nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. augusztus 28-tól szeptember 3-ig

Heti horoszkóp 2006. augusztus 28-tól szeptember 3-ig




Kos

Itt a nyár vége, sőt a hónap vége is, s ez téged lelkileg teljesen összetör. Ráadásul anyagilag is problémás napoknak nézel elébe, energiatartalékaid is a végét járják. Tempódat fogd vissza egy kicsit, különben egy-két napra kieshetsz a munkából, s ezt a luxust most igazán nem engedheted meg magadnak. A hétvégi bolygóállás azonban javít a helyzeten, kipihenten kezdhetsz neki a jövő hétnek.
Szerelem: Párkapcsolatodban felütheti az unalom a fejét, légy türelmes magaddal és patnereddel egyaránt. Akik még keresik az igazit, ne szomorkodjanak, ha ezen a héten nem kapnak lehetőséget.








Bika

Kiváló napok jönnek, használd ki a lehetőségeket, bármibe kezdesz, az arannyá változhat a kezedben, ha nem szalasztod el, amit a sors tálcán kínál számodra. Munkában a nagy és pozitív változások ideje jött el számodra. Még jelentős erő- vagy anyagi áldozatot sem kívánnak tőled, csak bele kell vágni terveid megvalósításába, később pedig a babérok learatásába. Sok sikert!
Szerelem: Érzelmeid elmélyülésére lehet számítani, a romantika levesz a lábadról. Ha még keresed a párod, bármelyik pillanatban betoppanhat a szerelem, csak járj nyitott szemmel.





Ikrek





Régi és befejezetlen dolgok lezárására kell időt, és energiát szánnod ezekben a napokban. Ha ismét kikerülöd ezeket a kötelezettségeket, most már tényleg komoly problémád adódhat ezekből munkahelyeden és magánéletedben egyaránt. Számos dolgot félvállról vettél az elmúlt hetekben, s azon kívül, hogy a körmödre ég a munka, még konfliktusokba is keveredhetsz lezáratlan ügyeid miatt.
Szerelem: Szerencsére érzelmi életedben kevesebb a probléma, kerüld el azt, hogy hazaviszed a gondjaidat. A magányos Ikrek csak a hétvégén várhatnak érzelmi életükben fellendülést.







Rák


Bizalmatlan leszel környezeteddel, közeli és távoli rokonokkal, barátokkal egyaránt. Néhány napig az az érzés lehet úrrá rajtad, hogy nem találod a helyed, a munkád sem megfelelő, otthon sem mennek jól a dolgok. Ideje, hogy a kilátástalanságodat kiűzd magadból, hisz ennyire azért nem mennek rosszul a dolgok. Szedd össze a gondolataidat, tűzz ki újabb célokat magad elé, és minden rendbe jön.
Szerelem: Partnerkapcsolatodban pedig végképp nincs helye a féltékenykedésnek és a bizalmatlankodásnak, magadnak ártasz vele. Ha még keresed az igazit, ahhoz a lelkivilágodat kell előbb rendbe hozni.








Oroszlán
 
Kiváló alkalmad adódhat ezen a héten, különösen szerdán vagy csütörtökön, hogy munkáddal szoros összefüggésbe komoly sikereket arathass. Akkor teszed igazán jól, ha az örömödet megosztod másokkal, különösen olyanokkal, akik részesei voltak annak, hogy idáig jutottál. A hétvégén szánj időt a pihenésnek, a jövő héten nehézkes napok jönnek.
Szerelem: Párkapcsolati téren is szép és romantikus napok állnak előtted. Az az Oroszlán, aki még keresi az igazit, jó esélyekkel indul párkereső túrára csütörtökön és szombaton.







Szűz


Bár Szaturnusz kellemetlen hatása elveheti jókedvedet, igazán nincs ok az aggodalomra, hisz jól alakulnak a dolgaid. Csütörtöktől figyelj mindenféle apró jelre, mert kinyílhat számodra egy olyan kapu, melyen átlépve nagyon kedvező irányba fordulhat az életed. Megtörténhet, hogy úgy pottyan az öledbe a szerencse, hogy szinte semmit sem kell tenned érte.
Szerelem: Itt is többet aggódsz a kelleténél, pedig párod erre nem ad okot. Ne láss ott szellemet, ahol nincs! Ha még szingli vagy, ideje kilépned ebből a helyzetből, különösen 1-jén és 2-án kapsz erre esélyt.








Mérleg

Nagy fába vághatod a fejszédet ezen a héten, Jupiter szerencsésen támogat ebben. Bármi, amit már régóta terveztél, most válik aktuálissá, különösen jó úton jársz, ha karrieredet szeretnéd pozitív irányba alakítani. Ha munkát váltanál, vagy vállalkozásba kezdenél, szintén minden esélyed megvan a gyors és sikeres eredmények elérésére, jelentősebb erőfeszítések nélkül!
Szerelem: Gyönyörű romantikus napok jönnek, azok a Mérlegek, akik most mondják ki a boldogító igent, egy életre szóló kapcsolatot kötöttek. Akik még keresik az igazit, bármelyik nap megtalálhatják.







Skorpió


A hét első napjaiban úgy fogod érezni, hogy most megfoghatod az isten lábát. Azonban tévúton jársz, a hét eleji csillagállás épp azt idézi elő, hogy nem látod a fától az erdőt, és nagyon könnyen csőbe húzhatnak, ha nem figyelsz. Nemcsak erkölcsileg, hanem anyagilag is nagyot veszíthetsz ezen a fergetegesnek mutatkozó lehetőségen, amit most kínálnak számodra. Légy körültekintő!
Szerelem: Úgy látszik szerelmi életedben is számíthatsz néhány konfliktusra, de hétvégére rendeződik a helyzeted. Ha még keresed az igazit, kevés az esélye, hogy most találd meg.







Nyilas

Nagyon szerencsés változást hozhat ez a hét. Különösen munka, karrier illetve üzleti téren. Ha most jól döntesz, akkor hosszútávon is pozitív eredményekkel számolhatsz, s ennek meglesz az anyagi haszna is. Ezen a héten olyan barátságok jöhetnek létre, melyekre valóban lehet a későbbiekben alapozni, ezért szánj elég időt a kapcsolatépítésre.
Szerelem: Szerelemben is komoly fordulatot hozhat a hét második fele. Az elkötelezetteknek még szorosabb érzelmi kötődést, a magányosoknak pedig szerelmet jelent.








Bak


Szánj elég időt magadra és kötelezettségeidre. Mostanában nem mennek jól a dolgaid, de most változtathatsz ezen gyökerestül. De meg kell hozzá tenned a megfelelő lépéseket, hisz a sikert nem osztogatják ingyen! Keress időt egy kis relaxációra, merülj el önmagadban, és fedezd fel gyengeségeidet és erősségeidet egyaránt. Erősítsd önbizalmadat, szükséged van rá.
Szerelem: Bár jól alakul szerelmi életed, állandó bizonytalanság gyötör, melyet most nem tudsz egyszerűen félredobni. A párkereső Bakokra szép hétvége vár.








Vízöntő

Ha nem sikerül valami elsőre, majd sikerül másodjára, ne adj isten, harmadjára. Szívósságod kitartó, ne add fel kisebb csatáidat már az első akadályoknál. Nézz szembe a tényekkel! Neked sem sikerülhet mindig minden, mégis jó úton jársz, csak légy egy kicsit megfontoltabb és előrelátóbb. Dolgaidat tervezd meg alaposabban, és hamarosan tapasztalhatod a pozitív eredményeket.
Szerelem: Párkapcsolatodban nincs ok az aggodalomra. A magányos Vízöntőknek szombaton megadatik a lehetőség, hogy szakítsanak végre a magány fogalmával.







Halak


Fontos pénzügyi döntést kell hoznod, ne hamarkodj el semmilyen választ! Ha úgy alakul, hogy valaki kölcsönkér tőled, nagyon fontold meg, hisz a te lehetőségeid sem korlátlanok, s ezt a pénzt nem biztos, hogy viszontlátod valaha. Érzelmeidet könnyen befolyásolhatják, s ez veszteséghez vezethet. Most beleeshetsz abba a hibába, hogy nem látod a fától az erdőt, s becsaphatóvá válsz.
Szerelem: Szerencsére szerelmi téren sokkal nyugodtabb a helyzet, sőt egyenesen jónak és kiegyensúlyozottnak mondható. A párjukat kereső Halaknak a csütörtök hozhat változást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top