nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. szeptember 18-tól 24-ig

Heti horoszkóp 2006. szeptember 18-tól 24-ig




Kos

Hivatásod vagy tanulmányaid terén számos probléma akadályozhat abban, hogy elvégezd mindennapi teendőidet. Mars kellemetlen hatására úton-útfélen gátakba ütközöl, ezért ha teheted, a nehéz feladatokat inkább halaszd a jövő hétre. Ha pedig úgy érzed, semmiképpen sem boldogulsz, és nem halogathatsz bizonyos dolgokat, kérj bátran segítséget vagy tanácsot a környezetedben élőktől.
Szerelem: Vénusz mindent megtesz azért, hogy mosolyt csaljon az arcodra. A magányosok különösen nagy eséllyel indulnak párkereső vadászatra, szerdától szombatig.







Bika


Életed minden területén kiemelkedő lehetőségeket kapsz, csak rajtad múlik, hogy mennyire sikerül kihasználnod ezeket. Régóta áhított terved is végre megvalósulhat. Személyes vonzerőd és rengeteg energiád hozzásegít ahhoz, hogy most kívülállókat is a saját oldaladra állíts, és komoly erkölcsi elismerésre tegyél szert. De ha homokba dugod a fejed, akkor nézz szembe a sikertelenséggel.
Szerelem: Kiváló, érzelmekkel teli napoknak nézel elébe, a romantika főszerepet kap ezen a héten. Ha még szingli vagy, akkor a 22-i és 23-i napok kiválóak új szerelem betoppanására.





Ikrek





Egészséggel és érzelmi életeddel kapcsolatban tapasztalhatsz ezekben a napokban kisebb-nagyobb problémákat. Különösen 22-én alakulhatnak ki körülötted váratlan s egyben kellemetlen konfliktusok. A napfogyatkozás negatív hatással lesz rád, így ezen a napon ne hozz fontos döntéseket, ne kötelezd el magad semmilyen ügyben. Jelentős lépéseidet alaposan gondold át, s ha teheted, halaszd el.
Szerelem: Párkapcsolatban is számíthatsz némi összezördülésre, őrizd meg hidegvéred! Aki még keresi az igazit, futó kalandra igen, nagy szerelem megérkezésére nem számíthat.







Rák


Tele leszel elfoglaltsággal, ezt a bolygók aktivitásának köszönheted. Szerencsére tetterőben és energiában sem fogsz hiányt szenvedni, így minden feladatot el tudsz végezni. Időszerű azokra a dolgokra is sort kerítened, amelyek már régóta húzódnak. Ha van olyan terved, ötleted, mely megvalósításra vár, annak elkezdésére is kiváló napok állnak előtted.
Szerelem: Érzelmek terén is komoly fordulat vár a párban élőkre. Akik még szinglik, szerdától szombatig nagy eséllyel indulnak a szerelem új útjain.








Oroszlán
 
Ne most törd a fejed azon, mibe és hogyan kellene belevágnod. A bolygók nem kedveznek jelenleg a nagy fordulatoknak, nem időszerű új vállalkozás megkezdése, költözés vagy munkahelyváltás. Légy türelmes önmagaddal, és ne hajszold céljaid elérését. Most a türelemnek van itt az ideje. Maradj mértéktartó, ne keveredj konfliktusokba, gondold át lépéseidet.
Szerelem: Párkapcsolati téren is visszafogottnak és türelmesnek kell lenned, ha el akarsz kerülni egy összetűzést. A magányos Oroszlánok halasszák a jövő hétre a párkeresést.







Szűz


Nagyot fordulhat most a kocka, különösen anyagi téren tartogatnak neked meglepetést a csillagok. Jupiter közbenjárása jelentős változást hozhat munkád, karriered területén, akár egy előléptetés, új munkalehetőség vagy fizetésemelés formájában. Ne utasítsd vissza még a jelentéktelennek tűnő ajánlatokat sem, sokáig nem lesz ennyire kedvező lehetőséged a változtatásra!
Szerelem: Ezekben a napokban még szorosabbá teheted meglévő kapcsolatodat, ha pedig csak most indulna egy románc, az biztos, hogy hosszú távú lesz.








Mérleg

Ha ügyesen mérlegeled lehetőségeidet, akkor most egy nagy lépést tehetsz sikeres jövőd érdekében. Légy fegyelmezett és szervezett különösen munkád vagy tanulásod terén, ne hagyj figyelmen kívül egyetlen apró részletet sem, ez most komoly hasznodra válhat. Fontos emberek figyelmét hívhatod fel tehetségedre, használd ki ezt a kedvező helyzetet!
Szerelem: Számíthatsz Vénusz segítségére, hogy még szebbé varázsold érzelmi életedet. A magányosok ne szomorkodjanak, hisz most minden esély megvan a szerelem betoppanására.







Skorpió


Hallgass belső megérzéseidre, ezek most sokat segíthetnek abban, hogy könnyen boldogulj a nehézkes hétköznapokon. Nagyon fontos, hogy nagy figyelmet szentelj munkádnak, s azoknak az embereknek is, akik segítségedre lehetnek. Számos kedvező helyzet adódik a héten, mely a későbbiekben sok hasznodra lesz. Lépj túl régi berögzöttségeiden, és nyiss egy új világ felé.
Szerelem: A nyitottságod mellett érzékenyebbé is válsz, így könnyen előfordulhat, hogy váratlan szakításra kerülhet sor ezekben a napokban. A szinglik legyenek türelmesek, még nem jött el az idő számukra.







Nyilas

Számos türelmetlenségre okot adó pillanat nehezítheti meg mindennapjaidat, úgy érezheted, hogy egyszerűen betemet a munka vagy a tanulás, már saját magaddal sem tudsz lépést tartani. Úgy véled, túl sok kötelezettség szakadt a nyakadba, s az ezekkel járó korlátozásokat egyre nehezebben tűröd. Rá kell végre ébredned, hogy a gátakat saját magadnak állítod fel, ideje ezen módosítani.
Szerelem: Érzelmek terén is némi változatosságra vágysz, mely érthető, hisz egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelted. A szinglik több futó flörtre is számíthatnak.








Bak


Merész elképzeléseid most szárnyakat kaphatnak, és több közülük elindulhat a megvalósítás útján. Ehhez külső segítségre is szükséged lesz, merj tanácsot kérni barátaidtól, családodtól. Jóval nagyobb sikerekre számíthatsz, mint ahogy azt valaha elképzelted. Persze ne ragadjon el a lendület, és ne feledkezz el rutinfeladataidról sem. Sok új barátságot is köthetsz ezen a héten.
Szerelem: Párkapcsolatodba is új energiák érkeznek, kiváló napok követik egymást. A magányos Bakok nagy része most biztos, hogy szerelembe esik.








Vízöntő

Sok feladat szakad a nyakadba, s ahogy közeledik a hónap vége, egyre több munka vár rád. Szerencsére a feszített munkatempó csak előnyödre válik, de kerüld el a felületességet, mindenképpen légy alapos, és figyelj az apró részletekre is. Egészségedre is szánj elegendő időt, ha teheted, vizsgáltasd ki magad, hogy megelőzz mindenféle esetlegesen kialakuló betegséget.
Szerelem: Kiegyensúlyozottság van szívedben és lelkedben, ez tovább mélyíti meglévő kapcsolatodat, vagy kiváló lehetőséget kínál egy új szerelem bevonzására, különösen a hétvégén.







Halak


Pénzügyek terén kedvező fordulat várható, használj ki minden lehetőséget, és természetesen elégedj meg a kevéssel is. Ne feledd: aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli! Ugyanez vonatkozik családi és baráti kapcsolataidra. Több időt és törődést igényelnének ezek a kapcsolatok, ráadásul új ismeretségekre is számíthatsz, melyek hosszú távon karrieredet segíthetik elő.
Szerelem: Párkapcsolatodon is lenne mit javítani, és nem ártana egy alapos beszélgetést megejteni. A szingliknek csütörtök a legkedvezőbb nap flörtölésre, új kapcsolat kialakítására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top