nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 20. vasárnap)

Napi horoszkóp (08. 20. vasárnap)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Jó esélyed lehet arra, hogy költözz, ingatlant vásárolj, vagy otthonodat végre kedvedre átalakítsd. Tévedés azt hinni, hogy a jóból is megárt a sok. Talán egy kicsit az a veszély fenyeget, hogy elkényelmesedsz. Az sem lehetetlen, hogy emiatt elszalasztasz egy-két jó lehetőséget. Egyrészt nem vagy az a típus, aki képes hosszú ideig tespedni, másrészt megengedheted magadnak, hogy kiengedj a kezedből valamit, ami a tied lehetne. Bőven marad még mindig olyan, ami örömet szerez, vagy gazdagíthat.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Most egy kicsit felszabadultabban élhetsz, sokkal könnyebben boldogulsz. Igaz, érhetnek kisebb csalódások, esetleg váratlan anyagi veszteségek is. Könnyen úrrá lehetsz a helyzeten, mindössze egy kicsit jobban kell figyelned arra, hogy mit és mennyiért vásárolsz. Otthon és a munkahelyeden nagyjából minden rendben megy, igazából az lenne a leghelyesebb, ha te is egy kicsit könnyebben vennéd az életedet. A kedvesed elvárná, hogy több időt tölts otthon, többet törődj a családoddal is.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egyedül a túlzott nagyravágyás lehetne ártalmadra. Ebben az időszakban jó barátokra találsz, akik szívesen támogatnak. A következő hét első felében nemcsak a tehetségedben bízhatsz, hanem a szerencsére is számíthatsz. Enyhülnek a feszültségek közted és a kedvesed között. Nem érdemes új dolgokba kezdened ma. A különleges ötleteket legjobb elhessegetni magadtól. A gyermekek is több gondot okoznak a szokásosnál.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Mindent megengedhetsz magadnak, csak azt nem, hogy elbizakodottá válj, és csak a mának élj. Jól teszed, ha gondolsz a jövőre is, mert lehet, hogy a későbbiekben egy-két komolyabb problémával kell szembe találkoznod. A jövő hét elején még minden a legnagyobb rendben lesz, később azonban nyugtalanabb időszak következik. Gyakran és nagyon könnyen elveszíted majd a türelmedet, amivel megmérgezheted magad körül a hangulatot.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A gyors döntések, hirtelen elhatározások lehetnek rendkívül hasznosak, de a meggondolatlanság nagyon is kockázatos. Szívszorító híreket kaphatsz egy távoli rokonodtól, vagy régen látott jó barátodról. Néhány napig letört hangulatban leszel emiatt, de azután hamar belátod, hogy az élet megy tovább. Könnyen lehet, hogy ki kell állnod valaki mellett, akit nagyon fontosnak tartasz. Szívesen vállalsz akár anyagi áldozatot is, ha kell.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Esetleg egy otthoni változás, költözés is gondot okozhat, mindegy, hogy azonnal meg kell tenned, vagy egyelőre csak az elhatározás születik meg. Veszélyes dologba kezdesz, ha most bármilyen peres ügyet indítasz, vagy ilyen helyzetbe sodródsz. Akármekkora a csábítás, jobban jársz, ha nem a győzelemért, hanem a halasztásért harcolsz. Később már sokkal kedvezőbbek lehetnek az esélyeid. Nagyon vigyázz arra, hogy amit most teszel, az ellen semmilyen törvény szerinti kifogást ne lehessen emelni.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy romantikus szerelem, vagy munkahelyi flört szerezhet boldog perceket. Akkor is kellemesnek találod ezt a helyzetet, ha mindössze csak a hiúságodat legyezgeti, minden más következmény nélkül. Bonyolult helyzetekben számíthatsz a testvéredre, vagy a rokonaidra. Ők most jó tanácsokkal, tettekkel, ha kell pénzzel is a segítségedre sietnek. Partnereddel vagy házastársaddal kölcsönösen nehezen találjátok meg a megfelelő hangot.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Viták esetén bízhatsz a gyors és édes kibékülésben. A következő időszakban tényleg jó pénzkereseti lehetőségek, vagy váratlan bevételek gyarapítják a kasszát. Kénytelen leszel nagyon sokat dolgozni. Az eredmény természetesen nem maradhat el, de lehet, hogy ez okozza a feszültségeket. Próbálj meg időt szakítani arra is, hogy akiket szeretsz, azokkal tölthess legalább néhány órát naponta. A beszélgetés, közös szórakozások, mindenkinek a hasznára válnak.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kettő vagy több ember közül mindig az jár a legjobban, aki legtovább képes megőrizni a nyugalmát. Te derűs, optimista alkatú vagy, sőt alapjában véve, szerencsés ember. A bajok tehát közel sem lehetnek olyan nagyok, mint amilyen komoly a fenti figyelmeztetés. Ahogy múlik az idő, egyre inkább magadra találsz. Ahogy mondani szokták, élsz majd, mint hal a vízben. Azért vigyázz, nehogy valamilyen komoly baklövést kövess el.







Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Jobb, ha nem döntesz semmilyen fontos kérdésben, mert akaratod ellenére is hibákat követhetsz el. A lehetőségek szerint pihenj, ne hajtsd túl magad. Az sem árt, ha az otthon biztonságára jobban vigyázol, mint máskor. Minden szinte az ellenkezőjére fordulhat. Nemcsak a jó kedved tér vissza, de most már eredményesen próbálkozhatsz bármivel. Kétségtelen, hogy sok munkád lesz. Elmaradásokat leszel kénytelen behozni. Ugyanakkor most már sokkal kiegyensúlyozottabban, jobb fizikai állapotban veszed az akadályokat.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Természetesen ha csak szűk körben a szomszédok és ismerősök tisztelnek jobban, már annak is igazán érdemes örülni. Ezt a fizikailag és szellemileg is aktív időszakot próbáld meg minél inkább kihasználni. Ha kedvezően alakul az ember élete, sajnos hajlamos arra, hogy elkényelmesedjék, kár volna, ha elkövetnéd ezt a hibát. Szinte észre sem veszed, és már elmúlt ennek a hónapnak a fele. Majdhogynem egyszerre szakad a nyakadba ezernyi gond és felelősség.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A zivatar gyorsan elvonul, az ég ismét kéken ragyog, még akkor is, ha kint mindent a szürkeség ural. Végre megmutathatod, hogy mire vagy képes, és hogy mennyit érsz. Természetesen senkinek nem akarsz bizonyítani. Saját érdekedben kezdesz úgyszólván új életet. Ha nem is mostanában, de körülbelül 12 évvel ezelőtt lehettél hasonló helyzetben. Talán sok segítséget nyújt, ha most visszagondolsz arra az időszakra, és nem követed el a hajdani hibákat, sőt most ügyesebben bánsz a jó lehetőségekkel.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top