nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 01. vasárnap)

Napi horoszkóp (10. 01. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma a legjobb lenne a napot művészeti dolgokkal tölteni. Talán jólesne egy séta valamelyik múzeumban, vagy esetleg festhetnél egy képet, vagy hímezhetnél egy terítőt. A mai nap nagyon kedvez a szerelmeseknek, nagylelkűséget, nemes gondolkodást, gondtalanságot, kalandvágyást, vállalkozó kedvet ad. Ma nagyon fogod kedvelni a társaságot és a szórakozást. A Mars kellemetlen fényszögben van az Uránusszal, ha lehet, halaszd el a házasságkötést.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Természetesen támogatsz minden békés célt és tervet, hiszen barátságos, nemes gondolkodású vagy, aki nagyon jó értelmi képességekkel rendelkezik. A mai bolygóállások nagy befolyást gyakorolnak rád, főleg ha valamilyen kapcsolatban állsz a lelki pályával, pl. vallással. Másoknak erősíti a színészi tehetségét.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Agyad annyira gyors tempóban működik, hogy gondatlanságod miatt hibák csúszhatnak munkádba. Jobb, ha másnap újra ellenőrzöd, amit ma elvégeztél. Ha valamilyen fegyelmezett, aprólékos munkát kell elvégezned, készíts egy pontokba szedett, részletes munkatervet, és a szerint haladj lépésről lépésre. Ne feledd el, hogy a nap neked is csak 24 órából áll, ennél több nem fér bele!







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kellemes lustaság tölt el, és elnézőbb leszel magaddal szemben. Mindenkivel jól ki tudsz jönni. Megmutatkozhat gondoskodó ösztönöd önzetlenebb oldala anélkül, hogy túlzásokba kellene esned. Csak akkor érzed, hogy szeretnek, ha barátságos leszel, és mindaddig mennek jól a dolgaid, amíg nem válsz túl birtoklóvá. Eltekintve attól a hajlamodtól, hogy túl sokat egyél, igyál és túlköltekezz, nagyon kellemes időszak vár rád.






Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A szabadságszerető uránuszi energia igencsak türelmetlenné tesz, és a környezetedben élőket is az általad vagy az őáltaluk támasztott korlátokkal szemben. Mindez vitákba torkollhat. Lépned kell tehát, engedd megtörni a régi rutint, vagy őszintén vitasd meg, milyen változásokat kell eszközölni rajtuk, és azokat hajtsd is végre. Lehet, hogy valami nagyon értékes dologra bukkansz eközben.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A tapintatosság ma nem az erős oldalad. Legyél tudatában ennek, és próbáld meg nem elidegeníteni az egész világot. Később visszaüthetnek rád elejtett megjegyzéseid. Új nézetek, új arcok, új élmények kihívásával kell ma szembenézned. Ha ez zavarna téged, az annak lehet a jele, hogy túl merevvé váltál.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Barátaid, barátnőid nagyon örülnének, ha meglátogatnád őket, hiszen a mai bolygóállások kifejezetten sok jót ígérnek a barátok részéről. Ezenfelül eredményes szerelmi ügyeket, akár sikereket hozhat titkos szerelmi dolgokban is, szerencsét, jólétet és békés, gondtalan pozíciót, valamint nagy megbecsülést a társad családja részéről.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Energiád most nem működik akadálytalanul, és meg kellene tanulod, hogy mikor mit kezdeményezhetsz, és mit nem. Gondold át nagyon azt, amibe ez idő tájt belekezdesz, és legyél rugalmas a következő hetekben. Ha a születési Marsod is a Mérleg jegyében áll, akkor érdemes most belekezdeni olyan dolgokba, ami két évre előre szóló tervezést igényel.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha általában szerencsés szoktál lenni a hazárdjátékokban, talán most is bankot robbanthatsz. Ezen időszak alatt gyorsabban megy a tanulás, mint általában. Könnyen elsajátíthatod az új fogalmakat. Viszont nem nagyon tűröd a kötelezettségeket, emiatt akár függőben is maradhat egy kapcsolatod. Mindenképpen élni szeretnél a szabadság adta lehetőségekkel. Próbálj meg a józan ész határain belül maradni, hogy el tudd dönteni, mi az, ami tényleg használ neked.







Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Amit nyerhetsz, az a saját személyiséged újraértékelése, szellemi és érzelmi energiád olyan irányítása, hogy uralni tudd őket a jövőben. Természetes keménységet nyersz, ezzel képes leszel arra, hogy szellemi és érzelmi energiáidat sokkal hatásosabban használd fel a jövőben.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most kellene minden feszültséget feldolgozni, nem pedig visszatartani. A boldog, stabil kapcsolatok könnyen túlélik, és megerősödve kerülnek ki e tapasztalatból. Minden olyan kapcsolat, amely e tranzit idején szövődik, valamilyen szempontból szokatlan lesz, de ne várd, hogy tartóssá váljon. Kerülj el messziről minden olyan veszélyes tárgyat, pl. gépek, lőfegyverek, éles szerszámok, robbanóanyagok, amelyek balesetet okozhatnának.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A vezetéssel is, és gyakorlatilag minden potenciálisan balesetveszélyes helyzetben vigyázz. A balesetek nem elkerülhetetlenek e tranzit idején, de előfordulhatnak, különösen ha eleve hajlamos is vagy rá. Azért kell most küzdened, hogy érvényt szerezz egyéniségednek, és nem szabad eltűrnöd semmilyen beavatkozást, amely ettől eltéríthet. E folyamat megtagadása akár egy váratlan műtétet is szükségessé tehetne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top