nlc.hu
Horoszkóp
Rák aszcendens

Rák aszcendens

Horoszkópunkból megállapítható, milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, hogyan lehet megelõzni, melyek a legérzekenyebb testrészeink. Választ ad arra is, ha már megtörtént a baj, miképp lehet gyógyítani.




  Ha valakinek az aszcendense a Rák jegyében áll

 






A Rák jegyéhez soroljuk a nyelőcsövet, a gyomrot, a rekeszizmot, a hasnyálmirigyet, a tüdő alsó részeit, a női melleket, ha azok táplálásra szolgálnak, a tejmirigyeket, és az emlőjáratokat.

A Rák aszcendensű vagy Rák jegyű emberek hajlamosabbak a köhögésre, csuklásra, epe- és májártalmakra, búskomorságra, hisztériára.

A Rák aszcendensű emberek  IV. háza – az öröklött betegségek háza – a Mérleg jegyébe esik. A család valamelyik felmenőági tagjától örökölhetnek vesebetegségeket, bizonyos bőrproblémákat és isiászt.

A Rák aszcendensű emberek VI. háza – a helytelen életmóddal, rossz napi rutinnal szerezhető betegségek, valamint az alkalmazható gyógymódok háza – a Nyilas jegyébe esik.  Érzékenyebbek a csípők, a combok, a farcsont és a csípőidegek. Ezek egészségét megőrzendő rendszeresen sportolniuk kellene, méghozzá olyan sportokat, ahol sokat kell járni, lépni. Ajánlott mozgásformák a távgyaloglás, távfutás, túrázás.

Rák aszcendensű emberek VIII. házának csúcsa – műtéttel megoldható betegséghajlamok háza – a Vízöntő jegyében áll. Előfordulhatnak visszértágulatok, bokapanaszok, lábszárfekély, és szívpanaszok. Ezeket a problémákat is meg lehetne előzni a rendszeres testmozgással.

Rák aszcendensű emberek XII. házának csúcsa – a hosszú kórházi ápolást igénylő betegséghajlamok háza – az Ikrek jegyében áll. Ide tartoznak a karok, kezek, lábak, tüdő megbetegedései, és a szívburok betegségek.

Nem tudod mi az aszcendensed? Cikkünk szerzője, Németh Ágnes okleveles asztrológus-tanár, szakértői oldalán máris segít neked!

Németh Ágnes szakértői oldala »


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top