nlc.hu
Horoszkóp
Kos aszcendens

Kos aszcendens

Horoszkópunkból megállapítható, milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, hogyan lehet megelõzni, melyek a legérzekenyebb testrészeink. Választ ad arra is, ha már megtörtént a baj, miképp lehet gyógyítani.





 Ha valakinek az aszcendense a Kos jegyében áll







Legérzékenyebb testrésze a fejen található szervek lesznek, mint a koponya, az agy, a fül, az orr, a szemek.

A Kos aszcendensű emberek  IV. háza – az öröklött betegségek háza – a Rák jegyébe esik. Érzékenyebb a gyomruk, „akármit nem esznek meg”, ha idegesek, gyomorgörcsöt kapnak.

A Kos aszcendensű emberek VI. háza – a helytelen életmóddal, rossz napi rutinnal szerezhető betegségek, valamint az alkalmazható gyógymódok háza – a Szűz jegyébe esik. Beleik, emésztőszerveik gyengébbek a helytelen táplálkozás miatt. Nagyon fontos a rendszeres táplálkozás, a napi legalább ötszöri, nyugodt étkezés, és a mérsékelt fűszerezés. Ha nem tartják be a táplálkozási előírásokat, könnyen kaphatnak cukorbetegséget.

Kos aszcendensű emberek VIII. házának csúcsa – műtéttel megoldható betegséghajlamok háza – a Skorpió jegyében áll. A Skorpióhoz tartozik minden reprodukáló szerv, és az alhas. Így fokozottabban érzékenyek a nemi fertőzésekre, és a felfázásos betegségekre, például a vesekőre, vesehomokra, vesegyulladásra.

Kos aszcendensű emberek XII. házának csúcsa – a hosszú kórházi ápolást igénylő betegséghajlamok háza – a Halak jegyében áll. Ez uralja a boka alatti részeket, a lábakat, jelzi a hajlamot a szenvedélybetegségekre. Ezeken belül az alkoholizmus az elmebajig fajulhat. Megfelelő sport hiányában sorvadás fordulhat elő a lábukban. Miután a Halak jegye úgynevezett hideg jegy, fontos, hogy a lábukon mindig legyen zokni, vagy papucs.

Nem tudod mi az aszcendensed? Cikkünk szerzője, Németh Ágnes okleveles asztrológus-tanár, szakértői oldalán máris segít neked!

Németh Ágnes szakértői oldala »


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top