nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 19. szombat)

Napi horoszkóp (08. 19. szombat)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Amit terveztél, ahhoz elérkezett a kedvező pillanat. Rendkívül aktívvá válsz. Szinte nem ismersz lehetetlent. Új üzleti vállalkozásokba kezdhetsz, de ha új életet akarsz kezdeni, azt is bátran megteheted, és valószínűleg meg is teszed. Egy barátságból, egy titkos csodálatból akár igazi beteljesült szerelem is válhat. Természetesen más irányban is sikereket érsz el. Utazhatsz, magasabb képzést nyújtó tanulmányokba kezdhetsz, de az sem kizárt, hogy ha eddig nem kötöttél házasságot, most megteszed a döntő lépést.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nem tűrsz ellenmondást, nem vagy hajlandó elfogadni mások érveit. Az nem volna baj, hogy nem ismersz lehetetlent, de abból már gondjaid származhatnak, hogy meggondolatlanul, kapkodva cselekszel. Az is elképzelhető, hogy túlhajtod magad. Sokat változik a gondolkodásmódod, de azért jó volna, ha továbbra is olyan bölcs, előrelátó módon intéznéd az ügyeidet, mint korábban. A jelenlegi bolygóállások egy kicsit tovább befolyásolják az eseményeket. Ez bizony egy harcias, mozgalmas időszak lesz, amikor sokat elérhetsz, de semmit sem kapsz ingyen a sorstól.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A hét utolsó napjai még sok meglepetést tartogatnak a számodra. Igyekezz mindenben a törvény betűihez ragaszkodni, így elkerülhetsz egy meglehetősen kellemetlen helyzetet. Érthetően ingerült és nyugtalan leszel, sajnos egyelőre házastársadtól sem várhatsz sok megértést. Azzal vigasztalódhatsz, hogy előbb vagy utóbb kiharcolhatod saját igazadat. Reményeid nem is alaptalanok, mert nem sokára már egy kicsit a szerencse kedveltjének érezheted magad.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Fizikailag és lelkileg is jó kondícióban vagy, tehát nem ismersz lehetetlent. Anyagi helyzeted is sokat javul. Pénzügyekben annyira szerencsés vagy, hogy a nyerési lehetőség még szerencsejátékokban sem kizárható. Feltétlenül meg kellene próbálnod, mert ha nem is válsz milliomossá, veszteni biztosan nem fogsz. Hivatásodban, munkakörödben mindenképpen nagyot léphetsz előre, nagyszerű vállalkozási lehetőségek nyílnak meg előtted, és a szerelemben is boldog időszak következik.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A szerelemben, vagy a házasságban ez az időszak döntő, de mindenképpen reményteljes fordulatot hoz. Nem biztos, hogy mindenben te vagy a kezdeményező, de tény, hogy képes vagy bárkivel együttműködni egy közös cél érdekében. Ha személyes horoszkópod lehetővé teszi, könnyen népszerű és közismert lehetsz. Amennyire képes vagy rá, használd ki a lehetőségeket akkor is, ha ez néha rendkívül fárasztó. A legfontosabb, hogy semmit se kapkodj el.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy kisebb hullámvölgyre számíthatsz. Kénytelen leszel átértékelni mindazt, ami korábban, hetekkel, hónapokkal, esetleg egy-két évvel ezelőtt történt. A korábbi téves döntések közül egyik-másik arra kényszerít majd, hogy levond a tanulságot, és másképpen viselkedj az emberekkel. A bolygóállások azt jelzik, hogy most azonnal és a közeljövőben át kell értékelned az emberekhez fűződő viszonyodat. Az említett fényszögek veszélyeztethetik a családi békét, kisebb-nagyobb válságot idézhetnek elő a társkapcsolatodban.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A felkínált lehetőséget vagy kinevezést akkor is érdemes habozás nélkül elfogadnod, ha úgy gondolod, hogy felelősségből is többet vállalsz magadra. Határozottan, magabiztosan végezheted teendőidet. Időd nagy részét az új körülmények megismerése, értékelése köti majd le. Kénytelen leszel nagyon sokat dolgozni. A munkát azonban inkább érdekesnek, mint fárasztónak találod. A hivatalos ügyeid és ügyes-bajos dolgaid intézésében mindig találsz majd egy segítőkész embert, aki átvállalja a bonyolult helyzetek tisztázását.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Érzelmi életedben, tehát a szerelem terén, vagy a házasságodban is új időszámítást kezdhetsz. Amennyire lehetséges, használd ki a kínálkozó lehetőségeket. Szívós, kitartó, sőt előrelátó ember vagy, így joggal remélheted, hogy nemcsak kezdeti sikerekről, hanem jövőd megalapozásáról van most szó. Lehet, hogy partnered vagy házastársad egy kicsit elbizakodottá válik. Azt gondolja, hogy most már mindent megengedhet magának, ne veszítsd el a türelmedet.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hajlamos leszel engedni, hogy elragadjon a lelkesedés, és olyan dolgokba kezdj, amik messze felülmúlják a képességeidet. Igazán jól tennéd, ha mindenben hű maradnál a valósághoz, és százszor is meggondolnád, mielőtt fontos kérdésekben döntést hoznál. Most sajnos az egészséged is veszélybe kerülhet, nem ártana, ha időt szakítanál egy alapos kivizsgálásra. Házasságodban, vagy párkapcsolatodban is mindennapossá válhatnak a viták, amik részben a te viselkedéseden múlnak.







Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Vannak esetek, amikor az ember megszabadul egy problémától, és máris nyakába zúdul egy másik. Valahogyan így lesz ez veled is most. Valóban nem tudod majd, hogy hol áll a fejed. Otthon is nyugtalan légkör vesz körül. Minél határozottabb, minél erélyesebb vagy, annál keményebb ellenállásba ütközöl. Az ilyen helyzet előbb-utóbb ingerültté tesz és természetes, hogy alaposan meg fogod mondani a véleményedet. Ha úgy gondolod, ám legyen, de azért mégis próbálj meg inkább higgadtan érvelni, vagy ha lehetséges, többet hallgatni.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Új vállalkozási lehetőségek, soha vissza nem térő üzleti ajánlatok tölthetnek el örömmel. Ha házasságban élsz, gyermekeid sikere, társad könnyű, gyors boldogulása természetesen neked is sokat jelent. Ebben az időszakban szinte kicsattansz az egészségtől, erőd és derűd mindenkit magával ragad. Ha körülményeid, vagy életviteled lehetővé teszi, akár nyilvánosság előtti sikerekre, vagy olyan szereplésekre is felkészülhetsz, amik megalapozzák hírnevedet.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ne felejtsd el: ami igazán jó dolog, azért áldozatokat szoktak hozni. A mostani időszak jelentős változásokat hoz a sorsodban, de egyéniségedben is. Saját dolgaidban jól eligazodsz, elégedett lehetsz mindazzal, amit önerőből el tudtál érni. Ugyanakkor sajnos könnyen lehet, hogy szüleid miatt megsokasodnak gondjaid. Értük kénytelen leszel áldozatokat hozni. Szerelmi életedben vagy házasságodban is elkerülhetetlen néhány viharos jelenet.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top