nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 16. szerda)

Napi horoszkóp (08. 16. szerda)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Az elkövetkezendő napok sok tekintetben kellemesnek mondhatók. Igaz, a hivatal packázásai okozhatnak bonyodalmakat, de ez közel sem olyan súlyos, mint majd az első pillanatban látszik. Érdekes emberekkel találkozhatsz, sok olyan ígéretet kapsz, ami jogos bizalommal tölt el. Társad is kedvesebb, mint az utóbbi időben volt, mondhatjuk úgy is, hogy kapcsolatodban helyreáll a béke. Érdekes, új dolgok jutnak majd eszedbe, és magad sem hiszed el, hogy ezek könnyen megvalósíthatók.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Személyes horoszkópod csillagállásaitól függ, hogy miképpen éled meg majd a Szaturnusz fényszögeinek hatásait. Lehet ez rendkívül hasznos, előfordulhat az is, hogy ugyancsak nehéz, de mindenképpen fontos időszak vár rád. Sokat tervezgetsz mostanában, sőt talán még ábrándozol is. A hét közbülső napjai pénzügyekben nagyon szerencsés lehetnek, ha képes leszel kihasználni a kínálkozó alkalmakat. Ugyanúgy, mint az elmúlt hónapokban, most is a karriered és a hivatásod lesz a legfontosabb.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nemhogy panaszra, inkább dicsekvésre van okod. Semmi sem tarthat örökké, még a kedvező periódusok is véget érnek egyszer, de azért még mindig a szerencsésebb emberek között tarthatod magad számon. Egy olyan évekig is eltartó folyamat indult el, amikor egyre romantikusabbá válsz. Sokkal inkább érdeklődsz majd a rejtett dolgok iránt, a vallás, a misztikum, a természetgyógyászat is felkeltheti a figyelmedet.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nemcsak remélheted hangulatod és sorsod jobbra fordulását, de biztos lehetsz abban, hogy sok korábbi évhez képest kiemelkedően jó időszakod lesz. Lesznek olyan napok is a közeljövőben, amikor nem cserélnél senkivel. Természetesen azért ez az év elég hosszú ahhoz, hogy közbe-közbe be ne csússzon néhány nehezebb nap is. Sok sikert kívánok, ez a jó kívánság akkor is beteljesedik, ha nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogyan te szeretnéd.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Újra és újra szembe kell nézned olyan váratlan helyzetekkel, amiben óriási leleményességre van szükséged. Alaposan átalakulnak emberi kapcsolataid. Szinte lecserélődnek azok, akiket eddig szövetségeseknek hittél. Lesznek új ellenfeleid, akik támadni próbálnak hétről-hétre. Nem könnyen, de sikerül majd megszabadulnod tőlük is. Szerelmi kapcsolatodban is minden egészen másként fest, mint egy évvel korábban.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sikerült ügyesen kihasználnod azokat a lehetőségeket, amelyek a munkádban vagy a hivatásodban kínálkoztak. Sokat fáradoztál azért is, hogy otthon és a családban is elégedettség uralkodjon. Ha visszatekintesz az elmúlt két-három évre, nemcsak eredményeket látsz, hanem azt is észre kell venned, hogy alaposan felforgattál mindent magad körül. Igaz, hogy ez a hasznodra vált, de azért mégiscsak eléggé belefáradtál a létért való küzdelembe.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A magad mögött hagyott időszak meglehetősen ellentmondásos volt. Pesszimizmus jellemezte a hangulatodat, legalább is az év jelentős részében. Kénytelen voltál sokat küzdeni másokkal, és ami még nehezebb, még önmagaddal is. Partnerkapcsolatodban is komoly átalakulások történtek. Otthoni körülményeid is meglehetősen sok gondot okoztak. Amire a legkevésbé panaszkodhatsz, az éppen a szerencséd.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Minden a körülmények alakulásán is múlik. Legalább is a te esetedben nagyon valószínű, hogy nem mindig a saját önszántadból alakul nagyon is furcsán az életed. Az elmúlt időszak tele volt meglepő fordulatokkal. Természetes, hogy ilyenkor az ember kapkod fűhöz, fához, és nem egyszer gyors, elhamarkodott döntésekre kényszerül. Szinte teljesen átalakul a viselkedésed és a gondolkodásmódod. Az anyagi gondok és a családi problémák okozzák a legtöbb zűrzavart.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sokat tanultál, sok ismeretre tettél szert, az új tapasztalatokat pedig sikerült ügyesen felhasználnod. Ha új vállalkozásba kezdtél, vagy ingatlant vásároltál, annak is nagy hasznát veszed a jövőben. Ez után már egy kicsit másképpen fog festeni a dolog. Különösen a hét közepén kellene elkerülnöd az elhamarkodott, gyors döntéseket. Jelentős változásokra kell számítanod a családi életedben, sőt az életed szinte minden területén.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Még mindig határozottan és energikusan irányítod az eseményeket. Sokszor úgy viselkedsz majd, mint akinek fogytán a türelme. Most már lesznek szerencsésebb periódusaid is, amikor szinte repít a sors előre, illetve felfelé a ranglétrán. Anyagi helyzeted is kedvezően alakul. Sokat remélhetsz az olyan változásoktól, amik egyelőre még csak szavakban, ígéretként léteznek, de nagyon is bíztatók. A munkahelyi apró-cseprő problémákat könnyen és gyorsan rendezheted.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A családi körülményeid sajnos most úgy alakulhatnak, hogy nem leszel képes a kezedben tartani az irányítást. A hét végén már lehet, hogy fellélegezhetsz, mert megszabadulsz a szorító anyagi gondoktól, és a világ is barátságosabbá válik. Nagyon valószínű, hogy nem egészen a saját akaratodból, de munkahelyet kell változtatnod, vagy munkakörülményeidben történik átalakulás, amit kedvezőnek tekinthetsz.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A hét vége felé már egyre nyugtalanabb leszel. Szinte azt is lehetne mondani, hogy nem férsz a bőrödbe. Új munkahelyet szeretnél keresni, vagy úgy gondolod, hogy valamilyen jobb pozíciót kellene szerezned a jelenlegi helyett. Néha megmagyarázhatatlanul idegessé, türelmetlenné válsz. Ilyen esetekben jó volna, ha megpróbálnád megőrizni a nyugalmad, mert a következő időszak jelentős fordulatot hozhat az életedben.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top