nlc.hu
Horoszkóp
Mérleg aszcendens

Mérleg aszcendens

Horoszkópunkból megállapítható, milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, hogyan lehet megelõzni, melyek a legérzekenyebb testrészeink. Választ ad arra is, ha már megtörtént a baj, miképp lehet gyógyítani.




 Ha valakinek az aszcendense a Mérleg jegyében áll

 






Érzékeny a vesemedence tájéka, a vesék, a vizeletkiválasztó szervek, valamint a Vénusz uralta betegséghajlamok, mint a mértéktelen evés okozta elhízás, és az ebből következő esztétikai bőrhibák (kelések, gennyesedések). 

A Mérleg aszcendensű emberek IV. háza – öröklött betegségek háza – a Bak jegyébe esik. A felmenők valamelyikétől örökölhető betegségek: bőrbetegség, mint például övsömör, és emésztési nehézségek, például puffadás.

A Mérleg aszcendensű emberek VI. háza – a helytelen életmóddal, rossz napi rutinnal szerezhető betegségek, valamint az alkalmazható gyógymódok háza – a Halak jegyébe esik. Ez a jegy a boka alatti részre, valamint a nyirokmirigyekre hat. Érzékenyek a lábak, előfordulhatnak fagydaganatok, hólyagok, csontkinövések, jóindulatú daganatok, zsírdaganatok. A lábfej egészségére érdemes fokozott figyelmet fordítani, megfelelő cipő, és harisnya viselésével. Kifejezetten ajánlatos pamutzokni viselése, valamint a lábfej sűrű masszírozása, hintőporozása.

A Mérleg aszcendensű emberek VIII. házának csúcsa – műtéttel megoldható betegséghajlamok háza – a Bika jegyében áll. Ez szintén a Vénusz uralma alatt áll, és elsősorban a nyaki részt uralja. Fokozottan vigyázni kell a pajzsmirigy működésére, a torokra, és a légzőszervekre. Lehetőség szerint mindig takarják a mellkas felső részét.

A Mérleg aszcendensű emberek XII. házának csúcsa – a hosszú kórházi ápolást igénylő betegséghajlamok háza – a Szűz jegyében áll.
Érzékeny az alhasi rész, és a belek. Jellemző a gyenge emésztés, a felfúvódás. Ezt megelőzendő ajánlatos a napi rendszerességgel végzett testmozgás.

Nem tudod mi az aszcendensed? Cikkünk szerzője, Németh Ágnes okleveles asztrológus-tanár, szakértői oldalán máris segít neked!


Németh Ágnes szakértői oldala »


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top