Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. július 17-tõl 23-ig




Kos

A meleg ellenére neked még mindig a munkát kell előtérbe helyezned. Ez most prioritást élvez a szerelem és az emberi kapcsolatokkal szemben. Joggal érzed úgy, hogy nincs időd a magánéletedre, és egyáltalán nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogyan szeretnéd. A hétvégét viszont végre pihenéssel töltheted, s olyan dolgokra is időt találsz, amelyekre már régóta vágytál.
Szerelem: Érzelmek terén új távlatok nyílnak meg számodra, akkor is, ha van párod, akkor is, ha még keresed a nagy őt.







Bika

Nyugalmas hetet ígérnek a csillagok, ami most igazán kellemes, szép napokat hoz életedbe. A meleg miatt nem is vágysz most mozgalmasságra, sőt örülsz, ha végre kipihenheted magad. Jól teszed, ha sok időt szánsz családodra és barátaidra. Az unalmas hétköznapokba is több érzelmet viszel, és mindent megteszel azért, hogy ne csak te, hanem a környezeted is jól érezze magát.
Szerelem: Akiknek már van párjuk, most sokat fognak romantikázni. A magányos Bikák pedig alkalmat kapnak a párkapcsolat építésre.



Ikrek





Sikeres napok állnak előtted, különösen akkor, ha a „sikeren” nem nagy és fontos dolgokat, hanem pici, apróságokat értesz. Jusson eszedbe, hogy számtalan dolgot nem végeztél el az elmúlt időszakban, most viszont könnyen utolérheted magad. Bármilyen munka vagy otthoni feladat áll előtted, ne kapkodj. Nem kizárt, hogy hétvégére is marad a munkából, de azért szentel időt a pihenésnek is!
Szerelem: Párkapcsolati téren viszont nem lesz okod a panaszra, hisz nem mutatnak bonyodalmat a csillagok. Aki még magányos, lépjen ki a négy fal közül, és vesse magát az életbe.







Rák


Nyugodtság jellemez, a következő napok sem zökkentenek ki ebből a jó tulajdonságodból. Itt az ideje, hogy egy kicsit pihenj, erőt gyűjts, élvezd a csendet, a lazítást. Erre főleg a hét első fele lesz alkalmas, a hét végén viszont már meg kell harcolnod a nyugalmadért. Ha szükséges, hát mondj nemet! Csak a békesség kedvéért nem kell bólogatnod mindenre, amit a külvilág rád akar kényszeríteni.
Szerelem: A hétvége harmonikusnak ígérkezik, mélyítsd el a kapcsolatodat. Ha még magányos vagy, a hétvégén rád találhat egy másik magányos ember.








Oroszlán
 
Ha eddig nem mentek jól az anyagi ügyeid, akkor most minden esélyed megvan rá, hogy kedvező irányt vegyen életed ezen része. Plusz bevételhez juthatsz, mellékállásra nyílhat alkalmad, mindenesetre vigyázz arra, hogy megnövekvő bevételeid ne növeljék meg költekező kedvedet is. Hangulatod kiváló, az elmúlt hetek kedvezőtlen hatásának végre nyoma sincsen!
Szerelem: Érzelmi életed is fellendülőben van, kapcsolatod stabil, nincs ok az aggodalomra. Ha még keresed az igazit, pénteken megtalálhatod.







Szűz


Szellemi és fizikai aktivitásod a maximumon van, kommunikációs képességed is előtérbe kerül. Új dolgokba akarsz belevágni, legyen szó új munkáról, vállalkozásról, költözésről vagy tanulásról. Bár jó erőben vagy, fizikai munkából csak annyit vállalj, amennyit könnyedén el tudsz végezni. Új baráti kapcsolatokat tudsz kiépíteni, melyek hosszú távon is fontossá válhatnak a számodra. Szerelem: Ha még mindig a magányosok táborát erősíted, itt az ideje a változásoknak! Ha már van párod, és még nem köteleztétek el magatokat egymás mellett, épp itt az ideje!








Mérleg

Kedvező anyagi változásokat hozhat a hét eleje, de legyél takarékos, mert később szükséged lesz erre az összegre. A hét második fel váratlan helyzetekbe sodorhat, szükség lesz optimizmusodra és gyors cselekvőképességedre. Egyébként is fontos lenne néhány régi szokásodat megváltoztatni, és szembesülni azokkal, amelyek már elavultak. Szerelem: Érzelmeid meginoghatnak, jól teszed, ha egy alapos beszélgetésre invitálod partnered. Aki még keresi a párját, ne siesse el a választást, most rosszul dönthet!







Skorpió


Hangulatod egész hét folyamán ingadozni fog, nem találod a helyed, és környezeted is nehezen ért meg. Amikor társaságra vágysz, szinte elkerülnek, ám amikor szívesen maradnál egyedül, valaki vagy valami minduntalan megzavar. Azonban a heti konstelláció szerencsére nagy segítséget nyújt abban, hogy harmóniát teremts önmagadban, és képes légy arra, hogy mindenben megtaláld a jót.
Szerelem: Párkapcsolati téren is adódhat némi nézeteltérés, de a hétvégére teljesen lenyugszanak a kedélyek. Ha még magányos vagy, szintén a hétvége kedvez a párkeresésnek.







Nyilas

Fontos döntéseket kell meghoznod ezekben a napokban, melyek gyorsaságot és megfontoltságot követelnek tőled. A csillagállás segítségedre lesz, hisz mindkét tulajdonságnak a birtokában vagy, és képes leszel jól dönteni. Bár ezek az elhatározások nem fogják jelentősen befolyásolni az életedet, inkább önbizalmat és erőt adnak a következő időszakra.
Szerelem: Párkapcsolatodban is időszerű egy-két fontos döntést hozni, de ne egyedül vállald fel ezeket! Ha szingli vagy, ideje változtatnod ezen a felálláson!








Bak


Úgy érezheted, hogy életed zsákutcában van, pedig ez nincs így. Csupán néhány életterületen szeretnél változtatásokat végrehajtani, s ebben nagy segítséget nyújt a kedvező heti csillagállás is, s az is jó, ha emellett környezeted tanácsait is kikéred. Az eseményeket ne sürgesd jobban a kelleténél, légy bátor, kezdeményező, de ennek ellenére őrizd meg józanságodat a fontos döntésekben.
Szerelem: Szerelem terén is szükséged van arra, hogy párod megerősítsen abban, hogy minden rendben van. Ha még magányosan telnek a napjaid, a hétvége lehetőséget kínál a változásra!








Vízöntő

Ezen a héten egy régi álmod, terved megvalósítása válik elérhetővé. A lehetőséged megvan, hogy nagy fába vágd a fejszédet, azonban akkor teszed jól, ha alaposan mérlegeled a körülményeidet. Amennyiben ez a terv anyagi vonzatú is, akkor a megkezdés előtt minden lépést alaposan fontolj meg. Ha okosan tervezel, akkor hosszú távon igazán gyümölcsöző lehet ez a vállakozás.
Szerelem: Érzelmek terén is érdemes nagy dolgokon törnöd a fejed! Különösen akkor, ha még nincs párod, de már van kiszemelted!







Halak


Az Uránusz hatása miatt ezen a héten, szinte semmi nem úgy történik, ahogyan szeretnéd. Vár rád kellemes és kellemetlen egyaránt. Bár nem lesz egyszerű, de a nehézségeket próbáld meg vidáman felfogni. Fektess sok energiát munkádba, és ne becsüld le a rád bízott feladatokat. Minden napot optimistán, jó kedvvel kezdj el. A hétvége kellemes meglepetést tartogathat számodra.
Szerelem: Párkapcsolatodat most még szorosabbá teheted, ha még magányos vagy, akkor a hétvégén találhatsz új szerelemre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top