nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 27. vasárnap)

Napi horoszkóp (08. 27. vasárnap)

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A mai nap kulcsszava: energikusság. Szellemi és fizikai téren is nagyon szorgalmasan dolgozol. Vigyázz arra, nehogy túlhajtsd magad, mert könnyen megbetegedhetnél. Vedd talán figyelembe, hogy nem szabad annyit elvárnod másoktól, mint amennyit te el tudsz végezni. Ha ezt megtanulod kezelni, nem lesznek nehézségeid a munkatársaiddal. Az esetleges fejfájást alvással tudod gyógyítani.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyszerű lehetsz végrehajtói tevékenységben, elméd főleg pénzügyi érdeklődésű, de mágikus varázsoddal, egyenességeddel, közvetlenségeddel kimagasodhatsz az üzleti életben, ha akarsz. Valódi tehetséged nem a pénzzel, inkább az emberekkel kapcsolatos, ezért inkább a társas életben létezz, mint végrehajtóként a hadseregben, tengerészetben, szociális területen.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha a Merkúrnak kellemetlen fényszögei lennének a születési horoszkópodban, akkor ma eltúlozhatod a jótéteményeket és megterhelheted az idegrendszeredet a túlzott munkával, és a túl sok gonddal, gyomorbántalmaid is jelentkezhetnének, vagy pedig hajlamos lehetsz a túlzásokra, sőt néha még a csalásra is. Gondosan át kellene tanulmányoznod minden okmányt, mielőtt még aláírásra kerülne. Ha lehet csökkentsd a dohányzást.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ma képes vagy allegóriákban írni vagy beszélni, és tudsz szőni tündérmeséket, vagy festeni képeket szinte kísérteties felhanggal. Bármit teszel – emocionális, strukturális, alkotó tevékenység –, kapcsolatban vagy a népszerűvel vagy a szokatlannal, mert erősen eredeti vagy, és eredetiségedhez eleget teszel hozzá a közösség tudásából, hogy elfogadtathasd magad velük. Szokatlan vagy anélkül, hogy bizarr lennél.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egyre kevesebbszer kell már kemény munkát végezned a megélhetésedért, mert hiszel a könnyű pénzszerzésben és úgy látszik tudod hogyan kell ezt csinálni, képes vagy fizikai erőkifejtésre, de inkább nem csinálod. Romantikus vagy most, és nem különösen állhatatos a szerelemben. Valószínűleg több szerelmi kalandod lehet ezekben a napokban.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mivel nincs elég önbizalmad, habozol érzelmileg átadni magad egy másik személynek, és még ha meg is teszed, kritikus hajlamod csökkenti a szerelmet a hibák felhánytorgatásával. Kissé megveted mindazokat, akiknek intellektuális képességei vagy képzettsége kevesebb, mint a tied. Ma a Mars az I. napházadban tranzitál, ez meglehetősen civakodóvá tesz téged, vigyázz a tűzzel, alaposan oltsd el a cigidet, ha dohányzol.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vonzó egyéniséged van, bőbeszédű vagy, jó kifejezőkészséggel, aki le tudja kötni hallgatóságát. Kifejezésre tudod juttatni minden tehetségedet, és azt a benyomást kelted, hogy a könnyed felszín alatt mély tartalom van. Úgy mondod el a dolgokat, hogy nagyobb jelentőségűnek tűnnek, mint amilyenek valójában. Az egyetemesség illúziója leng körül, és annyira hiszel magadban, hogy az emberek hajlandónak látszanak elfogadni a látszólagos értékeket.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Könnyen becsaphatóvá és félrevezethetővé válhatsz, különösen érzelmi természetű dolgokban, és minthogy nagyon szókimondó vagy, könnyen sebezhetővé is. Valami éteri atmoszféra vesz körül, mely kecsességet és bájt kölcsönöz neked. Talán más bolygóról származol – valószínűleg a Vénuszról, a szerelem planétájáról, ahol az emberi kapcsolatok olyan eszményiek lehetnek, mint amilyennek kívánod őket, de amíg meg nem tanulod, hogy az embereket olyanoknak vedd, ahogyan a földön járnak, ki vagy téve egy pár megrázkódtatásnak.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az osztályozás szükségessége erős most benned, kategorizálod és megszervezed az információidat. Nagyon érzékeny és temperamentumos vagy, hajlamos a végletekre a boldogságban és az elkeseredésben, néhány másodperc alatt. A durvaság és barátságtalanság megvadíthat. A szeretet és az ész tud igazán irányítani, mert érzékeny természeted ellenére nem fogadsz el tisztességtelen, barátságtalan vagy logikátlan érveket.

Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ambíciód legjobban intellektuális, alkotó vagy tudományos területen teljesedhet ki. Kutató szellem van benned, és akár a természet misztériumát, akár szomszédaid magánéletét kutatod, kíváncsiságod kielégítést kíván. Nagyon gördülékeny vagy, kifejezőkészséged könnyed, nem kell fejleszteni. Amit csinálsz, általában nem viseli magán a zsenialitás bélyegét, de így vagy úgy felkelted azt a figyelmet, amit fel akarsz kelteni.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szexuális vonzerőd hatalmas lehet, és teljesen hatalmadban tarthatod szerelmi partneredet. Nagy adag önfegyelmet kíván, hogy ne uralkodj mindazokon, akikkel kapcsolatba kerültél, mert az együttműködési szellem nem túl erős benned, de annál erősebb a hatalomvágy a személyes természetű dolgokban. Sajnos, ha ebben az időszakban nem tudsz valakin uralkodni, valószínűleg harcolni fogsz vele, vagy elkülönülsz tőle, ez nem baj, ha azután nem mondasz kellemetlen dolgokat róla.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Gyengébb értelmű emberek jelenlétében, akiket erősebbeknek érzel, vitatkozó érveléssel akarod segíteni önmagadat, és mivel érvelésed nem mindig helytálló, néha alul maradsz. Ezért jobban szeretnek most azok, akik alacsonyabb munkakörben dolgoznak, mint a főnökeid és amíg meg nem tanulod, hogy ne legyél makacs, amikor más véleményen vagy, sok nehézség lesz az előrehaladásodban. Ez jobb helyzet nők számára, mint férfiaknak, mert nők esetében a határozatlanság intellektuális mozgékonyságnak látszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top