nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 10. vasárnap)

Napi horoszkóp (09. 10. vasárnap)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Mivel egyszerre vagy ma érzékeny és érzelgős, sugárzik belőled a báj és energia. Sikeres lehetsz a szerelmi kapcsolataidban, és sokat elvársz azoktól, akiket szeretsz. Talán elégedetlenséget vagy haragot érzel amiatt, hogy túl sokat is vársz el másoktól. Szükséged van a szabad kifejezés lehetőségére, és nem tudod elviselni a kötöttségeket. Szükséged van most a korlátlan szabadságra.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Vállalkozó kedvű vagy, könnyen improvizálsz. Igényled a cselekvési szabadságot. Spontaneitásod igen rokonszenvessé tesz fiatalok körében. A gyermekekkel is jó a kapcsolatod. Előmeneteled akadálytalan, könnyű. Ha fel is merülnek nehézségek, folyamatosan leküzdöd, nem hagyod őket összegyűlni, elmérgesedni. Gyorsan vagy képes ítéletet alkotni, állást foglalni ott, ahol a szituációk vagy feladatok gyakran változnak.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Te azonnal a csúcsról szeretnél indulni, túl sokat vársz el másoktól, vagy pedig igyekszel kihúzni magad egyes dolgok alól. Jól “blöffölsz”. Fontos neked az iskolai végzettség, de az is megtörténhet, hogy egy tanulmányodat megszakítod, vagy nem fejezed be. Szándékaid ma jobbak lesznek, mint a tetteid. Nehezedre eshet, hogy rendezd a gondolataidat, de mindezen problémákat könnyedén le tudod küzdeni. Kimondottan jó jogi érzéked van, jó pedagógus és jó politikus vagy.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ha a horoszkópodban nincsenek egyéb, feszültségre, akadályokra utaló jelzések, akkor valószínűsíthető, hogy könnyen hozzászoksz a könnyű sikerhez. Túl könnyen kapsz meg mindent. Ez a fényszög óvatosságra int, ha igazi, nagy célokat akarsz az életben elérni, az már nem fog ilyen könnyen sikerülni. Azért már tenni is kell valamit, dolgozni és terheket vállalni.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Született vezéregyéniség vagy. Egészséges módszereid vannak, képes leszel minden lehetőséget kihasználni. Nagyon gyorsan gyógyulsz most minden betegségből. Képes leszel nagyon erősen egy dologra koncentrálni, vagy kitartóan összpontosítani minden erődet. Könnyen tanulsz most mások kárából. Előfordulhat, hogy örökséggel, hagyatékkal kell foglalkoznod.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon tiszteled a művelt és intellektuális embereket, saját magadat is képezned kell. A dolgok megítélésében komoly hibákra is képes vagy, a tények félreértése, félremagyarázása miatt, a nézetek és elképzelések eltúlzása miatt, vagy egyszerűen az ismeretek hiánya miatt. Ma szívesen beleavatkozol olyan tervekbe, vagy ötletekbe is, amelyekről a legkisebb ismereted sincs, s főleg anélkül, hogy a helyzet alapvető szükségleteiről fogalmad lenne.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Meggondolt, komoly, józan, konzervatív és óvatos vagy. Rendelkezel méltósággal és alkalmas vagy arra, hogy a társadalmi ranglétrán felemelkedjél. Az ilyen helyzet sokszor rámutat a hosszú életre, habár nem éppen egészséges életre. Meglehet, hogy valamit örökölni fogsz az egyik szülőtől, leginkább az édesanyádtól. Tehetséged van az irányításra, és ezen aspektus biztosítja leginkább bizonyos mértékben a sikert a nyilvánosság előtt.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mérsékeltebben kellene viselkedned a másokkal való viszonyaidban. A másik nemmel kapcsolatban kevesebb stresszt kellene átélned, ha kevésbé lennél szégyenlős, mert így másokat könnyen elkergethetsz magadtól. Ne fojtsd el az erős szerelmet, amit most érzel. Éles nyelvű és éles elméjű vagy, kiváló képességeid vannak, minden összeköttetést meg tudsz szerezni, akár beszédről, akár írásról van szó.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hevesség és vitalitás van benned, éber, gyors észjárású vagy, amivel mindig kész vagy új ismeretek befogadására. Nagyon vonzó vagy. Bármilyen kérdésnek át tudod látni mindkét oldalát, a másik ember szempontját éppúgy, mint a sajátodat, ez türelmessé és intelligenssé tesz, jó hallgatóvá, becsületes ellenféllé a tárgyilagosan intellektuális összecsapásokban.







Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A legsúlyosabb eset, ha valaki bálványát téveszti össze a valósággal. Mi a bálvány? Egy idealizált elképzelés dologról, emberről, vagy akár eseményről, amely elképzeléshez az illető mély érzelmi szálakkal kötődik. Ennek az az egyik veszélye, hogy a bálvány megmarad puszta elképzelésnek. Ekkor csupán a fellegekben jársz.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A nap kulcsszava: hitetlenség. Leleményes vagy, tele potenciális lehetőségekkel, független, nagyon szereted a kalandokat, szereted a hosszú utazásokat és egzotikus tájakat. Ezeken az utazásokon könnyen érhetnek furcsa élmények. A vallás és ideológia tekintetében világnézeted az ösztönösségen alapszik. Ha az Uránusznak a születési horoszkópodban nehéz fényszögei vannak, könnyen válhatsz fanatikussá.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Alábecsülöd saját képességeidet, nem leszel képes megvalósítani minden akaratodat, annak ellenére, hogy nemes érzelmekkel rendelkezel. Érzékeny vagy az emberi szenvedésekre, nagyon szereted az állatokat, de érzékenységedet igyekszel elrejteni. Nagyon szereted az olyan foglalkozásokat, ahol érezheted, hogy másoknak van szüksége rád. Ha a Neptun kellemetlen fényszögben van a születési horoszkópodban is a Nappal, nagyon kell vigyáznod, mert könnyen csalás áldozatává válhatnál, vagy szenvedő alanya leszel egy nagy botránynak.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top