira a szerencse hagy el, vagy a képességeid alacsonyak, mert gondosan és lelkiismeretesen dolgozol, hanem kevésbé fantáziadús időszakokat élsz át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top