Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 15. szombat)

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Bármi történik veled vagy körülötted, jó vagy rossz, soha sem lesz unalmas az életed. Agresszivitásod és vitalitásod között, valamint saját értéked megítélése és a között, ahogyan ezt a világgal elhiteted, óriási szakadékok lesznek, de sohasem veszíted el az életkedvedet, mely energiával és belső hajtóerővel tölt el. Habár nem mindig vagy boldog, mégis a megelégedettség látszatát mutatod. Képes vagy arra, hogy életed bármilyen titkát szigorúan száz lakat alatt tartsd.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Erős, impulzív, szenvedélyes vagy. Tudod, mit akarsz, és ezt akár jó, akár nem, meg is kapod. Akaratos, keményfejű, független is tudsz lenni, rendszerint korán elindulsz a magad útján és széttörsz minden láncot, amit mások rád akarnak kényszeríteni. Képes vagy megállni a saját lábadon, ellenszegülni, fogad közé venni a falatot és elszaladni, amikor ezt észreveszik, vagy még mielőtt észrevennék. Szükségtelen megjegyezni, nem könnyű veled ma bánni, és aki összeházasodik veled, nehéz fába vágja a fejszéjét.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Intellektuális gyorsaságod és emocionális mélységed erőssé, vonzóvá és sokoldalúvá formálhatja az egyéniségedet, ha ezeket a tulajdonságokat összedolgozod magadban. Természeted legfőbb veszélye a szenzációhajhászás, ha túlhangsúlyozod az élet személyes és öncélú élvezeteit elmerülhetsz a vitalitásban és az energiában. Érzékeny vagy a benyomásokra, melyeket másoktól kapsz, intuitív, és mágikus vonzerővel rendelkezel, és a mások felett való hatalmad a legnagyobb erőd és gyengeséged is egyben.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Személyes mágikus erőd és éles drámai érzéked tesznek figyelemre méltóvá. Bárhol is vagy, az emberek észrevesznek, mert egyéniséged felkelti a figyelmet. Férfi horoszkópban ez az aspektus segít a drámai műfaj, a művészet, vagy az egészségügy felé fordulást. Női horoszkópban erős üzleti hajlamot jelez ez a mai bolygóállás. Energiáddal, belátásoddal és mások feletti mágikus hatalmaddal (akár tetszik, akár nem) tekintélyes befolyásra tehetsz szert.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Erős fizikum jellemez, vérmérsékletedet átszövi az egészséges vitalitás, ami gyakran kitörhet indulatosságban, gyűlöletben, haragban, szenvedélyben. Valószínűleg tudatában vagy egyéniséged kettősségének. Habár nem kifejezetten az önelemző típushoz tartozol, a tapasztalatok megtaníthatnak arra, milyenné válnál, ha elengednéd magad és nem uralkodnál az indulataidon, és azt is megtanítják a tapasztalatok, hogy a világ milyen tökéletesen teljesíti kívánságaidat, ha teljesen ura vagy saját magadnak.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy nézel ki, és úgy viselkedsz, mintha intellektuális volnál, pedig a fő hajtóerőd személyes, emocionális természetedben található és ez akár jó, akár rossz, erősen átszínezi gondolkodásodat. Képtelen vagy elhinni bármit is, ami idegen a belső emocionális oldaladtól, és így lelkesen harcolsz mindenért, amit kérnek tőled. El kell ismerni, hogy eszméidet inkább intuícióid alapján válogatod ki, mintsem ész érvek alapján.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Függetlenség a gondolkodásban, cselekvésben, kifejezésben, ez a legfeltűnőbb jellemvonása természetednek. Gyors gondolkodó vagy, átható és magába szívó kíváncsisággal úgy, hogy mindig készen állsz a tanulásra komoly precizitással és könnyedséggel. Gyorsan haladsz a világban, nagy ambícióid vannak, melyek szinte belső szükségletként mutatkoznak. Érdekelnek a széles, rohanó dolgok, eszmék, filozófiák, művészetek és tudományok, és ezért szívesebben választasz szabad szellemi vagy művészi foglalkozást, mint üzleti karriert.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Alkotóerőd hatalmas, és az, hogy ez mennyire fejeződik ki harsány emocionális kitörésekben, egy teremtő-végrehajtó típusú üzleti karrierben, vagy művészetben, attól függ, hogyan használod ki hatalmas energiádat és mágikus képességeidet, melyeknek birtokában vagy. Ennek legkevésbé kívánatos és legnegatívabb kifejeződési formái szenzáció hajhászáshoz, túlzott romantikához és szerelmi kalandozásokhoz vezetnek.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon temperamentumos vagy, és önálló, ezért életed gyorsan fejlődik. Nem támaszkodsz mások segítségére és ragaszkodsz ahhoz, hogy önállóságodat bebizonyítsd. Egész életedben tudod mit akarsz, és ezt valahogyan meg is valósítod. Kifinomodott és filozofikus világnézeted van. Az eszed gyorsan és értelmesen működik, és erős érzéked van ahhoz, hogy tisztában legyél a saját egyéniségeddel és fontosságoddal, de ugyanakkor mások jogaival és privilégiumaival is.

Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nagy belső hajtóerőd és „temperamentumod” van. Nagyon független érzésű vagy. Ezt sose veszíted el. Bizonyos belső ridegség, büszkeség tartja önbecsülésedet mindig magas fokon. Amint korosodsz, úgy egy természetes társasági érzék hangsúlyozódik ki nálad. Megtanulod az emberekkel való együttműködés szükségességét, és azt is, hogy nemcsak neked vannak jogaid, hanem másoknak is.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon jó véleményed van magadról. Senki sem lehet olyan fontos a számodra, mint te és az ambícióid, és ez az egomániáig fokozódhat, elismerést követelve magadnak, habár ez rendszerint összedől, mert bizonytalan alapokra épült. Saját személyiségeden keresztül közelítesz az élethez, és még ha a legintellektuálisabb, a legelvonatkoztatottabb, a legelvontabb is vagy a gondolkodásban, minden megnyilvánulásodat aláfesti a személyiség kihangsúlyozása, és mélyen tudatában vagy saját fontosságodnak.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Éles felfogóképesség, intuíció, a gondolatok finomságának megérzése és az a képesség jellemez, hogy a dolgokat össze tudd rakni idegen és szokatlan kombinációkba. Humorérzéked rendkívüli, meg tudod látni a furcsát, a nevetségeset vagy a patetikusat embertársaidban, és saját magadban. Alapvetően komoly vagy, van benned bizonyos perverz szokás a filozofikus gúnyra. Még mikor bohóckodsz, akkor is van benned komolyság. Sokat tűnődsz és képes vagy beleesni a mély depresszió időszakaiba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top