nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. szeptember 25-tõl október 1-ig

Heti horoszkóp 2006. szeptember 25-tõl október 1-ig




Kos

Életed minden területén változásokra számíthatsz, váratlanul kerülnek eléd jó lehetőségek. Ha tanuláson, új vállalkozáson vagy költözésen töröd a fejed, mindenféleképpen szerencsés fordulatok várnak rád. Jupiter lehet most a legjobb barátod abban, hogy régi terveid egy része elinduljon a megvalósítás útján. Nagy fába vághatod a fejszéd, s a siker garantált!
Szerelem: Ha eddig még nem gondolkodtatott el a családalapítás lehetősége, itt az ideje ezzel is foglakozni! A magányosoknál váratlanul egy régi szerelem bukkanhat fel ezekben a napokban.







Bika


Munkádnak és kötelezettségeidnek kell élned, még szerencse, hogy pozitív impulzusok segítik mindennapjaidat. Viszonylag könnyen arathatsz sikereket munkád, tanulásod területén, ne érezd magad kellemetlenül, ha másokkal ellentétben neked most erőlködés nélkül terem babér. Kiváló képességeid teszik azt lehetővé, hogy feladataidat precízen és komoly alapossággal végezd el.
Szerelem: Akár van párod, akár nincs, most könnyen fellobbanhat benned a szerelem egy olyan ember irányában, aki valójában elérhetetlen számodra.





Ikrek





Nehezen tudsz koncentrálni a munkádra ezekben a napokban, nem csoda, ezt Szaturnusz kellemetlenkedése okozza. Sokkal inkább érzelmi életed kuszaságára kell figyelmet szentelned. Ne kímélj se időt, se energiát arra, hogy tisztázz bizonyos dolgokat a családoddal, barátaiddal. Ezek a napok arra kiválóak, hogy rendezd az elmúlt hetek félreértéseit.
Szerelem: Párkapcsolatod is komoly átalakítást igényel, ne félj a gyökeres változásoktól! A magányos Ikreknek viszont kiváló a csillagállás egy új szerelem megérkezéséhez.







Rák


Sok érdekes dolog vár rád a héten. Új ismeretségeket köthetsz, régi, elfeledett barátok kerülhetnek elő. Az elmúlt időszakban végbement pozitív változások eredményei most kezdenek beérni. Újszerű nézeteiddel rengeteg ismerős és ismeretlen embert is magad mellé állíthatsz. Energiatartalékaid most kifogyhatatlanok, ötleteid sziporkáznak, nem csoda, ha sikert sikerre halmozol.
Szerelem: Érzelmek terén viszont könnyen abba a hibába eshetsz, hogy túl érzelgőssé válsz. Ne ess ebbe a hibába, így könnyen megsérülhet a lelked, akár van párod, akár nincs.








Oroszlán
 
Próbálj meg több időt szánni munkádra, karrieredre, előmeneteli lehetőségeidre. Az elmúlt időben kissé lazábban kezelted ezeket a dolgokat, így nem csoda, ha munkahelyi pozíciód meginog, s a környezetedben dolgozók nem nézik jó szemmel cselekedeteidet. Szétszórtságodon sürgősen változtatni kell, még azelőtt, hogy az eddigieknél is nagyobb bajt okoznál vele.
Szerelem: Érzelmi téren viszont nincs okod az aggodalomra, tégy meg mindent párodért, családodért. A szinglik most komoly intenzitással és jó esélyekkel kereshetik életük párját.







Szűz


Szorgalmad ezen a héten kivívja mások elismerését, ügyesen és okosan építgeted utadat. Környezetedtől bármikor kérhetsz segítséget, a csapatmunkában most különösen jól tudnál teljesíteni. Csütörtökön nem árt, ha óvatosan bánsz a szavakkal, könnyen megsérthetsz másokat úgy, hogy igazából az nem is volt szándékodban, az utólagos magyarázkodás pedig csak olaj lesz a tűzre.
Szerelem: Mutasd ki szeretetedet párodnak, de ne vidd túlzásba ragaszkodásodat. A magányosok számos flörtre számíthatnak, melyek közül egy érdekes lehetőségeket tartogat…








Mérleg

Fontos, hogy munkádba lelkesedést és több energiát vigyél, különben könnyen összetűzésbe keveredhetsz feletteseiddel, kollégáiddal. Mostanában elkövetted azt a hibát, hogy számos apró részletre nem figyeltél kellőképpen, ezek pedig szinte egyszerre szakadhatnak most a nyakadba. Kérd környezeted segítségét, hogy könnyebben meg tudd oldani ezeket a problémákat.
Szerelem: Kapcsolatodban most biztonságra törekszel, aggodalomra igazán nincs okod. Magányos Mérlegek csütörtökön és pénteken számíthatnak váratlan fordulatra szerelmi téren.







Skorpió


Könnyedén kibillenhetsz lelki egyensúlyodból ezekben a napokban, a legapróbb dolgokra is érzékenyen reagálsz, ha valaki csak rád néz, már azon is képes leszel alaposan megsértődni. Egyszerűen csak Mars kellemetlenkedése miatt érzed ezt az állapotot, úgy véled, az egész világ cserbenhagyott, semmi nem sikerül. Még szerencse, hogy a hétvégére sokat javul a helyzet.
Szerelem: Félelmeidet párkapcsolatodba is beviszed, ami nem célszerű, hisz emiatt szerencsére nem kell aggódnod. Akik még keresik az igazit, békéljenek meg azzal a gondolattal, hogy ezen a héten kevés az esély az igazi megtalálására.







Nyilas

Váratlan anyagi problémákkal kell szembenézned, amelyek úgy szakadhatnak rád, mint derült égből a villámcsapás. A baj nem olyan nagy, mint ahogy azt te beállítod, és ráadásul számíthatsz családod, illetve tágabb környezeted önzetlen segítségére is. Hangulatod most napokig pesszimista lesz, és képtelen leszel örülni bárminek. Fel a fejjel, ez az állapot nem végleges!
Szerelem: Érzelmek terén sem leszel képes a realitások talaján állni, ne keress hibákat a másikban, különösen, hogy te sem vagy hibátlan. Ha még magányos vagy, a párkeresést halaszd a jövő hétre.








Bak


Különféle kapcsolataidból most sokat tudsz profitálni. Sikeres hét vár rád, különösen munka, karrier területén várhatsz jelentős javulást, fellendülést. Megbízhatóságod és stabilitásod most sokat hozhat a konyhára. Különösen kedden és szerdán adódhat alkalmad arra, hogy komoly és hosszú időre szóló döntéseket hozz. A hétvégére vonulj vissza, és szánj elegendő időt a pihenésre.
Szerelem: Pároddal való kapcsolatod elmélyül, szexuálisan pedig felforrósodik. Ha szingli vagy, ezt a szót ideje törölnöd a szótárból, és beleugrani valami nagy kalandba.








Vízöntő

Ezekben a napokban egyvalami biztos jellemző lesz rád: állandóan túlzásokba esel, különösen a kommunikáció terén. Mindent felnagyítasz, bolhából elefántot csinálsz, annak ellenére, hogy alapjában ez nem jellemző rád. Próbáld meg visszafogni magad, mert könnyen saját magad ellensége leszel, s a magyarázkodással sem fogsz sokra menni.
Szerelem: Érzelmi életed hullámvasúthoz hasonlítható, egyik pillanatban lenn, a másikban fenn. Ez sajnos nem használ sem meglévő párkapcsolatodnak, sem párkeresésednek.







Halak


Számos feszültség és kellemetlen helyzet vár rád Merkúr és Mars együttes hatására. Cselekedeteid, gondolataid csaponganak, kapkodsz, belekezdesz ebbe-abba, és szinte semmit sem fejezel be. Ez a rengeteg félbemaradt dolog csak újabb feszültségeket gerjeszt. Próbáld meg összeszedni magad, rendszerezd a dolgaidat, és egyszerre csak egy dolgot csinálj. A hétvégére utol tudod érni magad.
Szerelem: Kellemetlenségek, konfliktusok várnak érzelmek terén is. Ha most szervezed első randidat, légy óvatos érzelmeid kimutatásával. Most a kiszemelt áldozat könnyen megfutamodhat, ha erőteljesen közeledsz hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top