nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 10. csütörtök)

Napi horoszkóp (08. 10. csütörtök)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Bármely ilyenkor beindított üzleti vállalkozásod vagy programod sikerre számíthat, ha nincs más, ennek ellentmondó erőteljes bolygókapcsolat a személyes horoszkópodban. A hatósági kapcsolatok és jogi témákkal való foglalkozás most szintén elképzeléseid szerint alakul. Remek alkalom sportolásra, testedzésre. Itt a kedvező alkalom, hogy döntéseket hozz, személyes fejlődéseddel foglalkozz, céljaid felé törj, és előmozdítsd saját érdekeidet.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Figyelj oda a mirigyekkel kapcsolatos nehézségekre. Nagyon szerelmesnek érezheted magadat, de tartsd szem előtt, hogy hagynod kell némi mozgásteret társadnak is. Ez a tranzit kiválthatja belőled az anyáskodó vagy apáskodó ösztöneidet és ezt vagy meleg szeretetteljes támogatásként fejezed ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nyilván az előbbi kívánatosabb. Általában a nőkkel – különösen az édesanyáddal – problémák merülhetnek fel.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Remek időszak a tanulásra bármely témakörben, és a termékeny eszmecserékre. Végy részt egy előadáson vagy tanfolyamon és vitasd meg a hallottakat a társaiddal. Szellemileg most friss, éber és érdeklődő leszel, remek alkalom szellemi látóköröd kiszélesítésére minden lehetséges módon. Valamivel többet kell utaznod mint máskor, bár valószínűleg nem lesznek nagyon hosszúak az utak.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Most nem érzed annyira, hogy egyszerre két irányban húzol, mert szakmai- és magánéleted egyensúlya helyreáll. Most jól tudsz együttműködni az emberekkel, meggyőzheted őket a saját nézeteidről. Vágyhatsz az egyedüllétre is, vagy családtagjaid és közeli barátaid körében tölthetsz egy pár nyugodt békés órát. Ám jót tesz a lelki békédnek, ha színházba, vagy hangversenyre mégy.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Elszigeteltnek érezheted magad, elvágva a külvilágtól, mint aki képtelen, vagy nem hajlandó erőfeszítéseket tenni a kapcsolatfelvétel érdekében. Hogy távol tudd tartani a depressziót, ami ilyenkor elhatalmasodhat, kényszerítsd magad arra, hogy valami építő jellegű, hasznos dolgot tegyél. A legrosszabb, amit ilyenkor tehetsz, ha bebújsz a páncélodba, mint valami beijedt teknőc.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Tervezd meg lakóhelyed felújításával, átalakításával, karbantartásával kapcsolatos tennivalóidat. Agyad most rá van állva az ingatlanügyletekben folyó tárgyalásokra, ez egy alkalmas pillanat akár ingatlanvásárlásra. Mostanra időzítsed a családi ügyek tervezését – mit tegyél a hét végén vagy a szabadság alatt, kinek mi legyen a dolga, mikor fektessen be, vagy milyen nyakkendőt vegyen apunak stb.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Minden simán fog menni, még akkor is, ha rendezned kell bizonyos nehézségeket. Erre most meglesz a lehetőség. Ez jó alkalom arra, hogy jogvitáidat rendezd perben, vagy peren kívül. Jó időszak arra, hogy pontot tegyél vitáidra, tisztázd álláspontodat vagy kiállj a saját igazadért. Ez az időszak kedvezően hat szerelmi kapcsolataidra. Mostanában minden jól megy, még ha van is néhány nehezen orvosolható problémád. Akik jelenleg egyedül vannak, azoknak most új szerelem tűnik fel a láthatáron.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A lehető legpontosabban fejezd ki magad. Felmerülhet benned kapcsolataid megváltoztatásának igénye. Ez különösen a szorosabb kapcsolataidra vonatkozik, mint házasság, szexuális partner vagy közelebbi barátságok. Szembe kell nézned nehézségeiddel, tisztázd a dolgokat és próbáld megoldani azokat, különben a kapcsolat megszakadhat. Életed valahogy átalakul.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kiváló pillanat a szerződéskötésekre vagy társulások létrehozására. A haszon kölcsönös lesz. Ugyancsak alkalmas az idő arra, hogy jogásszal, vagy bármely más profi szakemberrel konzultálj. Bírósági jogvitákban a te javadra fognak dönteni. Kapcsolataid – újak vagy régiek – kölcsönösen gyümölcsözőek ilyenkor. Valaki most beléphet az életedbe, aki bizonyos szempontból segítségedre lesz. Talán egy új szerelem is feltűnhet a színen, de nem feltétlenül.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Mostanában jól, kitartóan és keményen fogsz dolgozni. Egyszerűen előrébb akarsz jutni és mindent megtanulni, amit csak lehet. Kapcsolataid stabilak és semmi kedved sincs a változásokhoz, vagy váratlan meglepetésekhez. Vonzalmat érzel az érettebb emberekhez és tulajdonképpen össze is hozhat a sors egy nálad idősebb valakivel, aki ezen a ponton lép be életedbe és nagyon fontossá válhat, de akit majd csak a későbbiek során fogsz igazán értékelni.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Még egy nagyon jó kapcsolat is kissé göröngyössé válhat ilyenkor, de amelyik régóta rejtett problémákkal küszködik, vagy közönyös beletörődésbe süppedt, most nagy valószínűséggel véget ér. Lényegében a belső erőviszonyok átrendezéséért és a szabadabb mozgástérért folyik a harc, ha egyik fél sem elég rugalmas a változások elfogadásához, a szakítás szinte elkerülhetetlen.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Érzelmileg, pénzügyileg és fizikailag úgynevezett sorozat-helyzetek vagy állapotok, láncreakciók jönnek létre. Fix elképzelések felé fordulsz, különösen önmagaddal kapcsolatban. Azt nézed, hogy mi az, aminek hasznát veheted. Ennek az a veszélye, hogy gyakran ezek puszta rögeszmék lesznek és mégis ezek fognak irányítani.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top