nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 17. csütörtök)

Napi horoszkóp (08. 17. csütörtök)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Gondolhatsz többek között egy költözködésre is, vagy az otthonod átalakítására. Ez később fáradsággal és költségekkel járhat, de a vele járó öröm a végén mindenért kárpótol. Most több vendéget fogadhatsz, akik érdekes hírekkel, és ragyogó ajánlatokkal érkeznek. Ezekből próbálj meg annyit hasznosítani, amennyit csak lehetséges. Abban is bízhatsz, hogy most és a későbbiekben még a lehetetlennek látszó feladatokat is meg tudod oldani.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Legyél nagyon óvatos, és nagyon megfontolt. Nem szabad elhamarkodottan döntened, vigyáznod kell, nehogy „lépre csaljanak”. Minden hibás lépésért csak saját magad okolhatod. Annyira leköt a saját sorsod, hogy közben megfeledkezel akár a családodról is, és ez konfliktusokhoz vezethet. A szerencsédben bízhatsz, de másoktól sajnos nem túl sok jót remélhetsz a következő napokban. A munkában viszont jól boldogulsz, és a korábbi szerelmi csalódást is elfelejtheted.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most leginkább a hivatásod, vagy az egzisztenciális felemelkedés foglalkoztat. Bízhatsz intelligenciádban, biztos, hogy nem hiába fáradozol. Az elérhető eredmények a személyes horoszkópodtól is függenek. Több-kevesebb sikerre azonban mindenképpen számíthatsz. Váratlan bevételeknek örülhetsz. Romantikus szerelmi élményekre van kilátásod. Munkádban is ragyogó új lehetőségek adódnak.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Valamilyen hivatalos ügyben támadhatnak bonyodalmak, amiket nem lesz könnyű tisztáznod. Partnered vagy házastársad is több törődést, odafigyelést igényel. Könnyű dolgod lesz, ha társadon segíteni akarsz, vagy vigasztalni szeretnéd őt. Saját ügyeid lassan rendeződnek, így másra is jut bőven időd, és energiád. A hét vége felé már tényleg egyre jobb hangulatban, egyre könnyebben boldogulsz.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Gyakrabban érzed bizonytalannak, sőt kilátástalannak a helyzetet, ám többnyire megtalálod a kivezető utat. Ilyen körülmények között természetes, hogy megváltozik a természeted is, és a véleményed a világ dolgairól. Ezek után egyre inkább hiszel majd a hihetetlenben, és kételkedve fogadod a megkövesedett dogmákat. A hét második fele akár diadalmenet is lehet a számodra, könnyen boldogulsz.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Meg kellene tenned, és meg is teheted, hogy egy kicsit lazíts végre. Most már tényleg kevesebb erőfeszítéssel is többre juthatsz, mint korábban. Elkezdődhet egy folyamat, ami új távlatokat nyithat meg előtted. Az eredmény majd később lesz igazán káprázatos. Egyelőre inkább csak a tőled megszokott alapos, bölcs előkészítés állít feladatok elé, és ad célt a távolabbi jövőt illetően. Igazad lesz, ha azt mondod, hogy ez a hét is jól végződik, természetesen most a szó jó értelmében.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
El kell ismerned, hogy Fortuna csak azt veszi pártfogásába, aki ezért tenni is akar valamit. Biztosan megérte az áldozatokat mindaz, amit elértél, de ezt csak most, utólag látod igazán. A következő hét már sokkal könnyebbnek, jobbnak ígérkezik, bár még mindig fordulatokban gazdag lesz. A lezárt problémákhoz hasonlókkal aligha találod szemben magad ezután. A kedvező változások gyümölcseit pedig most és még nagyon sokáig élvezheted.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Sokkal nyugodtabb körülményekre számíthatsz. Végre a szerencse is egy kicsit melléd szegődik. Magánéletedben és anyagi helyzetedben is kedvező fordulatok várhatók. A hét utolsó napjai még nem hoznak változást. De nemsokára szinte észre sem veszed, amikor is a sorsod lényegesen jobbra fordul. Ezt a néhány napot még próbáld meg úgy átvészelni, hogy közben ne kényszerülj meggondolatlan lépésekre. Hivatásod és családod még mindig gondot jelentenek.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Minden azon múlik, hogy a kritikus időszakban mennyire vagy képes felül emelkedni a kicsinyes problémákon. Tele leszel nagyra törő tervekkel, amik körül csak azt leszel képes megvalósítani, amit nagyon hamar elkezdesz és minél gyorsabban be is fejezel. A hosszú távú tervekkel jó volna várni egy kicsit. Ha olyan dologba kezdesz, amitől hónapok múlva lehet csak eredményeket várni, azok a közeljövőben biztosan megtorpannak vagy összeomlanak.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Egyre fontosabbnak érzed, hogy minden hivatalos ügy, amit halaszthatatlanul intézned kell, a legrövidebb úton véget érjen. A hét végén már túljutsz az ilyen jellegű próbálkozásokon. Végre sikerül elsimítani egy otthoni vitát. Új ötletekkel és az ötletek megvalósításához kellő segítséggel áll elő testvéred, vagy valamelyik rokonod. Ha munkahelyet keresel, több jó ajánlat közül választhatsz. Nem érdemes azonnal az első alkalmat megragadni. Kérj egy kis gondolkodási időt, nagyon valószínű, hogy akad jobb is.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Légy nagyon óvatos minden baráti jó tanáccsal, vagy üzleti ajánlattal szemben. Könnyen rászedhetnek, vagy más módon érhet anyagi veszteség. Ez nem az az időszak, amikor érdemes nagyra törő tervekkel próbálkoznod. A hét vége új lendületet hoz, friss energiával látsz hozzá, hogy végre a saját elképzelésed szerint irányíts bizonyos eseményeket. Egy szerencsés megállapodás nyugodtabb pénzügyi helyzetet teremthet. Ha utazni támad kedved, nyugodtan elindulhatsz, ám ha lehet, a jövő hét közepén már térj vissza.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Szinte meglódulnak az események. Most már akár tetszik, akár nem, kénytelen leszel megszokni az új körülményeket a munkában. Az sem kizárt, hogy elkerülhetetlenné válik az állásváltoztatás. Hirtelen pénzzavarba kerülhetsz, ami bizonytalanná, kapkodóvá, sőt ingerültté is tehet. Ezen a hét végén nem leszel olyan nyugodt, alkalmazkodó, mint amilyennek mások megismertek. Szembeszállsz a fél világgal, bár a feletteseiddel nem szabadna hadakoznod.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top