Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. július 24-tõl 30-ig




Kos

A heti csillagállás makaccsá és önfejűvé tesz, nagy a valószínűsége, hogy ezt önmagad észre sem veszed. Több konfliktus is kialakul körülötted, s úgy érzed, mindenki jogtalanul támad neked, pedig te magad voltál a probléma generálója. Kompromisszumkészséged most egyáltalán nem mutatkozik meg, sőt ráteszel még egy lapáttal… Visszafojtott indulataid most egyszerre törhetnek elő…
Szerelem: Párkapcsolati téren is számos gondnak nézhetsz elébe, ha nem fogod vissza magad, kenyértörésre kerülhet a sor. Aki még keresi a párját, kicsi a valószínűsége, hogy most találja meg.







Bika

Igazán kedvező hét áll előtted, bármibe fogj is most, azt gond nélkül befejezheted. A hirtelen jött sikerek ne vakítsanak el, hisz itt az ideje, hogy elgondolkodj, milyen álmaid vannak, melyek még nem váltak valóra. Ha nagyon vágysz valamire, ami nem feltétlenül pénzért, de elérhető, akkor szinte kínálkozik a megoldás arra, hogy elérd vagy megvedd. Itt az ideje a pihenésnek is.
Szerelem: Érzelmek terén is elbűvölő napok következnek. Ha még magányos vagy, nagy az esély hogy az utadat keresztezze egy szép szerelem.



Ikrek





Vénusz jótékony hatásának köszönhetően vonzó tulajdonságaid kerülnek előtérbe, s ezt könnyedén kamatoztathatod is. Olyan helyzetek elé kerülsz, melyeket régebben nem, vagy csak nehezen tudtál volna megoldani, de most megerősödött önbizalmad segítségével könnyedén oldod meg a problémákat. Kommunikációd javul, új barátokra tehetsz szert.
Szerelem: Párkapcsolati terén nagy döntések ideje lehet ez a hét. Aki még magányos jó eséllyel indul a párkeresés útján.







Rák


Most, hogy a Nap elhagyja a Rák jegyét, még nem röppen el az elmúlt hetek kedvező időszaka. Szerencsés helyzetben vagy munkád és magánéleted területén egyaránt, mert össze tudod egyeztetni saját céljaidat családod vágyaival. Most könnyedén haladhatsz az utadon, s közben nem kell áttaposnod másokon, hogy elérd vágyaidat.
Szerelem: Arra is rá kell jönnöd, hogy vágyaid eléréséhez segítő társ is rendelkezésedre áll. Ha még páratlanul éled életed, akkor a hétvége kedvez ennek megváltoztatásához.








Oroszlán
 
Végre eljött a te időd. A Nap saját jegyedbe lép, ez komoly lehetőségeket kínál számodra, hogy életedet akár gyökerestül felforgasd. Különösen karriered tekintetében válhat valóra egy régi vágyad, és ennek eredményeképpen újra elégedett és boldog lehetsz egész héten. Végre úgy érezheted, megérkeztél ahhoz a célhoz, amelyre már régóta vágysz, ne utasítsd vissza a kínálkozó lehetőségeket!
Szerelem: Partnerkapcsolatodban is pozitív irányba változhatnak a dolgaid, ha most kérik meg a kezed, ne mondj nemet! A magányos Oroszlánoknak is beléphet a szerelem az életébe.







Szűz


Mars folyamatos kellemetlenkedése miatt, kizökkenhetsz jó hangulatodból, s ez konfliktusokat, félreértéseket is hozhat mindennapjaidban. Gondold át helyzetedet, s azt is, mit mondasz és kinek. Most könnyedén megtörténhet, hogy gyorsabban jár a szád, mint a gondolataid, s megváltoztatni vagy visszavonni a már kimondott dolgokat utólag nem lehet.
Szerelem: Rossza hangulatod kellemetlen napokat hozhat párkapcsolatodban is. Aki még magányos a párkeresést halassza a jövő hétre.








Mérleg

Kellemes napok várnak rád, különösen, mert erős egyéniséged, ambíciód most előrébb vihet a munka, karrier területén. Mindegy mivel foglalkozol, új lehetőség nyílhat meg számodra, szilárd támaszt és érdekes lehetőségeket kínálva. Mivel határozottság jellemez jelenleg, akár gondolkodás nélkül is belevághatsz ebbe a felkínált lehetőségbe, legyen szó új- vagy mellékállásról.
Szerelem: Magányos Mérlegek számára kiváló napok jönnek szerelem területén is. Aki már megtalálta az igazit, még jobban elmélyülhet az érzelmek világában.







Skorpió


A kedvező heti konstelláció miatt nagyon jó hangulatod lesz, ehhez erősen hozzájárul, hogy új lehetőségek is megnyílnak előtted. Egy nyaralás, új munka váratlan pénzbevétel, netán még költözés is szóba kerülhet. Fontos, hogy ne szabj gátat magadnak, most tényleg mindent végig tudsz csinálni, csak az első, és persze legfontosabb lépést kell megtenned céljaid felé!
Szerelem: Szenvedély keríthet hatalmába, megtörténhet, hogy meglévő párkapcsolatod mellett is belebonyolódsz egy kalandba. Ha még magányos vagy, erre különösen nagy az esély.







Nyilas

Plútó jelenléte miatt most kicsit keményebb és szigorúbb leszel magadhoz és másokhoz egyaránt. Ráadásul ezt tettekkel is bizonyítod, így könnyen előfordulhat, hogy nézeteltérésekbe bonyolódsz. Nem jár jól az, aki most veled vitába vagy konfliktusba kezd, mert nagyon rövid úton kiosztasz bárkit, s ráadásul mindezt nem a megfelelő formában teszed.
Szerelem: Pároddal is kialakulhat egy-két kisebb konfliktus, de szerencsére a hétvégére minden rendeződik. Aki még magányos szombaton megtalálhatja az igazit.








Bak


Tele vagy energiával és alapvető temperamentumod hozzásegít ahhoz, hogy elérd céljaidat. Ha terveztél munkahelyváltást, mellékállást, nagyobb utazást, ezeknek most jött el az idejük. Könnyedén haladsz előre, igazából nincs előtted semmilyen akadály. Igazán előnyös az lehetne számodra, ha ésszel és nem erővel próbálnál meggyőzni másokat a magad igazáról, ha épp erre lenne szükség.
Szerelem: Érzelmi téren viszont nincs okod a panaszra, hisz minden rendben van körülötted. Még szingli vagy? Itt az ideje, hogy ezt lecseréld egy meglelő partnerre…








Vízöntő

Több bolygó együttes hatása miatt furcsa érzések alakulhatnak ki benned, melyek ezekben a napokban különösen intenzívek lesznek. Környezeteddel jó a viszonyod, de mostanában kevesebb időt és energiát szántál családodra, barátaidra, mint amennyit megérdemeltek volna. Ha van olyan személy a környezetedben, akivel kissé eltávolodtatok egymástól, akkor ezt a kapcsolatot most rendbe hozhatod.
Szerelem: Érzelmek terén is több energiát kell vinned kapcsolatodba, vagy a vágyott partner felkutatásába.







Halak


Régi és új ötleteidet az Uránusz segítségével most nagyon kreatívan meg tudod valósítani munkádban, otthonodban egyaránt. Érzelmeid megerősödnek, szenvedélyed kiújul, s szeretnéd ezt az érzést belevinni az eddigi unalmas hétköznapjaidba. Mégis, az átlagosnál nagyobb a kockázatvállalás lehetősége, belebonyolódhatsz kétes ügyekbe. Légy körültekintő, ha most döntesz számodra fontos dolgokban!
Szerelem: Érzelmek terén is elkap a szenvedély, szép napok várnak rád! Ha még magányos vagy, csak körbe kell nézned új szerelem ügyében…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top