Horoszkóp

A Bak érzelmei és gondolkodásmódja

A Bak szülött lelke saját belsõ hatalmának és tekintélyének elérésére törekszik, és arra vágyik, hogy hiteles, valódi énjét tükrözõ életet élhessen.






 A Bak érzelmei







A






A Bak szülött szereti ellenőrzés alatt tartani az érzelmeit, és nehezére esik beszélni az érzéseiről. A szodaht nem tartozik szorosan ehhez a jegyhez, de segíthet neki abban, hogy felhagyjon az örökös ellenőrzéssel, amely megakadályozza az önelfogadásban és a magabiztosságban. Ez a finom energiájú kő felszínre hozza a lelke árnyoldalait, és segít ítélkezés nélkül elfogadni a negatív tulajdonságokat.






A Bak jegyet erőteljes szexuális ösztön jellemzi, születési köve, a gránát pedig fokozza a libidót, és feloldja a szexuális gátlásokat.








 A kövek és a Bak gondolkodásmódja







 


A






A Bak jegy szülötteinek gondolkodásmódja némiképp merevnek tűnik, és összhangban van a társadalmi normákkal. A galenit egy ólomalapú kő, melynek rezgése harmonizál a Bak jegy szigorú uralkodójával, a Szaturnusszal, és nyitottabb gondolkodásra serkent, vizsgálódásra bátorít.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top