nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 22. péntek)

Napi horoszkóp (09. 22. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha a születési horoszkópodban a Szaturnusz kellemes fényszögekben, jó helyen áll, akkor most számíthatsz egy igazán hűséges társra. Ha éppen most bővül a családod egy új jövevénnyel, akkor biztos lehetsz abban, hogy gyermeketek szellemdús, kissé komoly, de nagyon engedelmes, tisztelettudó és jól nevelhető lesz, akivel öröm lesz foglalkozni.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Most nem nagyon számíthatsz gyarapodásra. Ez majd csak olyan időszakban következhet be, amely kedvez a luxusnak és az elegáns életvitelnek. Most kicsit keményebben kell élned, és a józan hasznosság diktálja a mércét. Egyszerű körülmények között is díszessé teheted az életed, otthonosságot és barátságos kontaktust tudsz teremteni.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Merkúr ma tanulni és tudni vágyóvá, megértővé, világos beszédűvé, sokoldalúvá, becsületessé, korrektté tesz téged. Gondolkodásod logikus, tárgyilagos, gyors felfogású, szellemes, leleményes. Akaratod: mindent megismerni és megérteni, tapasztalatokat gyűjteni. Érzéseid sokoldalúak, de változók. Mint szerelmi partner, ma nem sok várható tőled.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha a születési horoszkópodban is a 2. házban áll a Hold, akkor a pénzkereseted jó, ha összefügg a gazdálkodással vagy folyadékokkal. A család idősebb nőrokonai segítségedre lehetnek a pénzszerzésben. Az anyagi bázisod folyamatosan változik. A Hold sajnos ebben a házban nem képes mérhetetlen gazdagságot teremteni, ha vagyont akarsz felhalmozni, pénzedet fektesd inkább ingatlanba.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Valószínűleg valamelyik idősebb rokonodnak kell sokat segítened, több háztartási munka nehezedik rád, mint amennyit el szeretnél végezni, és ha ez ellen lázadsz, és megpróbálod a saját életpályádat kialakítani, legyőzni való akadályokkal találod szembe magad. Önállónak kell lenned, anélkül, hogy agresszív lennél, és az önállóság keresése közben valószínűleg beleesel egy könnyen rutinszerűvé váló életmódba, amelyből nehéz lesz a felemelkedés.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Fellépésed diplomatikus, élénk, beszédes, közlékeny. Hivatásnak az alábbi területeket ajánlanám a részedre: minden intellektuális foglalkozás, mint író, tanító, tanár, pedagógus, minden könyvvel összefüggő foglalkozás, könyvkiadás, humor, kereskedelmi foglalkozások, mint eladó, utazó, postás és minden, ami összefügghet a közlekedéssel, pl. légikísérő.







Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Vénusz ma uralmi helyzetében áll a Mérleg jegyében. Ilyenkor a legtermékenyebb, ezért ha nem szeretnéd, hogy egy új jövevénnyel bővüljön a család, tedd meg a megfelelő óvintézkedéseket. Ha szeretnél gyermeket, most minden lehetőséget megadnak neked ehhez a csillagok. A Vénusz ebben az állásában keresi a kiegyezést, a harmóniát. Keresi a Te-t, most nagyobb szerepe lesz a társadnak, mint neked.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem mindenki értékeli, hogy nem kiabálsz segítségért, akkor sem, ha nagy a baj. A merészség felemelhet, de vigyázz azután, nehogy ledobjon, anyagilag éppúgy, mint szellemileg vagy lelkileg. Minden esetben fékezned kellene magad. Bőséges szellemi és fizikai energiával rendelkezel. Túlságosan rossz, ha képességeidet az ellenkező irányban érvényesíted, vagy erődet temperamentum-kitörésekben eltékozlod.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Jó neveltetést kaptál, és értelmi képzettséged megkönnyíti a számodra az életedet. Igazságos, becsületes és bizonyos mértékben büszke is lehetsz a szellemi eredményeidre. Fontos neked, hogy jó benyomást kelts az emberekben tudásoddal, és nagyon magabiztos vagy. Ez nem biztos, hogy pontossá és rendszeretővé tesz, és hajlamos vagy arra, hogy kiszínezd az információkat, amiket továbbadsz.







Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagy terveket tudsz most megvalósítani, valószínűleg kritikai vagy szervezői téren. Jól át tudod tekinteni a dolgokat, erős üzleti érzékkel rendelkezel, nem lehet téged egykönnyen becsapni. Rendkívül becsületes és szavahihető ember hírében állsz, kitartó vagy a feladatok végrehajtásában, a kötelesség a legfontosabb a számodra.







Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai bolygóállások különös érzelmi töltetet adnak, mely váltakozva hol levertté, hol kirobbanóvá teszi a hangulatodat. Látszólag valahogyan hagyománytisztelő vagy, de valójában nagyon független érzésű, és különösen szeszélyes a szerelemben. Erősen ideges jelleg kapcsolódik minden érzelmi megnyilvánulásodhoz. Idealista vagy a szerelem birodalmában, tele elméletekkel a szerelemről és az emberi kapcsolatokról.






Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A mai napra jellemző a művészi hajlam. Ultraromantikus vagy, benyomásokra érzékeny. Elbűvölöd az embereket valamilyen különleges bájjal. Van benned valami „földöntúli”, amit kétségtelenül szép külső megjelenésed nem magyaráz meg teljesen. A mai Neptun-állás bizonyos törékeny és áttetsző szépséget ad, ami mágikusan vonzóvá tesz téged. Vigyáznod kell, nehogy a saját vonzerőd elragadjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top