nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 14. csütörtök)

Napi horoszkóp (09. 14. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Túlzott energikusságod önös, személyeskedő vitákba sodorhat. Egyszerűen nem leszel hajlandó meghátrálni. Pozíciódat úgy fogod védelmezni, mint egy megsebzett tigris. Pedig mindenki jobban járna, ha legalább a kevésbé fontos részletkérdésekben egyezségre tudnál jutni. Ne hagyd, hogy önző érdekeid vezéreljenek, figyelmen kívül hagyva mások álláspontját. Ha nem így teszel, még keményebb ellenállásba ütközhetsz és még súlyosabb társkapcsolati problémáid adódhatnak.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Szívesen dolgozol együtt másokkal. Ha jó benyomást kívánsz tenni bárkire, akkor erre is alkalmas ez az időszak. Kreativitásod tényleg forrpontra juthat, használd ki tehát az alkalmat. Talán még önmagadat is ámulatba ejtheted. Élvezd ki ennek a hónapnak minden pillanatát. Telve vagy szeretettel, és teljes körülötted a nyugalom. Ha önmagad adod, te leszel a társaság lelke, még a párkapcsolaton belül is. Szívesen töltöd majd idődet barátaid társaságában. Menjetek hát bulizni, biztosan nagyszerű lesz!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma inkább szórakoznál és kényeztetnéd magad, csak ne kelljen dolgoznod. Még beszélgetni se nagyon akarsz komolyabb témákról. Jelentős szellemi energiával rendelkezel, és érthetően ki is tudod fejezni gondolataidat, de esetenként túlzottan ragaszkodsz hozzájuk és ezért védekezésre kényszerülsz. Ebből persze konfliktusok adódhatnak, ami könnyen elkerülhető, ha egy pillanatra megállsz és körülnézel, kell-e egyáltalán megvédened valamit. Kerüld el az önzést és önelégültséget minden szavadban és gondolatodban. Sajnos te sem vagy tévedhetetlen.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mindenféle kapcsolatra nézve kedvező ez a tranzit, beleértve a csoportokat és a nagy nyilvánosságot is. Nő ismerőseid különösen nagy segítségedre lehetnek valamilyen formában. A szokásosnál érzelmesebb hullámhosszra vagy beállva. Figyeld meg önmagad és reakcióidat, hogy ezáltal nagyobb önismeretre tegyél szert.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Valamilyen nehézséggel kerülsz szembe ebben az időszakban. A kihívás vagy belülről jön, vagy valaki más részéről érhet. Alapvetően ez is egy lehetőség arra, hogy bebizonyítsd önmagad és mások előtt, hogy a helyes úton jársz. Nagyszerű alkalom nyílik arra, hogy új üzleti vállalkozásba kezdj. Ott állsz a helyzet magaslatán, és nem veszíthetsz túl sokat, főleg, ha nem mulasztod el meghallgatni, amit mások akarnak közölni veled.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sokszor azt hiszed, hogy a te elképzelésed az egyedül helyes, pusztán azért, mert a tied. Esetleg mások lépnek fel így veled szemben. Mielőtt birokra kelnél, tedd fel magadnak a kérdést: valóban meg kell-e küzdened nézeteidért itt és most. Nem biztos, hogy megfogadod ezt a tanácsot, mert ebben az időszakban eléggé ingerlékeny vagy, és sokszor pusztán már csak a szellemi kihívás kedvéért is belemész egy-egy csínybe.







Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mind régebbi, mind újabb kapcsolataid stabilak és nyugodtak lesznek e tranzit idején. A józan ész felülkerekedik a romantikán, képes leszel elfogulatlanul megoldani lehetőségeidet, így – szükség esetén – jó, ha most foglalkozol velük. Az ilyenkor kezdődő kapcsolatokban valamilyen téren lényeges különbség mutatkozhat közted és partnered között, de ez egyáltalán nem akadálya a szövetség létrejöttének, amely feltehetően gyakorlatias, józan és szilárd alapokon áll majd.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha visszaélsz az erőkkel, előfordulhatnak balesetek, sérülések, sőt erőszakos cselekményeknek is ki lehetsz téve. A biztonság kedvéért kerüld el a veszélyes környékeket vagy alakokat. Ez a tranzit a hatalom kérdését veti fel és szigorú próba elé állítja képességeidet az önismeret és önmérséklet tekintetében a hatalmi harcok terén. Igen könnyen konfliktusod támadhat olyasvalakivel, aki hatalmi pozícióban van. Ne feledd, hogy kölcsönös kiegyezés is létezik a világon. Ki kell fejlesztened kreatív kompromisszum készségedet, és ha ez sikerül, káprázatos eredményekre juthatsz.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kitűnő időszak ez, ha az igazságosság, a helyes véleményalkotás megérése után következik be. Ez esetben a helyes utat követve nyereséghez jut az ember. Népszerűséget és előmenetelt érsz el becsületességed és kitartásod által, és olyan jelentős emberek szimpátiája által, akik értékelik ezeket a dolgokat. Ha előbb következik be ez a tranzit, mint ahogy a helyes véleményalkotásod kialakul, akkor érzékeny időszak lesz ez, és hajlamaidnak megfelelően felfelé vagy lefelé fog vezetni.







Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Valójában ez egy felkészülési időszak volt, és jó csillagzatod csak most kezd emelkedni a siker csúcsai felé, amit kb. 14 év múlva kell elérned. Arra kell koncentrálnod, hogy tedd rendbe magánéletedet, hogy az biztos támaszod legyen, ahogy egyre inkább a külvilágban elérhető személyes sikerek felé fordulsz az elkövetkezendő évek során. Amit most teszel, az majd nagy jelentőséggel bír a jövőre nézve.







Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Reformok, kedvező változások, új vállalkozások, növekedett tetterő és vitalitás, új ismeretségek, új ötletek, eszmék és tervek várhatóak. Asztrológiai vagy okkult irányú érdeklődés. Pénzbeli sikerek, gyakran utazások. Kiváló időszak ez egészségmegőrző programok beindítására – a testgyakorlatoktól kezdve a táplálkozásig. Életed javítását szolgáló változásokat most könnyen megejtheted, később ez már sokkal nehezebben menne.






Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nem minden ember képes tudatosan érezni ezt a hatást, ebből erednek sokszor az eseményekkel kapcsolatos fatalista elképzelések, ezzel a kiegészítővel: „hát tehetek én róla”? Amit tehetsz az az, hogy gondosan elemzed életed nehézségeit, megbeszéled legbensőbb tudatoddal és próbáld meg a dolgokat önmagadon belül és kívül egyaránt rendezett formába hozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top