Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 14. péntek)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Biztos lehetsz az anyagi szerencsédben, sikered lesz nagy vállalkozásokban, kormányzás, vasút, nagy társulások, mert a mai napon újra ragyog az égen a Nagy Üzlet aspektusa. Szervező, tervező és végrehajtó vagy egyben. Az a tény, hogy a leggyakorlatiasabb terveidben is van valami magasabbrendű idealizmus, megerősíti tekintélyedet. Képes vagy objektív és személytelen leni. Nagyvonalúan gondolkodsz, és így is fejezed ki magadat.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Mint szónoknak vagy szóvivőnek megvan a képességed ahhoz, hogy befolyásolni tudd a hallgatóságodat gondolatköröddel és kifejezésmódoddal. Ez az aspektus, bár önmagában kevés hatása van, erőt kölcsönöz egy energikus, rámenős jellegű személyes horoszkóphoz, az elismertség lehetőségét növeli, szerencsét és tekintélyt ad, valamint hirtelen és váratlan nyereségek lehetőségét.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ez nem különösebben alkalmas nap a befektetésekre, miután túlzott, sőt elvakult optimizmusra hajlik. Ennek a tranzitnak a hatása azon múlik, hogy milyen az alaphozzáállásod másokhoz. Az kap hangsúlyt, ahogyan rendes körülmények között viselkedni szoktál mások társaságában. Mindenféle tapasztalatokat be akarsz gyűjteni, hogy felpezsdítsd életed és ezt lendületesen, lelkesen teszed.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Pozitív viszonyulásod mindenhez és mindenkihez kellemes időtöltést ígér barátaid társaságában vagy bármilyen csoportos megmozduláson. Ez egyike azon kellemes és boldog időszakoknak, amikor úgy tűnik, minden a te szád íze szerint alakul, mindez nem a szerencsének, hanem pozitív hozzáállásodnak köszönhető. Remek alkalom arra, hogy áttekintsd életedet, céljaidat és terveket készíts a jövődre nézve, ma ugyanis összefüggésében látod az egész képet.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha a személyes horoszkópod egyéb indikációi erős gyakorlati hajlamot mutatnak, ez a mai nap különös zamatot ad majd hozzá, de ha romantikus, kalandos, vagy könnyelmű tendenciák is mutatkoznak benne, megvalósíthatatlan, kivitelezhetetlen dolgokba vághatsz bele, melyek sok költséget és energiát emészthetnek fel. Hirtelen veszteségek keletkezhetnek az ésszerűtlenségek, nem józan megfontoláson alapuló tervezések miatt.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai fényszögek gazdagságot adnak, ha a személyes horoszkópod többi része biztonságot és anyagi szerencsét mutat. Általában jó szerencse kíséri a mai fényszög-állásokat. A benyomásokra érzékennyé válsz, és hatást fogsz gyakorolni az emberekre. Ha a születési horoszkópod más elemei boldog házasságot mutatnak, ez eszményivé varázsolja azt, anyagi és érzelmi téren egyaránt. Egy boldogtalan házasságon is enyhíteni fognak a fényszögek valamennyit.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Menj elébe az eseményeknek, cselekedeteknek, tapasztalatoknak, minden téren. Szellemed most nyitottá válik a nagy léptékű témákra, ami az univerzum jobb megértését szolgálja a maga teljességében. Ez egyike lehet rég nem tapasztalt legjobb időszakaidnak. Remek alkalom, hogy áttekintsd életed alakulását, és változtatásokat hajts végre ott, ahol ez szükséges. Most ezt könnyedén megteheted, és előre elképzelheted azt, hogy minden a kívánságod szerint alakul, ez roppant hatékonynak bizonyulhat.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hajlamos leszel kissé tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takaród ér. Egy kis önmérséklettel azonban optimizmusodat és önbizalmadat saját javadra fordíthatod. Annyira optimista és magabiztos vagy, hogy az már szinte dölyfösségnek tűnhet. Ez nyilvánvalóan minden kapcsolatra nézve káros, de egy kis visszafogottsággal még szerezhetsz egy jó napot magadnak.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Anyagi és személyi dolgokban könnyen rászedhetővé, becsaphatóvá válsz, és hacsak más indikációk nem mutatnak a születési horoszkópodban a gyanakvás és a csavaroseszűség bizonyos fokára, ez a fényszög bajba sodorhat és veszteséget okozhat. Még a leggyakorlatiasabb indikációk esetén is időnként erősen jelentkezik a hajlam arra, hogy a megérzéseid, sejtéseid vagy inspirációid után menj, melyekért drágán megfizethetsz.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Valahogyan szunnyad benned az ambíció. Saját képességeid érzete észrevétlenül működik, különösen jó véleménnyel vagy önmagadról, de több mint valószínű, hogy nem teszel most semmit azért, hogy képességeidet kibontakoztasd. Bizonyos fajta misztikus hit a saját értékességedben szétárad egész gondolkodásodban, tudod, hogy mindent képes lennél véghezvinni, ha akarnád, de küzdened kell, hogy egyáltalán akarj valamit.








Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ez az egyike azon napoknak, amikor legszívesebben elszöknél mindenki elől. Úgy érezheted, agyon nyom a munka és a kötelesség, és emiatt nem teheted azt, amihez igazán kedved lenne. Türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben, következésképp nem lesznek zökkenőmentesek a hatalmi pozícióban lévő emberekhez fűződő kapcsolataid. Lásd be azonban, hogy nem feltétlenül ők azok, akik téged korlátoznak.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Képes vagy logikusan kifejezni megérzéseidet. Igazságos ember vagy, abszolút korrekt. Jó emberismerő, nagyra becsülöd az egyén belső értékeit, de a rendszertelenség, oktalanság, ésszerűtlenség megrendítik hitedet az illetőben. Megértő tudsz lenni azonban, és hagyod, hogy a másik a maga módján oldja meg problémáit. Úgy gondolod, hogy “megérteni annyi, mint megbocsátani” – és bár szigorú bíró vagy, ha valakit alapvetően hibásnak ítélsz – ugyanolyan elnéző vagy ha úgy gondolod, hogy a másik a szíve mélyén becsületes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top