Horoszkóp

Augusztus havi horoszkóp




Kos

Szerelem: Augusztus hónap minden szempontból nagyon kedvezőnek ígérkezik Jupiter és Vénusz hatása miatt. A hónap közepétől szép napoknak nézel elébe, jelentős változások következhetnek be érzelmi életedben. Ha még magányos vagy, minden esélyed megvan arra, hogy beköszöntsön a szerelem. Augusztus 8., 20., és 24-e minden Kos számára nagy fordulatot hozhat.
Munka: Augusztus első hetében részed lesz néhány kellemetlen pillanatban, s ezt most csak önmagadnak köszönheted. Számos dolgot halogattál az elmúlt hónapokban, s most bizony az orrodra koppinthatnak ezek miatt! Majd 8-án és a hónap végén Jupiter jótékony hatásának következtében munka területén pozitív változások kerülhetnek előtérbe.
Egészség: A hónap elején lelki problémákkal kell megküzdened, ezért mindenképpen keress alkalmat a pihenésre is! Folyamatosan hajszolod magad, 11-én és 17-én komoly energiaveszteségre kell számítanod.







Bika

Szerelem: A Mars segítségével érzelmekre és romantikára számíthatnak a Bikák. Augusztus közepétől megtörténhet az, amire régóta vársz. Ha van párod biztos, hogy nagy döntéseket hoztok most, ha még szingli vagy minden esélyed megvan arra, hogy rátalálj az igazira. A hónap végén, 24-én, fantasztikus változások jöhetnek!
Munka: A Jupiter most rossz hatással van rád, elbizonytalaníthat, megingathatja pozíciódat. Ne dönts semmiben, ami fontos számodra, könnyen rosszul választhatsz. Ne válts munkahelyet, és ne kérj fizetésemelést. Augusztus 22- én különösen kerüld a konfliktusokat, nagy árat fizethetsz, ha belebonyolódsz egy munkával, karrierrel kapcsolatos vitába.
Egészség: Szükséged van sok pihenésre és kikapcsolódásra, hisz annak ellenére, hogy nyár van, túlterhelt vagy. A Szaturnusz kimondottan rossz hatással lesz rád, nagyon figyelj oda az egészségedre a hónap végén.



Ikrek






Szerelem: Ez a hónap arra alkalmas, hogy rendezd érzelmi életedet, hisz a Plútó, a Nap és Merkúr trigonja nagyon jó hatással lesz rád. Ha van párod, és problémás a helyzetetek, akkor most mindent tisztázhattok! Ha még magányos vagy, a hónap utolsó hete meghozhatja a szerelmet. Különösen a 17.-e és 24-e közti időszak rejt sok érdekességet.
Munka: A Plútó most megakadályozhat abban, hogy komoly sikereket érj el munka és karrier területén. Mégis szerencsésnek érezheted magad, hisz minden nehézségen könnyedén átverekszed magad.
Egészség: Tele vagy energiával és tetterővel, nincs ok aggodalomra, bár gyomrodra jobban oda kell figyelned, táplálkozz egészségesebben. 11-én, 13-án és 18-án energiaveszteség érhet, ezért erre tudatosan készülj fel.








Rák



Szerelem: Augusztus 12-ig a Vénusz a Rák jegyében tartózkodik, ezért jelentős fordulatokat rejt ez az időszak, minden esélyed megvan rá, hogy végleg elkötelezd magad valaki mellett. Érzelmi életed kiegyensúlyozott, ha nagy döntéseket kell hoznod, mert már van párod, most tedd meg! Gondolataid állandóan a szerelem és az érzelmek körül forognak, nagy fordulatokat 8-án és 17-én várhatsz.
Munka: Kiváló hetek következnek életedben, nagy változás várható, különösen, ha munkahelyváltoztatáson vagy előrelépésen töröd a fejed, most megérkezhet ennek a lehetősége is. Merj továbblépni, ebben komoly támogatásra számíthatsz a Jupitertől, különösen augusztus 8-án és 29-én.
Egészség: Nem lesz problémád, egészséges vagy, mint a makk, fontos, hogy sokat pihenj, és menj ki a friss levegőre is. Csak a hónap eleje hozhat némi stresszhelyzetet, de szerencsére talpraesettségednek köszönhetően ezen is könnyedén túljutsz.








Oroszlán
 


Szerelem: Ha még mindig a magányosok táborát erősíted, tedd meg az első lépést, hogy letérj erről az útról! Igazán nem neked való a szingli élet! A párban élők előtt szép, romantikus időszak áll, kivéve a hónap elejét, amikor a Nap és a Szaturnusz együttállása miatt kimondottan kellemetlen, konfliktusokkal tűzdelt néhány napra lehet számítani. Augusztus közepén a Vénusz az Oroszlán jegyébe lép, ez elősegíti a kiegyensúlyozott kapcsolatok létét.
Munka: Az Uránusz és a Jupiter harmonikus fényszöget alkot, így segít abban, hogy minden tervedet megvalósíthatod augusztusban, fantasztikus lehetőségek nyílnak meg számodra. A hónap folyamán bolygócsoportosulás figyelhető meg az Oroszlán jegyében, használd ki a kínálkozó lehetőségeket!
Egészség: Tele vagy energiával, mégis gyakran kapkodsz, és figyelmetlen vagy. Relaxálj vagy meditálj egy kicsit, és pihenj többet! 17-étől új erőre kapsz, ez magánéletedet és karrieredet is fellendítheti.







Szűz



Szerelem: Makacsságod, hirtelen fellángoló önfejűséged nem tesz jót szerelmi életednek, több konfliktus is problémákat okozhat meglévő kapcsolatodban. Ha viszont még keresed az igazit, kevés a valószínűsége, hogy most találod meg, mert a Merkúr és a Jupiter kedvezőtlen állása mindent megtesz azért, hogy ez ne sikerüljön. Várd ki a szeptembert, mely sokkal kedvezőbb.
Munka: Komoly feszültség jelentkezhet munkád, karriered vagy vállalkozásod terén, erre az életterületre most a Mars és a Plútó kvadrátja hat. Feszültségek nehezítik a mindennapokat, most ne dönts semmiben, különösen ne a hónap utolsó hetében!
Egészség: Túlhajszolt vagy, idegeid könnyen felmondják a szolgálatot, ezt a hatodik házban tartózkodó Neptunusz okozza. Szánj időt a pihenésre, fizikai kondíciód megtartására, különben augusztus végére teljesen szétesel!








Mérleg


Szerelem: Fontos változásokat tartogat neked az augusztus, ebben jótékonyan segítségedre lesz a Vénusz, a Jupiter és a Hold együttes hatása. Pároddal közös terveiteket végre elkezdhetitek megvalósítani, ha még szingli vagy, akkor a Nap és a Szaturnusz együttállása a hónap második felében hozhat számodra óriási fordulatot. 24-e, 27-e és 29-e különösen szerencsésnek ígérkezik!
Munka: Kiváló hónap áll előtted, főleg arra alkalmas, hogy megragadd a kínálkozó lehetőséget, és tovább építsd karrieredet! Tele vagy erővel és ambícióval, előrébb léphetsz a rangsorban, vagy akár mellékállást is vállalhatsz! Ebben nagy segítségedre lesz a Jupiterhez és a Mars pozitív együttes hatása.
Egészség: Pihenésre még alig jutott időd, ezért legalább arra figyelj, mit eszel, ebben a hónapban gyomorral kapcsolatos problémák léphetnek fel. A hónap közepétől nagyobb megterhelésnek leszel kitéve, ezért is fontos, hogy ügyelj egészségedre.







Skorpió



Szerelem: Előbújik belőled a szenvedély, és megnő a romantika iránti igényed a Vénusz hatására. Partneredet elbűvölheted, vagy ha már van kiszemelted, nos, akkor az ő fejét is gond nélkül elcsavarhatod, benne lesz a nagy kalandban. De azért szingliként légy óvatos, mert a mostani választottad valószínűleg nem a végleges párod lesz.
Munka: Kreativitásod, új ötleteid meglendítik karriered, csak arra vigyázz kivel osztod meg gondolataidat! Képes leszel lenyűgözni környezetedet, ebben még a Jupiter is nagy segítségedre lesz! A legnagyobb lehetőséged jó üzletet kötni augusztus közepén, 17-e és 24-e közötti időszakban lesz.
Egészség: Fontos, hogy találj időt a testmozgásra, mert ha nem teszed, most könnyedén felszedhetsz néhány kilót. Ezt kimondottan elősegíti a Jupiter nap-jegyes állása, ezért tudatosan kerüld az egészségtelen étkeket!







Nyilas


Szerelem: Minden esélyed megvan arra, hogy rátalálj a párodra, különösen augusztus első felében, ebben segítségedre lesz a Jupiter, a Hold és a Vénusz pozitív együtthatása. Viszont légy óvatos a hónap utolsó napjaiban, az akkor kialakuló kapcsolatok hamar csalódást okoznak. A párban élők szerelmük elmélyülését élhetik meg, a most kötendő házasságok egy életre szólnak!
Munka: Pénzügyek terén nagyon jó lehetőségeket kínál ez a hónap, csak meg kell tenned a megfelelő lépéseket. Légy rugalmas, s ha szükséges, akár alázatos is. Karriered fellendülőben van, ragadd meg a pillanatot a továbblépésre. Ha teheted, mindent egymagad oldj most meg, ne kérj másoktól segítséget!
Egészség: Állóképességed kiváló, energiatartalékaid megfelelőek. Nem kell tartanod komoly betegségtől. Csupán arra ügyelj, hogy megfelelő időt szánj az alvásra, ennek hiánya különösen a hónap utolsó napjaiban okozhat fizikai gyengeséget.









Bak


Szerelem: Érzelmi téren stabilitás várható, szerelmi életed nem mutat jelentős változásokat. Az a Bak, aki most szánja rá magát, hogy végleg elkötelezze magát társa mellett, minden esélye megvan, hogy életre szóló kapcsolat alapjait tegye le. Akik még magányosok jó, ha tudják, a szeptemberi időszak igazán nagy lehetőségeket kínál, az augusztus kevésbé.
Munka: A nagy lehetőségek hónapja áll előtted, ha eddig a körülmények nem tették lehetővé, hogy megmutasd képességeidet, most váratlan lehetőségek sora biztosítja, hogy bebizonyítsd, mire is vagy képes! Légy nyitott mindenre, különösen a 24-e és 29-e közötti időszakban!
Egészség: Fittnek és egészségesnek érzed magad, ezt mozgással és a szénhidrát bevitelének csökkentésével tovább fokozhatod! A pihenésre, megfelelő alvás mennyiségére különösen a hónap végén ügyelj!









Vízöntő


Szerelem: Ha a nyár eddigi része még mindig nem hozta meg számodra az ideális partnert, akkor augusztusban megtörténhet a csoda! Ebben segítségedre lesz a Vízöntőn áthaladó Neptunusz, különösen kedvező napnak számít 16-a! Ha már van párod, romantikus időszak következik, az érzelmek még szorosabbá válhatnak! 12-e és 15- között együtt fontos döntéseket hozhattok, mely alapjaiban változtatja meg életedet.
Munka: Kissé kifáradtál, és ötletekben sem bővelkedsz. Ha teheted, inkább húzd meg magad, és csak a napi rutinfeladatokra szánj időt. Nagy vállalkozásba ne kezdj, erre igazán nem alkalmas a hónap első fele. Viszont az utolsó napokban újra erőre kapsz, és 29-e után minden kedvezőre fordul.
Egészség: Szükséged van pihenésre, különben előbb-utóbb kidőlsz a sorból! Keress hosszabb lazításra alkalmat, ne csak egy-két napot! 11-én a Nap és a Neptunusz szembenállása különösen kedvezőtlen napot ígér!







Halak



Szerelem: Érzelmek terén változékony időszak köszönt be, amit elég nehezen viselsz, függetlenül attól, hogy van, vagy sincs párkapcsolatod. 8-án egy új kapcsolat lehetősége merülhet fel, s ez igencsak felborzolja a kedélyeidet. Majd a hónap legutolsó napjaiban végre rendeződnek a dolgok, érzelmeid is lenyugodtak, különösen a párban élők számíthatnak kellemes időszakra.
Munka: Uránusz hatására megmozdulhatnak a munkahelyváltoztatásra irányuló ösztöneid. Szeretnél módosítani az eddigi lehetőségeiden, de hidd el, erre augusztus hónap nem igazán alkalmas. Gondold át lépéseidet alaposan, mielőtt bakit követnél el! 30-án egy kellemetlen Mars-Plútó állás miatt nehézségekre kell számítanod!
Egészség: Hangulatod egészségedre is rányomja bélyegét. Lelkivilágod kizökkent az egyensúlyból, ezen csak az segít, ha társaságba mész, és jókedvű leszel! Egészségi problémára nem kell számítanod, csupán lelkivilágodban kell a harmóniát újra helyrehozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top