nlc.hu
Horoszkóp
Ikrek aszcendens

Ikrek aszcendens

Horoszkópunkból megállapítható, milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, hogyan lehet megelõzni, melyek a legérzekenyebb testrészeink. Választ ad arra is, ha már megtörtént a baj, miképp lehet gyógyítani.




  Ha valakinek az aszcendense az Ikrek jegyében áll

 






Az Ikrek jegyéhez tartozik a nyak és a mell közötti rész, vagyis a vállak, a felső karok, az alsó karok, általában a kezek, a mozgató idegek, a légzőszervek, mint a tüdő, a hörgők. Ezért fontos, hogy az ilyen horoszkópházakkal rendelkező emberek ne dohányozzanak, és minél többet kiránduljanak az erdőkben, ahol sok az oxigén.

Az Ikrek aszcendensű emberek IV. háza – az öröklött betegségek háza – a Szűz jegyébe esik. Valamelyik felmenőági rokonuktól örökölhették az emésztési zavarokat, bélproblémákat, valamint a kéz- és lábujjak érzékenységét.

Az Ikrek aszcendensű emberek VI. háza – a helytelen életmóddal, rossz napi rutinnal szerezhető betegségek, valamint az alkalmazható gyógymódok háza – a Skorpió jegyébe esik. Fokozottan érzékenyek a nemi részek, és az orr. Sokszor halljuk, hogy az Ikrek szülöttek kicsapongó életmódot folytatnak, ezt nem szabad túlzásba vinniük. Szeretnek ismerkedni, ám a flörtöknek sokszor lehet valamilyen nemibetegség is a következménye. Mielőtt uszodába, strandra mennének, ajánlatos minden óvintézkedést elvégezni.

Ikrek aszcendensű emberek VIII. házának csúcsa – műtéttel megoldható betegséghajlamok háza – a Bak jegyében áll. Érzékeny a bőrük, a fogazatuk, a csontjaik, a hátgerincük és a térdük. 

Ikrek aszcendensű emberek XII. házának csúcsa – a hosszú kórházi ápolást igénylő betegséghajlamok – a Bika jegyében áll. Érzékeny a mellkas felső része, a légzőszervek, és a hörgők. Feltétlenül fontos a sok friss levegő, és az oxigén bevitele.

Nem tudod mi az aszcendensed? Cikkünk szerzője, Németh Ágnes okleveles asztrológus-tanár, szakértői oldalán máris segít neked!


Németh Ágnes szakértői oldala »


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top