nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 03. csütörtök)

Napi horoszkóp (08. 03. csütörtök)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Az önállóság, eredetiség és ötletesség benyomását kelted, még akkor is, amikor belül bizonytalan vagy, és nem tudod hogy érleld meg magadban a bátorságot. Szereted az otthonodat és mindent, ami ezzel kapcsolatos, annak ellenére, hogy gyakran olyan kötelezettségeket vállalsz, ami eltávolít a családtól. Akaraterővel képes vagy rendbe hozni minden személyes problémádat, de mialatt megoldod ezeket, nagy adag öndramatizálást produkálsz, ami hátráltatja az ésszerű megoldás folyamatát.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A túl sok diplomácia gyengeséghez vezet és az állhatatlanság elismeréséhez; most éppen a legfontosabb dolgokban nincs egyáltalán önálló meggyőződésed. Legyen véleményed, és tarts ki mellette, jó érvekre van szükséged. Tanuld meg, hogy amikor tudod, hogy igazad van, ne engedd magadat eltéríteni ettől. Ma telített a horoszkópod 3. háza, többet kell majd kommunikálnod, és nem ártana meglátogatni a rokonaidat sem.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szükséged van békére, nyugalomra és stabilitásra magad körül, ezért amilyen korán csak lehet, meg kell alapítanod otthonod, bár bizonyosan ezerféle okot találsz ki, amiért nem teszed ezt. De szükséged van valóságos „házias” stabilitásra, és ezt inkább meg kell, hogy találjad a saját otthonodban, mint a szülői házban. Még természeted érzelmi oldala uralkodik rajtad, és ezt le nem győzöd intellektuális tréninggel, házias környezetben, vagy mindkettővel, csak bukdácsolni fogsz.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Határozatlanságod tapintatnak tűnik, beleegyező, bólogató készséged nőiessé és megnyerővé tesz. Mivel elrejted tekintélyes céltudatosságod, valószínűleg sikeres leszel az üzleti életben. A körülmények és nyugtalanságod valószínűleg sikerre visznek, karriert csinálsz, nem rajongasz a háztartási munkáért, szívesebben dolgoznál valami üzletfélében, minthogy tojást főzz.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sok elvont idealizmus fordul meg a fejedben, és személyteleníted ezeket. Nem vagy önelemző típus, és inkább cselekszel ösztönösen, mint alaposan kielemzett megfontoltságból. A külvilág fontosabb számodra, mint közvetlen környezeted vagy belső világod; szerelmeid, gyűlöleteid, ambícióid, és hűségeid személytelen szenvedéllyel törnek felszínre, s ez hatalmas önuralmat ad neked, és uralmat mások felett. A szerelemben eléggé heves vérű vagy, másként viszont hűvös és tartózkodó. Nagyon büszke és hiú vagy, fontos számodra az elismerés, hízelgés, ruhadivat, és hasonlók, vagy becsvágyad szélesebb kielégítése.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Erősen érdeklődsz az egészségügy és a diéták iránt, hangyányit hipochonder vagy, és általában okkal. Inkább betegnek tetteted magad, mintsem komoly egészségügyi problémáid lehetnének, mert azt időben kiküszöbölöd. Szeretetre méltó, hűséges és odaadó vagy a szerelemben. Tiszteled az embereket, akikkel összehoz a sors, de bizonyos gyanakvást is érzel velük szemben, túlságosan bizalmatlan vagy, és ítéleteidet érzelmeidre alapozod.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Figyelemre méltó értelmi képességeid vannak, de hacsak nem kap a Nap és a Hold erős ösztökélő fényszögeket, ellazsálod a dolgot, és nem találod, illetve nem teremted meg a lehetőségeidet a kifejezésre. Ha túl sok a kedvező fényszög, elkényelmesedsz, de ez nem baj, mert anyagilag és érzelmileg mindig ellátnak mások. Ha a születési horoszkópodban túlsúlyban vannak a kellemetlen fényszögek arra kényszerülsz, hogy a saját erődből teremtsd meg a lehetőségeidet az alkotásra, de vigyáznod kell, hogy alapvetően bízó természeteddel ne válj értéktelen és felelőtlen emberek prédájává. Van benned bizonyos naivitás, ami kifejezetten vonzza a csalókat.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Erős pozitív személyiség vagy, szilárd vélemények és érzelmek jellemeznek, a cél nagy stabilitása, és ha nem engeded át magad természeted szigorúan érzelmi oldalának – mely nagyon erős – rendkívül befolyásos és fontos egyéniséggé válhatsz. Egyéniséged veszélye érzelmi zűrzavarából ered, a romantika erős hatással van rád, és minden energiádat arra fordítod, hogy álmodj, távoli és régmúlt dolgokra és a szerelemre gondolj valamilyen formában.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Megvéded magad, ha az igazság a te oldaladon áll, és senki sem tud megvesztegetni. Intellektuálisan filozofikus, széles látókörű vagy, képzeleted gazdag és alkotó úgy, hogy bármit elképzelsz, már majdnem kész tény lesz, mihelyt magadban képet alkotsz róla. Azután minden energiádat beleveted, hogy megvalósítsd az elképzelt terveket. Ez az alkotó, lefényképező képzelet nagy segítőd, mert van bátorságod nagy dolgokat is elképzelni, és morális, intellektuális és fizikai erőddel megvalósítani.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Egészséged jó, de óvakodnod kell az idegi megerőltetésektől, amikor a vitalitásod csökken, ami gyakran megesik. Meg kell tanulnod lazítani, aludni, pihenni és szórakozni. A lazításban meg fogod találni azt is, hogyan fejlesszed ki magadban a valódi emberi melegséget, ami egyébként elégtelen mennyiségben fejlődött ki benned. Gépszerűen precíz vagy, amiért az emberek csodálnak, és ha kifejlesztesz magadban egy melegebb magatartást mások felé, észre fogod venni, hogy materiális előrehaladásodat is segíti a szeretetteljesség.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Jó kifejezőkészséged van, és ékesszóló lehetsz úgy írásban, mint beszédben. Következtetni tudsz a legkisebb bizonyíték alapján és intellektuális finomságaiddal a legrosszabb megjelenést is jobbá tudod tenni. Kemény ellenfél vagy a vitában és szócsatában, és személyes dolgokban is mindig az eszedre hallgatsz. Hiszel a kimondott és az írott szó erejében, és ez érzelmi életedben furcsaságokat okozhat.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Sikeres lehetsz mint színész, orvos, ápolónő, miniszter, diplomata, detektív, bármi olyan pályán, ahol mások lelki és érzelmi működéseinek ismerete segítséget adhat. Van bizonyos érzéked az üzlethez, de ez inkább saját jólétednek fenntartásában mutatkozik, mint üzleti karrierben, mert tisztán személyes kifejezési formát keresel és minden tőled telhetőt megteszel művészi vagy egyéb hivatásszerű foglalkozásban. Érzelmileg olyan élesen érzékeny vagy a benyomásokra, hogy nagyon romantikus életet élsz ennek minden ingadozásával és hangulatváltásával.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top