nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. augusztus 14-tõl 20-ig

Heti horoszkóp 2006. augusztus 14-tõl 20-ig




Kos

Szerencsés vagy, hisz a sok jó barát és családtag segítsége mellett, most Jupiter is támogat abban, hogy elérd céljaidat, anyagiak és munka területén egyaránt. Jókedvű és bőbeszédű vagy, sok új információt és tudást szedhetsz fel ezekben a napokban, amiknek jó hasznát veheted céljaid megvalósításában. Új terveket, álmokat szövögethetsz munkáddal kapcsolatban.
Szerelem: Ha szeretnéd jelenlegi kapcsolatodat elmélyíteni, most minden lehetőséged megvan rá. Ha szingli vagy csak akkor nem leszel szerelmes, ha nem akarsz, és tudatosan választod inkább a magányt.







Bika

Kreativitás jellemez ezekben a napokban, de képességeidnek most inkább otthonodban veheted jó hasznát. Ne aggódj anyagi helyzeted miatt, különösebb okod sincs rá, hiszen most végre elkezdheted learatni eddigi munkád gyümölcsét. Ha munkát váltanál, vállalkozáson töröd a fejed vagy mellékállást keresel, ez az időszak erre is kiválóan alkalmas. Bármibe kezdesz, komoly sikerre számíthatsz.
Szerelem: Mars az ötödik házban tartózkodva nagyon kellemes, és érzelemdús napokat ígér minden Bikának, akár szingli, akár nem.



Ikrek





Itt a változtatás ideje. Megszokott életeden és környezeteden most tudsz módosítani, különösen akkor, ha nem érzed elég kényelmesnek és biztonságosnak azt. De légy óvatos és körültekintő, mert bár Jupiter jelenléte garantálja, hogy erőtől duzzadsz, és bármit elérhetsz most, mégsem egyszerre kellene mindent véghezvinned. Ne hajszold túl magad, az csak egészségi problémákhoz vezet.
Szerelem: Plútó a hetedik házban tartózkodva a Nappal és a Merkúrral alkot trigont, így nagyon komoly és erőteljes változásokat hozhat minden Ikrek számára érzelmi téren!







Rák


Nehézkes hétnek nézel elébe, anyagi és egészségi problémák miatt. Fáradtságodat túlhajtottságod és esetleges fog- és gerincproblémák, keringési és emésztési gondok okozhatják. Ha nem is érzed magad betegnek, ezek a napok igazán alkalmasak arra, hogy kivizsgáltasd magad, és meggyőződj arról, hogy tényleg minden rendben van, nem lappang benned valami betegség.
Szerelem: Ha van párkapcsolatod, most úgy érezheted, ez nem vezet sehová. Pedig csak egy alapos beszélgetés hiányzik az életedből és némi romantika. A magányosok számára 17-e sorsdöntő lehet.








Oroszlán
 
Minden szempontból szerencsés hétre számíthatsz, barátok, pozitív anyagiak tehetik ezt széppé. Amennyiben otthonoddal, közvetlen környezeteddel kapcsolatban változásokat tervezel, felújíthatsz, csinosítgatsz, erre kiváló időszak áll előtted, és persze ettől csak még kellemesebben érezheted magad. Az általad létrehozott pozitív fejleményektől kivirulsz, megszépülsz, látszik rajtad a jókedv és az öröm.
Szerelem: Sajnos ellentétes bolygók hatása érvényesül szerelmi életedben, ezért konfliktusok, problémák kerülhetnek felszínre. Ha magányos vagy most nem sok sikerre számíthatsz.







Szűz


Kiváló megerősítést kapsz Marstól, hogy anyagi ügyeidben pozitív változást érj el. Emellett sok jó kapcsolatot, társasági életet, utazást és rengeteg új információt hozhatnak ezek a napok, ha bírod energiával, amiből szerencsére nem lesz hiány. Igazán jól teszed, ha megnyílsz mindenféle újdonság felé, különösen, ha ezt munkád területén teszed. Ennek a későbbiekben komoly hasznát veheted!
Szerelem: Nagyon romantikus hangulatban van minden Szűz, ez az Uránusznak köszönhető. 18-án azonban a Merkúr és a Jupiter kedvezőtlen helyzete komoly galibát okozhat érzelmek terén.








Mérleg

Ha eddig nem használtad ki a Jupiter és a Mars múlt hét óta fennálló kedvező hatását, akkor itt az idő, hogy ezt a pozitív állást végre a magad hasznára fordítsd, hisz kiváló lehetőségek állnak előtted pénzügyek és munka terén. Új vállalkozás indítására, mellékállás vállalására, vagy új munkahely keresésére kiválóan alkalmas időszak. Erőd és energiád támogat céljaid megvalósításában.
Szerelem: Ha párkapcsolatban élsz, akkor kialakulhat egy szerelmi háromszög, ennek lehetőségével légy nagyon óvatos! 17-e a magányos Mérlegek számára kínál óriási lehetőséget.







Skorpió


Most igazán képes leszel arra, hogy életed minden területén megfontolt döntéseket hozz. Ez annak köszönhető, hogy Vénusz és Jupiter pozitív hátszelet biztosít gondolataid, terveid számára. A megszokottól eltérően, kissé otthonülővé válsz, de ez csak további lehetőséget kínál arra, hogy tervezgesd a jövődet. Most igazán meginvitálhatnád barátaidat, szeretteidet otthonodba.
Szerelem: Nyugalmas napok következnek szerelmi téren is. Ha még magányos vagy, kevés az esély a nagy szerelem megérkezésére ezekben a napokban.







Nyilas

Ha elégedetlen vagy jelenlegi helyzeteddel, itt az idő változtatni ezen, de vigyázz, jól gondold meg mit teszel, kinek és mit mondasz, tetteidért felelősséget kell vállalnod. Dolgaidat, változtatás iránti igényedet, ne lázadással próbáld meg kifejezni, mert könnyen szembesülhetsz azzal, hogy döntéshelyzet elé állítanak. Ezekben a napokban ne rohanj fejjel a falnak!
Szerelem: 18-án és 22-én a párosok életébe a nagy döntések ideje jön el, a magányosok számára pedig a párválasztás ideje, ezt nagyban megsegíti a Vénusz és a Hold.








Bak


Ha eddig nem haladtak jól munka és pénzügyeid, akkor most végre jelentős fordulat állhat be életedbe. Kezdeményezéseidet és új ötleteidet ötvözd kemény munkával a siker érdekében. Elképzelhető, hogy környezetedben sokan nem nézik jó szemmel haladás és változtatás iránti ambícióidat, de ne foglalkozz mások véleményével, hisz Mars és Jupiter mindenben segítségedre lesznek.
Szerelem: Ha már elkötelezeted magad, akkor most sor kerülhet szerelmetek kinyilvánítására, pl. egy esküvő formájában. A magányos bakok se aggódjanak, bármelyik nap betoppanhat a szerelem.








Vízöntő

Sorsdöntő napok várnak rád, jelentős események bekövetkeztét hozhatja ez a hét munka, karrier, egészség, és kapcsolatok terén. Munkád olyan kihívások és problémák elé állíthat, amiket nem tudod, hogyan oldj meg, és ez aggodalommal tölt el. Mégis szinte azonnal jön a megoldás, hisz Vénusz és Jupiter lesznek titkos segítőid a megoldás megtalálásában.
Szerelem: Kedden és csütörtökön meghatározó napok következek. A magányosok megtalálhatják a nagy Ő-t, a párban élők pedig elmélyíthetik érzelmeiket.







Halak


Ezen a héten problémáid megoldására inkább a visszavonulást válaszd, vágysz az egyedüllétre, a tőled megszokott kitartó lendületesség lecsillapul. Egészségi téren léphetnek fel belső szervi vagy emésztési problémák, előfordulhat, hogy egy kiújuló betegség is visszaveti az energiádat, különösen a munkádban. Ezekben a napokban nehézkesebben éred el céljaidat. Szerelem: Ha még nem lelted meg életed párját, akkor különösen a hétvégé kedvez számodra. Ha viszont már van párod, akkor romantikus napoknak nézel elébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top