nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 11. péntek)

Napi horoszkóp (08. 11. péntek)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Alkalmas ez a nap arra, hogy nyilvánosságra hozd elképzeléseidet, akár be is mutathatod terveidet mások előtt, mivel ezt most minden cirkusz nélkül meg tudod tenni. Ha van egy csomó jó ötleted, könnyen fog menni a csapatmunka, mármint ha mások lépést tudnak tartani hatalmas lendületeddel. Különben jobb, ha egyedül dolgozol. Most a kemény fizikai munka, az erőfeszítések is örömet jelentenek a számodra, nagyon nem szeretnél csak ücsörögni.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ez azon tranzitok egyike, amelyben az érzelmi kapcsolatokra nagyon oda kell figyelni, mert házasságtöréssel, heves érzelmi energiákkal, féltékenységgel, érzelmi manipulációkkal és irracionális társas viselkedéssel hozhatók összefüggésbe. Valószínűleg ennek hátterében mélyről feltörő, tudattalan feszültségek, indítékok állnak. E tranzit leginkább úgy kezelhető, ha tudatosítjuk a helyzetet és lépéseinket.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Annyira túlteng benned a közlésvágy, hogy alig engedsz szóhoz jutni másokat. Próbáld lassítani a tempódat és inkább figyelj, ez többet hozhat a konyhára. Fékezd pergő elmédet és nyelved, ne pazarold az időt szellemi pengeváltásokra vagy fecsegésre, és ne fordítsd metsző szellemed mások ellen. A Mars most éppen az otthonodban vendégeskedik, vigyázz nehogy tűz üssön ki a konyhában.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ki szeretnél szakadni a normális, hétköznapi rutinból, de nem szívesen hagynád el megszokott környezeted biztonságát. Mit szólnál valami új tantárgy felvételéhez, vagy egy kis szellemi kalandozáshoz odahaza, mint pl. könyvolvasás, meditáció, vagy egy képzeletbeli utazás valahová? Nyújtózz ki! Ha a szíved tudna beszélni, magára koppintana, és figyelmeztetne, hogy az életet élni kell, és egyedüli bajod az, hogy talán halálosan eluntad magad.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Még ha nem is érzel hozzá kedvet, akkor is indulj el és lépj érintkezésbe másokkal, ne hagyd, hogy bármi kedvedet szegje. Próbáld kapcsolataidban egyensúlyba hozni vállalt kötelezettségeid saját igényeiddel. Ezt legjobban azzal érheted el, ha teljesen őszinte maradsz és megköveteled, hogy mások is azok legyenek.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Minden szellemi tevékenységre, kommunikációra, szervezőmunkára és tárgyalásra kedvező ez az időszak. Új tanulmányokba kezdhetsz vagy eredményes vizsgát tehetsz. Kiváló alkalmak nyílnak megbeszélések folytatására, a felgyülemlett papírmunkák feldolgozására vagy telefonhívások lebonyolítására, csoportos szintű eszmecserékre vagy tárgyalásokra nézve úgyszintén.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Te most szerelmes vagy a szerelembe, az egész világba, és ezt legszívesebben mindenkinek tudtára adnád. Nagyszerű alkalom arra, hogy társasági életet élj bármilyen formában. Most minden rendjén megy kapcsolataidban. Élvezd hát! Kiváló időszak arra, hogy fellángoljon benned a szerelem, hogy szerelmet vallj valakinek, hogy megházasodj, hogy barátaiddal közösen szórakozz, bulit rendezz.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Valaki, aki erőteljesen szembe helyezkedik veled valamilyen szerepet kaphat ebben a képletben, talán egy ellenség, vagy valaki, aki fenyegetve érzi magát tőled, vagy talán éppen egy jó barát, aki rendkívül nagy segítségedre lesz. Azon aggódsz, hogy vajon megfelel-e választott hivatásod, jó irányban haladsz-e, jó úton jársz-e. Ha úgy érzed, hogy nem a helyeden vagy, valószínűleg változtatni is fogsz ez alatt a két év alatt, akár önszántadból, akár másként.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A boldog házasságok ilyenkor nagyon kielégítően alakulnak. Ha korábban gondok mutatkoztak, akkor most toldozni-foltozni lehet a kapcsolatot, vagy ilyenkor kerül sor az elválásra, bár így is többnyire barátságban. Alkalmas időszak, hogy egy házassági tanácsadóval konzultálj. Alapvetően ez most a személyes fejlődésednek időszaka – kapcsolataid segítségével.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Azok a kapcsolatok, amelyek nem felelnek meg a számodra vagy személyes céljaidnak, most véget érhetnek. Mindezt kínos veszteségként élheted meg, de ezt hamarosan felváltja majd a megkönnyebbülés és a szabadság érzete. Tudatosan becsüld fel kapcsolataidat, különben mások, illetve a körülmények fognak erre kényszeríteni.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Pályádon alkotó és újító módon haladsz, váratlan lehetőségek nyílhatnak arra, hogy valami egészen újat és mást tegyél. Még pályamódosításra is sor kerülhet, minden valószínűség szerint tudományos, műszaki, elektronikai vagy okkult irányban, illetve ezeken belül. Alkotóerőd szabadon áramlik, rendkívül újító és eredeti lesz.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ebben az időszakban fokozott érzékenységet fogsz tapasztalni mind mások szükségletei, mind pedig az univerzum metafizikai vonatkozásában. Megnő érdeklődésed az élet spirituális oldala felé, de általában idealizmusod is fokozottabban érvényre jut. Ha még mindig főleg csak az anyagi világban tudsz gondolkodni, akkor előfordulhat kimerültség, zavarodottság és talán depresszió is. A megtévesztés minden formáját kerüld el.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top