Horoszkóp

A Kos érzelmei és gondolkodásmódja

A Kos határozott önérvényesítõ képességgel rendelkezik, amelyhez hatalmas bátorság és életerõ járul. Mások követik példáját, az viszont nem biztos, hogy ugyanolyan jól viselik a Kos által megélt helyzeteket.






 A Kos érzelmei






A Kos nem érzelmes állatövi jegy, és gyakran vádolják azzal, hogy érzéketlen. Meglehetősen változékony érzelmei leginkább a szenvedélyes vágy, a szerelem, és az igazságtalanság iránti gyűlölet körül forognak.

Az olyan erős libidó, mint amivel a Kos jegy szülöttei rendelkeznek, azonnali cselekvésre ösztönzi az embert, a személyiségüknek viszont meglepő módon mégis van egy romantikus oldala is.






A rózsaszín turmalin ideális lehet számodra, erősíti a szeretet energiáit minden szinten, finoman enyhíti az érzelmi csalódások miatti fájdalmat, és megszünteti a destruktív érzéseket. Nagyszerű szíverősítő, és fokozza a nemi vágyat – bár erre a Kos jegy szülötteinek ritkán van szükségük. Megtanítja, hogy szeretni nem veszélyes dolog, erősíti a bizalmat, amiben ennek a jegynek a szülöttei gyakran hiányt szenvednek, és bölcs viselkedésre, a mások iránti együttérzésre ösztönzi a viselőjét.







 A kövek és a Kos gondolkodásmódja





Hajlamos vagy arra, hogy fekete-fehérben lásd a dolgokat. Határozott véleményed van mindenről, szívesen használod a „majd meglátja, hogv nekem van igazam” szófordulatot, és igen nehéz meggyőzni téged valamiről, amivel nem értesz egyet. Az aragonit a rugalmasabb gondolkodásmódot támogatja, és segít abban, hogy nagyobb perspektívából, objektívebben láss rá a dolgokra.




Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top