nlc.hu
Horoszkóp
Skorpió aszcendens

Skorpió aszcendens

Horoszkópunkból megállapítható, milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, hogyan lehet megelõzni, melyek a legérzekenyebb testrészeink. Választ ad arra is, ha már megtörtént a baj, miképp lehet gyógyítani.




 Ha valakinek az aszcendense a Skorpió jegyében áll

 






Vigyáznia kell elsősorban az orrára, az orrcsontjára, valamint a reprodukáló szerveire, a nemiszervekre, a belekre – elsősorban a vastagbél felszálló részére, a vastagbél S-alakú görbületére.

A Skorpió aszcendensű emberek  IV. háza – öröklött betegségek háza – a Vízöntő jegyébe esik. Felmenőági rokonságuktól örökölhetik a vegetatív idegrendszer problémáit, visszereket az alsó lábszárban, valamint szívritmus zavarokat.

A Skorpió aszcendensű emberek VI. háza – a helytelen életmóddal, rossz napi rutinnal szerezhető betegségek, valamint az alkalmazható gyógymódok háza – a Kos jegyébe esik. Ha nem pihennek eleget, előfordulhatnak sűrű fejfájások, az agy bizonyos problémái – mint például memóriazavar -, szembetegségek, balesetből, vagy hirtelen mozdulatok miatt bekövetkező fejsérülések.

Skorpió aszcendensű emberek VIII. házának csúcsa – műtéttel megoldható betegséghajlamok háza – az Ikrek jegyében áll. Sérülékenyebbek a kezek, a lábak, a tüdő, és a mozgatóidegek.

Skorpió aszcendensű emberek XII. házának csúcsa – a hosszabb kórházi ápolást igénylő betegségek háza – a Mérleg jegyében áll. A Mérleg jegye uralja a veséket, a vesék felett fekvő részeket – mint például a vesemedence -, a hátgerinc részeit az ágyéktól kezdve, az ülep-idegeket, és a bőrt. Ezen részek fokozott figyelmet kívánnak. A legfontosabb, hogy mindig védve legyenek, mert ha a Skorpió érdekeltségű szülött megfázik, ezek a testrészei komoly veszélynek vannak kitéve.

Nem tudod mi az aszcendensed? Cikkünk szerzője, Németh Ágnes okleveles asztrológus-tanár, szakértői oldalán máris segít neked!


Németh Ágnes szakértői oldala »


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top