nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. augusztus 21-tõl 27-ig

Heti horoszkóp 2006. augusztus 21-tõl 27-ig




Kos

Uránuszi hatásra nagyon szeretnél pozitív benyomást tenni környezetedre, ezért régóta halogatott dolgaidat kell először is számba venned, és lerendezned. Sorsfordító ismeretségekre, találkozásokra kerülhet sor ezen a héten, melyek közül egy-kettő életre szóló barátságot, munkakapcsolatot jelenthet. Egészséged területén figyelj oda jobban az intim területekre, könnyen problémák léphetnek fel.
Szerelem: A Kosok nagy többsége igen szerelmes hangulatba kerülhet, akiknek még nincs párjuk, igen nagy az esélyük egy találkozásra, különösen 25. és 27-én.








Bika

Ezekben a napokban úgy érzed magad, hogy hullámvasúton ülsz, ellentétes erők dolgoznak benned, amelyek sok feszültséget okoznak, és negatív hatással lehetnek munkádra, anyagi ügyeidre, magánéletedre egyaránt. Nagyon szeretnél gyorsabban haladni a céljaid felé, ám most korlátok közt érezheted magad. Aggodalomra nincs ok, vasárnapra megszűnik ez a kellemetlen hatás.
Szerelem: Érzelmek terén is kétségek élednek benned, de ne keresd ott a bajt, ahol nincsen! A szingli Bikák a párkeresést inkább halasszák a jövő hétre.





Ikrek





Igazán félreteheted az állandó aggodalmaskodást, ne elmélkedj olyan dolgokon, amelyek a távoli jövővel kapcsolatosak. Éld meg a jelent, használd ki minden pillanatát, különösen most, hogy a Vénusz és az Uránusz nagy segítségedre lesz, munka és karrier területén. Döntsd le eddigi korlátaidat, most gyökerestül megváltoztathatod az életedet, ha van elég bátorságod megtenni az első lépést.
Szerelem: Párkapcsolati téren is pozitív időszak jön, érzelmeid tovább mélyülhetnek. A magányos Ikrek most megtalálhatja azt, akit eddig keresett.







Rák


Ezen a héten meg kell élned azt, hogy másokon segítesz. Megérzéseid, meglátásaid kiváló segítség lesz a környezetedben lévők számára. Ráadásul tekintélyt és elismerést tudsz magadnak kivívni, amire egyébként is szükséged van. Kiváló lehetőség nyílik képességeid kiélésére, sőt, ha szándékodban állt fejleszteni tudásodat, akkor tanulni is most kell elkezdened!
Szerelem: A romantika tölti ki mindennapjaidat, köszönhetően Vénusz közbenjárásának. A magányos Rákok szerdán és szombaton jó eséllyel indulnak párkereső túrára.








Oroszlán
 
Plútó és Mars kellemetlenkedése miatt olyan események, dolgok miatt is aggódsz, amelyekért egyáltalán nem kellene. A hétköznapi gondok, különösen munka terén fokozott erővel nehezednek rád, és lehangolttá, feszültebbé tesznek. Próbálj kiszabadulni a mókuskerékből, légy egy kicsit lazább, és könnyebben tudnád kezelni az elkerülhetetlen napi bosszúságokat, megoldandó problémákat.
Szerelem: Magánéletedbe ne vidd be a külvilágból hazavitt feszültségeket, csak konfliktus kerekedhet belőle. A pártkeresőknek csak a hétvége kedvez új ismeretségekre.







Szűz


Most használd ki, hogy hatalmas erőfeszítésekre vagy képes munkádért és egzisztenciádért, amelyről elmondható, hogy stabil, az eddigi fáradozásaid meghozzák gyümölcsüket. Tele vagy energiával, tettvággyal, ne hagyd, hogy bármi elbizonytalanítson, hisz jó irányba haladsz, fejlődésed biztos, még akkor is, ha nem túl látványosan történik mindez.
Szerelem: Párkapcsolati életedben is kellemes napok jönnek, ha most kell nagy döntéseket hoznod, mondj igent párod minden kérésére. A magányos Szűz számára minden nap tartogat meglepetést.








Mérleg

Ez a hét a lelki átalakulás időszaka, könnyen lehet, hogy kicsit keserű időszakodat éled, és nem találod a helyed. Azt érezheted, hogy a környezeted nem értékel téged kellőképpen, még akkor sem, ha mindent megteszel azért, hogy a kedvükben járj. Mintha minden jel arra utalna, hogy csak akkor érheted el céljaidat, ha tőled nem megszokott, kissé erőszakos eszközökkel próbálsz érvényesülni.
Szerelem: Érzelmek terén sem találod a helyed, ne hagyd, hogy a féltékenykedés felüsse a fejét életedben! A magányos Mérlegeknek ezek a napok nem kedveznek párkeresés szempontjából.







Skorpió


Marsi hatásra most megtörténhet, hogy visszaélsz személyes vonzerőddel, és előnyökhöz próbálsz jutni karriered területén. Most olyan lehetőségek akadhatnak utadba, melyek azzal kecsegtetnek, hogy egzisztenciálisan is sokkal jobb helyzetbe kerülhetsz. Mindez kisugárzásodnak, egyéniségednek köszönhető, ám kérdéses lehet, hogy etikus-e mindezt felhasználnod előrejutásodért.
Szerelem: Párodat is minden gond nélkül elbűvölöd, sőt most képes vagy jelentős újdonságot vinni életetekbe, különösen szexualitás terén. Ha még nincs párod, kisugárzásod annyira megnő a héten, hogy csak ki kell nyújtanod a kezed, s egyet kiválasztanod a jelentkezők közül.







Nyilas

Ha már tervben volt, hogy változtatni szeretnél munkád területén, akkor ez a hét – különösen a szerda és a csütörtök – tökéletesen alkalmas új ötleteid megvalósítására. Legyen szó munkahelyváltásról, vagy új vállalkozás indításáról, most bármit megvalósíthatsz. Az előtted álló út nem akadálymentes, de ne rémülj meg az első kisebb gát átugrásától.
Szerelem: Szerelem terén is változtatásokra van szükség, különösen, ha régi, már-már unalmas kapcsolatban élsz. A magányos Nyilasoknak is nagy esélyük van egy-két komoly randira.








Bak


Üzleti kapcsolatok terén komoly előrehaladásra van lehetőséged ezen a héten. Ha új munkát ajánlanak számodra, vagy akár másodállást, fontold meg, és ha van hozzá elég affinitásod, akkor fogadd is el. Ez a hét sorsfordító lehet a legtöbb Bak számára, csupán a döntéseidet ne siesd el. A felmerülő lehetőségek igen szélsőségesek lehetnek, szükség lesz józanságodra és megfontoltságodra.
Szerelem: Szerelem terén is lenne mit változtatnod, kapcsolatodra ráfér egy kis frissítés. A magányos Baknak a péntek és a szombat ad alkalmat ismerkedésre.








Vízöntő

Nehézkesen kommunikálsz ezekben a napokban, komoly gátat állít neked Mars kellemetlen hatása. Kisebb-nagyobb, sokszor indokolatlan konfliktusok övezik hétköznapjaidat, köszönhető ez annak, hogy sokszor nem úgy és nem azt sikerül kimondanod, amit szeretnél. Mivel szombatra ez a probléma teljesen megszűnik, addig kerüld el a komoly és vitás helyzeteket.
Szerelem: Párkapcsolati téren is adódhat némi konfliktus, legyen elég önuralmad, és ne kezdeményezz vitát. A szinglik halasszák párvadászatukat jövő hétre.







Halak


Hangulatingadozások nehezíthetik mindennapjaidat, jókedv, idegesség és szorongás fogják váltani egymást. Ha teheted, inkább menekülj el néhány napra a kötelességek és nehézségek elől, és pihend ki végre magad. Ha ez nem lehetséges, akkor szánj időt egy kis meditációra, hallgass intuíciódra és megérzéseidre, a problémák megoldását pedig kivételesen halaszd a jövő hétre.
Szerelem: Ne keress párkapcsolatodban olyan problémát, amely nincs is. Ha most készülsz randira, akkor a hétvégét válaszd, szombat alkalmas az ismerkedésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top