Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. július 31-tõl 6-ig




Kos

A bolygók állása most igen jótékonyan hat rád, ennek köszönhetően nemcsak saját, hanem akár mások problémáit is könnyedén megoldod. Ha környezeted segítségért folyamodik hozzád, azt azért teszik, mert tudják, hogy alapvetően nagylelkű és nagyon segítőkész ember vagy, aki mindig és minden körülmények között kiáll a családjáért, barátaiért, s mindenféle bajból igyekszik kihúzni őket. Szerelem: Ezen a területen is pozitív hatás alá kerülsz, szép, romantikus napok következnek életedben. Ha még keresed a Nagy Ő-t, most megtalálhatod.







Bika

Mars kellemetlenkedése miatt úgy érezheted, hogy környezetedből néhányan kissé kemény és furcsa formáját választanák a veled való kommunikációnak. Te a realitások embere vagy, ráadásul érzékeny is, és gyakran esel abba a hibába, hogy többre értékelsz bizonyos dolgokat, mint amennyit valójában érnek. Ez különösen igaz a baráti kapcsolataidra, melyek közül több most csalódást okozhat.
Szerelem: Szerelemben is úgy érezheted, meginog a talaj a lábad alatt. Pedig aggodalomra nincs ok, csak ne csinálj bolhából elefántot. Aki még magányos, beleeshet abba a hibába, hogy már első alkalommal döntést kényszerítene kiszemelt áldozatára…



Ikrek





Nem találod a helyed, fáradt vagy, és ezért már ott is problémát keresel, ahol nincs is. Egzisztenciális helyzeteddel és érzelmi életeddel sem vagy megelégedve, úgy érzed, ennél sokkal többre vagy hivatott. Bizony jók a megérzéseid, de a célok elérése érdekében bizony tenni is kellene valamit. Kiváló ötleteidet most vedd elő, s döntsd el végre, mit is kezdhetnél jövőddel, hogy sokra vidd.
Szerelem: Érzelmi téren is problémákkal kell szembe nézned. Ha magányos vagy, most nem veszed észre, hogy lenne, aki érdeklődést mutasson irántad. Ha van párod, az érzelmeiben kételkedsz.







Rák


Vénusz komoly hatással lesz rád a héten, ennek köszönhetően igényed lesz arra, hogy kimutathasd érzelmeidet azok felé, akik fontosak neked, sőt, azok felé is, akik csak sokadik helyen szerepelnek nálad a rangsorban. Azért légy óvatos, hisz sok ember nem vevő a túlzott érzelgősségre, s ez akár kisebb nézeteltérésekhez is vezethet, minden jószándékod és kedvességed ellenére.
Szerelem: Párkapcsolatodban szerencsére nem baj az sem, ha beszélsz érzéseidről, hisz nem fogsz falakba ütközni. A magányos Rákoknak kedvező nap az ismerkedésre: szombat.








Oroszlán
 
Szaturnusz kedvező állása most meghozhatja felelősségtudatos és kitartó munkád eredményét, amiért az elmúlt hónapokban, sőt években dolgoztál. Rengeteg időt és energiát fektettél már előmeneteledbe, s most megvan az esélye, hogy nagyot lépj előre. Ha erre munkahelyeden nincs lehetőséged, akkor egy új állás vagy egy saját vállalkozás beindítása is meghozhatja sikereidet.
Szerelem: Az élet romantikus oldalán is igen kedvezően állnak a csillagok minden Oroszlán számára. Ha még a magányosok táborát erősíted, a hét második felében rád találhat a szerelem.







Szűz


Kellemes, már-már inkább unalmasnak tűnő hétnek nézel elébe. Ha van kedved lazíts, ha dolgozni van kedved, ám legyen! Otthonod felújítására, vagy csak egyszerű takarítására, csinosítgatására is kiválóak ezek a napok. Szánj időt a pihenésre is, hisz rád fér már. Gondoskodó hajlamodat, odaadásodat most kiélheted saját családodon, vagy akár barátaidon is.
Szerelem: Ha mindent megteszel azért, hogy párod kedvét lesd, de valahogy nem mennek a dolgok, az nem a te hibád! Ha még magányos vagy, csak a szombat kedvez új kapcsolat építésére.








Mérleg

Nagyon kedvező hét vár rád, különösen akkor, ha anyagi téren lenne mit megoldanod. Jók az esélyeid arra, hogy helyrehozd pénzügyeidet, és komoly erőfeszítés nélkül meg tudod oldani más gondjaidat is. Rengeteg bizonytalanság után most a sors is támogat abban, hogy kikecmeregj a bajból, legyen az bármilyen jellegű. Bármibe fogj most, nem tudsz rossz döntést hozni!
Szerelem: Érzelmek terén is romantikus napok várnak rád, szánjatok pároddal több időt egymásra. Ha még szingli vagy, bármelyik pillanatban beköszönthet a szerelem.







Skorpió


A Hold és a Jupiter találkozása nagy hatással lesz most rád. Jellemzően mély érzésű ember vagy, mégis a kívülállók sokszor érzéketlennek gondolnak, környezeted ezen véleményén most könnyen változtathatsz. Akaraterőd és eltökéltséged szellemi fejlődést, karriered felfutását, váratlan sikereidet jelzik. Ha most tanulsz, azt a későbbiekben nagyon komolyan fogod tudni kamatoztatni.
Szerelem: Párkapcsolatodban ez az elmélyülés időszaka. Ha még magányos vagy, bizony minden esélyed megvan, hogy rátalálj az igazira.







Nyilas

Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, kreativitásod szárnyal. Ezt a képességedet munkád, vagy tanulásod terén is hasznosítanod kellene. Jó üzleti érzéked most abban segíthet, hogy okosan és körültekintően fektesd be pénzed vagy tudásod egy jól átgondolt vállalkozásba, különösen, ha már régóta töröd ilyenen a fejed. Bátran kérj segítséget környezetedtől!
Szerelem: Szerelmi életed szexuálisan túlfűtötté válhat, ez nem baj, főleg, ha partnered is lépést tart veled. Ha még nem talált rád a szerelem, most bárkinek a fejét elcsavarhatod.








Bak


Észszerű vágyaid most végre teljesülhetnek, különösen nagy segítségedre lesz ebben a szerencse bolygója, a Jupiter. Túl sok feszültséggel kellett szembenézned mostanság, és bizony rád férne végre egy kis öledbe hulló szerencse. Különösen munka és anyagiak terén várhatsz jelentős fordulatot, persze ne várj a sült galambra, hisz a sikerekért tenni is kell valamit.
Szerelem: Ha párkapcsolatban élsz, most felléphet a színen egy harmadik. Gondold át, megéri kapcsolatodat kockáztatni egy kalandért? Ha viszont magányos vagy eszedbe se jusson visszautasítani ezt a romantikus flörtöt.








Vízöntő

Álmodozásod most nem ismer határokat, csak a megvalósításnak nincs még itt az ideje. Tele vagy önbizalommal, erővel, s pontosan tudod, hogy mit akarsz elérni. Most optimizmusod sem hagy cserben, de arra figyelj oda, hogy semmibe se vágj bele anélkül, hogy alaposan át ne gondoltad volna. A kapkodás nem visz előrébb, meggondolatlanságod most csak kárt okozhat számodra.
Szerelem: Szerelmi téren viszont igazán nem lehet okod a panaszra, hisz jól mennek a dolgaid. Ha még szingli vagy, akkor a hétvége meglepetést tartogat a számodra.







Halak


Érzékenyebb és törékenyebb leszel ezen a héten, ez most Uránusznak köszönhető. Könnyebben megsértődsz, magadba zárkózol, és ezzel nem teszel jót sem magadnak, sem környezetednek. A gyakorlatias gondolkodásmód most nem kenyered, másokban csak a rosszat látod. Ezen gyorsan változtatnod kell, különben akaratodon kívül még konfliktusokat is generálsz magad körül.
Szerelem: Párkapcsolati téren sem találod a helyed, ezt jelezd párodnak, és akkor nem lesz félreértés köztetek. Ha még nincs párod, várj a jövő hétig, ezek a napok nem kedvezőek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top