nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 22. kedd)

Napi horoszkóp (08. 22. kedd)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Kiváló kritikus és elemző képességekkel rendelkezel. Inkább érdekelnek a tudományok, mint a konkrét fizikai munka. Ezért saját szellemi erődet olyan magas fokra fejlesztheted, hogy képessé válsz minden irányító, végrehajtó, vagy vezető poszt ellátására is. Mégis azokat a területeket szereted majd a legjobban, ahol a részletekbe kell hatolni, mint pl. a tudományos elemzések. Nagyon sokra vihetnéd, mint ügyvéd, orvos, bíró, tudós vagy üzletember.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Tudod, hogyan kell rendet rakni, de csak mert csökönyös vagy, meggyőződésed, hogy a törvényhozó több, mint a törvénytartó. A tekintélytiszteleted azon alapszik, hogy önmagadat tartod tekintélynek. Így jó beosztott leszel, kivéve akkor, ha a főnök nem néz ki utódjának. Nem vagy minden skrupulusság híján, keményfejű vagy, és bár lojális, nincs benned annyi lojalitás, ami zavarna a haladásban. Tüzes és szenvedélyes vagy a szerelemben, de uralkodó is.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem vagy nagyon mélyen gondolkodó, sem gondos tanuló, mégis óriási mennyiségű információ, „történet”, szellemes bemondás és csípős megjegyzés van a birtokodban. Mindenről eszedbe jut valami más is, s ez élvezetet okoz neked. Felélénkíted az egész társaságot. Az emberi kapcsolatokra való alkalmasságod népszerűvé tesz, és népszerűséged által valami fontos pozíciót is elérhetsz.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Leginkább a művészetben, vagy más, elhivatottságot igénylő foglalkozásban érsz el sikereket. Üzleti ügyekben kellemes, előzékeny és udvarias vagy, de nincs olyan érzéked hozzá, hogy magasabb szintű dolgokat bonyolíts le. Az emberek, az elképzelések és az alkotások többet jelentenek számodra a pénznél – ezért vagy alkalmas humán foglalkozásokra, mint pl. orvosi, egészségügyi, jogi, vagy szociológiai munkára, vagy valami művészi alkotó tevékenységre.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Makacs vagy, és híján vagy a veleszületett diplomatikus készségnek, meg kell tanulnod tartani a szádat, de ez lecke, és nem ajándék. Hajlamos vagy arra, hogy mindent kimondj, amit gondolsz – „mond ki az igazat, és szégyenkezzék az ördög” – ez a mottód – és ha esetleg nem az igazat mondod, ennek oka tévedés inkább, mint félrevezetési szándék. Rendkívül becsületes vagy, de hajlamos arra, hogy mindent elhiggy, ami a céljaidnak és pillanatnyi hangulatodnak megfelel.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kényelemszerető vagy – amiből következik, hogy hajlamos az elhízásra -, és őszinte természeteddel szívesen barátkozol, általában gazdag és befolyásos emberekkel. Inkább öröklött előnyeid vannak, mint szerzettek, mert nem a gazdasági szükségesség, sem az egyéni előre törekvés a hajtóerőd, nem fejlődik ki benned erősen. Ösztökélő erős fényszögek nélkül is hasznos, konvencionális átlagpolgár vagy, valószínűleg jólétben élsz, vagy legalább is nem szenvedsz hiányt semmiben, enyhén érdeklődsz intellektuális és művészeti dolgok iránt.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Elutasítasz minden beavatkozást. Látszólag engedékeny, ésszerűségre hajló és nyugodt vagy, de van benned valami vaskorlátszerű ellenállás, mely nagyon meglepi az embereket, mikor először megérzik. A függetlenség különös utakra vezérel, bizarr hajlamaid fejlődhetnek ki és különccé válhatsz. Úgy néz ki, hogy rajongsz azokért a tettekért és eszmékért, melyeket mások hóbortosnak tartanak, melyek egyáltalán nem egyeztethetők komoly szemlélődő természeteddel.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A körülmények rendszerint összejátszanak, hogy elnyerd varázsos egyéniséged jutalmát hízelgés és világi javak által. Szereted az élet szép dolgait, és általában meg is kapod azokat. Hajlamos vagy az önsajnálatra, arra, hogy megjátszd a világfájdalmat, a bátortalant, az elkeseredettet már akkor, amikor még nem is tudod, mennyire valódi a sérelem. Legalább kétszer házasodsz életedben, és mindenesetre sok szerelmi kalandod van.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Akár üzleti pályán, akár szabad szellemi foglalkozásban, akár művészetekben komoly anyagi sikerre számíthatsz. Fogékony vagy az elvont gondolatokra, a filozófia részleteinek megértésére és nehéz üzleti dolgokra. Amikor tisztán gondolkodsz, keresztül látsz bármin és bárkin, de könnyen rászedhetnek, és megejtő modorú egyének orránál fogva vezethetnek különösen, ha az érzelmeidre vagy a hiúságodra hatnak. Hasonlóan képes vagy hinni furcsa idegen tanokban, metafizikában, spiritizmusban és hasonló dolgokban.







Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ugye egyetértesz velem, hogy igaz a közmondás: minden sikerülhet, csak akarni kell. Ez vonatkozik a vállalkozásodra is, legmerészebb álmaid is teljesülhetnek, ha csak egy kicsit is teszel értük. Önbizalomhiányod ellensúlyozására összehívhatnál egy baráti kerti partit, ezen olyan jó ötleteket kaphatsz, hogy egyenként is hosszú ideig megélhetsz belőlük.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Érzelmileg ellentmondásos, alapvetően konzervatív és megállapodott vagy, de ugyanakkor nagyon szereted a váratlan és rendkívüli dolgokat. Találékonyságod hatalmas, és annyiféle módot tudsz kitalálni pl. egy történet elmondására, mint senki más. Okosságod megment attól, hogy felszínes kritizáló légy, mert alapvetően komoly ember vagy, és az emberek inkább a komolyságodért kapcsolódnak hozzád, mintsem hogy elítéljenek a felszínességedért.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Nem szereted, ha valaki rád akaszkodik, de te sem szeretsz mások terhére lenni. Valamilyen normalitásra törekszel a társasági dologban és szereted kiegyenlíteni az „adni-venni” dolgokat, úgy, hogy senki se legyen a másiknak adósa. Művészi hajlamaid vannak vagy alkotóként, vagy művészet élvezőként, és habár erős érzéked van az üzleti dolgok iránt, inkább művészi szabadfoglalkozású szellemi hivatást válassz.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top