nlc.hu
Horoszkóp
Ha az Ascendensed Oroszlán…

Ha az Ascendensed Oroszlán…

A VII. ház, asztrológiai nevén Descendens – latinból fordítva leszállópont – képviseli a másik felet, azt a sors szabta embert, aki kozmikus törvényszerûségbõl lesz vagy lett a párunk, akivel házasságot köthetünk vagy élettársi kapcsolatot létesíthetünk.

A VII. ház Ascendens-függő, vagyis csak teljesen pontos születési adatok alapján számítható ki. A legideálisabb házasság akkor kötődik, ha valakinek az Ascendense nagyon pontosan egyezik a másik fél VII. házának csúcsával – vagyis a Descendensével.






 Akinek az Ascendense vagy a Napja az Oroszlán jegyében áll…

 







…annak a VII. háza (Descendense: házasság, élettársi kapcsolatok) a Vízöntő jegyébe esik.

Itt két bolygó uralkodik, az Uránusz és a Szaturnusz. Az Uránusz különlegessé varázsolja a házastársat, a Szaturnusz megfontolttá teszi. A házastárs általában a munkatársak közül kerül ki, hiszen a munka házat is a Szaturnusz uralja. A társ a munkában mindig segít.





A házasság Vízöntő jellegű. Sokszor baráti alapon „pajtásházasság” köttetik.
Az Oroszlán érdekeltségű ember mindig gondoskodik a házastársáról, de közben szereti élni a maga életét. A munkatárs, üzlettárs sokszor fifikásabb, és a naiv Oroszlánt is át tudja ejteni. Ezért az Oroszlánnak nagyon meg kell néznie, hogy kivel köt házasságot.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top