nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 20. szerda)

Napi horoszkóp (09. 20. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Szaturnusz az 5. mundánház felett tranzitál, ami a szerelem háza, az optimizmus háza, mindent jelent, aminek örülünk, ami az életben szép. Ha itt megjelenik a Szaturnusz, hűvösséget, lehangoltságot kelt. Talán te is érzed, hogy nem kedveled annyira a társaságot, inkább félrehúzódnál egy kicsit. Ez azért van, mert a Szaturnusz ridegségével, merevségével kissé elzár a többiektől.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz lelki síkon a következő feladatokat adja neked: az egyensúlyt fenn kellene tartani akár magadban, akár a világgal úgy, hogy azzal tökéletes összhangban legyél. Vissza kellene tehát állítanod a felborult harmóniát. Inkább beilleszkedésre, mint felemelkedésre törekedj, mert most kevés hajlamod és készséged van arra, hogy agresszív módon érj el bármit.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A kellemes emberek közé tartozol, hiszen nem sértődsz meg olyan nagyon könnyen, viszont nem lehet tőled lángoló szerelmet sem kívánni. A mai csillagállás a kisebb utazásokat jelképezi. Idetartoznak a mindennapi utazások, jövés-menés, vagy a házon belüli kisebb utak, amit te is naponta megteszel, hiszen ha egy helyben kellene maradnod, büntetésnek éreznéd.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Sokat tudsz sírni, dühödben, örömödben, bánatodban. Remélhetőleg ma az örömöket választod. A nők ma nagy szerepet játszanak az életedben, főleg az anyukád vagy a nagymamád. Igyekezz elérni, hogy ne legyen zilált az életed. Természetedben van a változás, de most a nyugtalanság akár helyváltoztatásra is kényszeríthetne, ám amikor megtörtént a változás, az lesz kibírhatatlan.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az igény és a tevékenységi vágy, hogy bírod-e, amit akarsz, vagy akarod-e, amit bírsz, aláhúzza az ebben a napban gyökerező problémát. A legfontosabb értékelési határ az akarásra irányul, hogy hogyan alkalmazod öntudatosságod erejét. Komoly természeted általában sok legyőznivalót talál a világban, mert idegi energiád nem párosul ezzel arányos testi vitalitással.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Fontos, hogyan áll a horoszkópodban a Merkúr. Ha negatív fényszögei vannak, elég kellemetlen tud lenni az életben, talán túlságosan is kíváncsivá tesz téged, és ebből kellemetlenségeid származhatnak. A tárgyilagosság hiánya szintén rossz merkúri tulajdonság. Ha nagyon rosszul áll a Merkúr a horoszkópodban, annyira maróan kritikus is tudnál lenni, mint Voltaire volt.







Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Talán nem ártana egy alapos őszi orvosi kivizsgálás. A Vénusz nem tud károkat okozni, csak az egészségügyi vonalon, de itt hallatlanul rossz dolgokat tud produkálni, ha az ember nem figyel kellőképpen. A Vénusz a mirigyek uralkodója. Ha a születési horoszkópodban jól áll a Vénusz, akkor nincs mitől tartanod, mert a betegségekből regeneratív erejével ki tud hozni, még idősebb korban is hathatós segítséget nyújt.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Gyermekkorodban mondhatták rád, hogy meglehetősen „élénk kölyök”, és több mint valószínű, hogy felnőttkorodban sem leszel más. Bizonyos elszántság, rettenthetetlenség jellemez, azonnal kimondod, amit gondolsz, nem jellemző rád a tapintatosság. Nem ismered a „félelem” szó jelentését sem fizikai, sem lelki értelemben.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Talán túlságosan is optimista vagy pénzügyi dolgokban. Van egy olyan érzésed, hogy az erszényed mindig tele lesz, s ez az érzés veszélyes lehet a biztonságodra nézve. Ha a születési horoszkópod anyagi jólétet mutat, akkor nagyon gavallérosan viselkedsz, és szeretsz költekezni. Szereted a fantasztikus ételeket, hajlamos vagy a nagyétkűségre, ami maga után vonja az elhízást, sőt extrém esetben akár a cukorbetegség is kialakulhat nálad.







Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Komoly gondolkodású embernek ismernek téged, időnként lehangolódsz, kissé deprimált vagy és kedvetlen. Ám a kor előrehaladtával fokozatosan el fog tűnni a nyomott hangulatba esés hajlama, amikor gondolataid ismét simán futó egységbe rendeződnek, ami mindig egy jól meghatározott cél felé vezet. Lehet, hogy fizikai energiád nagyon alacsony szinten van, de szellemi és lelki energiád magas és jól irányított.







Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ne fecséreld el az erődet haszontalan kockázatokra vagy idegeskedésekre. A harag és a temperamentumos kitörések fiatalkorodhoz tartoztak, és lassan meg kell tanulnod, hogy ezek csak hiábavaló időtöltések. Legnagyobb segítséged az a képesség, hogy tanulni tudsz a tapasztalatokból, mert habár sok, és valószínűleg nagy hibákat követtél el, önismereted mindig meg tud védelmezni.






Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A mai bolygóállás gátolja az alkotóképességeket, a gondolkodást és a kifejezési módot azzal, hogy irreális színezetet kényszerít az elképzelésekbe, és megzavarja a gyakorlati dolgokat ködös és homályos általánosításokkal. Munkában, gondolkodásban, szerelmi ügyekben szilárdan kell tartanod magad, a realitás talaján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top