nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 04. szerda)

Napi horoszkóp (10. 04. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Bármennyire is úgy érzed, hogy meg kell védened az igazadat, ma nyilvánvalóvá fog válni, hogy erre nincs mindig szükség, egyikünk sem azonos a hitével. Mindenesetre, ha meg kell győznöd valakit valamiről, lesz hozzá elég önbizalmad, csak óvakodj az öntelt tudálékoskodástól. Sokkal gyorsabban haragszol meg másokra, mint egyébként.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai nap alkalmatlan arra, hogy egyedül végezd a munkádat. Igyekezz összedolgozni másokkal. Mindenki szimpatikusnak fog tartani téged, így jó benyomást tehetsz másokra. Kreativitásod tényleg forrpontra juthat, használd tehát ki az alkalmat. Talán még önmagadat is sikerül ámulatba ejteni vele. Élvezd ki ennek a napnak minden pillanatát. Tele vagy szeretettel, és teljes körülötted a nyugalom.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Agyad most magas fordulatszámon pörög. Minden irányból elárasztanak az újabb és újabb ötletek, eredeti meglátások. Rendkivül kreatív időszakod ez. Koncentrálni viszont nehezedre eshet. Legjobb, ha most csak feljegyzed valahogy ötleteidet, később könnyebb lesz feldolgozni őket, amikor már az újdonság ereje kissé alábbhagy. Felfokozott szellemi aktivitásod ideges tüneteket okozhat.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Utazásaid alkalmával kapcsolatba kerülhetsz egy új környezettel, akár másfajta emberekkel is sikerül találkoznod. A lényege a mai napnak, hogy most száműzni kellene életedből a lustaságot és a visszavonulási kényszerérzetet. Elérkezett az idő ahhoz, hogy teljes mellszélességgel vesd bele magad az életbe, és tanulj a téged körülvevő világtól. Sokkal jobban fognak érdekelni mások, tudsz majd spontán kapcsolatokat is kialakítani, mivel tudod, hogy sokat tanulhatsz belőlük.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Akár a feletteseiddel, akár a családtagjaiddal egyaránt jól ki tudsz jönni. Biztonságban érzed magad, nyugodt vagy és bizakodó, ami nagyon jó hatással lehet majd a kapcsolataidra. Nyugodt és kellemes nap köszönt rád, jól tudsz dolgozni, ám szórakozni is. Ez a mai bolygóállás egy évben kétszer is nagyon jó lehetőségeket nyújt arra neked, hogy utánaszámolj, hányadán állsz, és hogy igazítani tudj a dolgokon.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Valamivel többet kell utaznod, mint máskor, bár valószínűleg nem lesznek nagyon hosszúak ezek az utak. Kommunikáció, tárgyalások, üzleti ügyek, közlekedés vagy a majdani utazások megszervezésének megkezdése szempontjából éppoly kedvező ez az időszak, mint elmélyült eszmecserék folytatására. Minden érdekelni fog, amihez éber és mohó tudatállapot szükséges.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ez egy olyan időszak most, amit legszívesebben kedvenc kedvteléseddel töltenél. Ám ha mégis dolgoznod kell, jól ki tudsz jönni az emberekkel, de tárgyalásokra vagy fontos szerződések aláírására nem igazán alkalmas az idő, ugyanis túl sok engedményre hajlasz pusztán csak a viták elkerülése végett. Igen nehéz megállnod, hogy ne kényeztesd el magadat.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó egy úgynevezett emberjegyben, a Nyilas jegyében áll. Ezzel a bolygóállással az embernek mindig a közjó érdekében kell tevékenykednie. Betekintést nyerhetsz önmagadba e tranzit idején. A pszichoterápia, meditáció vagy más önismeret-fejlesztő technikák igen hasznosnak bizonyulhatnak. Hatalomra is kerülhetsz, vagy a hatóságok jóvoltából, vagy önerőből. Bárhogy történjék, nem szabad visszaélned a helyzeteddel.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Pozitív rezgéseidet, amit érzel és kisugárzol, viszonozni fogják azok, akikkel találkozol. Vigyázz azonban, hogy ne építs légvárakat. Fejlődsz és érlelődsz, tapasztalatokban gazdagodhatsz. Optimistának és magabiztosnak érezheted magad, és pozitív hozzáállásodat a nagyvilág is visszatükrözi. Ügyelj arra, nehogy másokkal szemben fölényesen lépj fel, és akkor ez egy nagyon pozitív időszaka lesz személyes fejlődésednek.







Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ez alatt az időszak alatt újabb leckét kell venned önismeretből, az egymásrautaltság vagy mások értékei és erőforrásai révén. Olyan változások következhetnek be az életedben, amelyek nem engedik majd ezt elfelejteni. Vágyaidat bizony fékezni kell. Bizonyos tényekkel szembe kell majd nézned. Számot kell majd adnod arról, hogyan használtad fel az erőforrásaidat.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Új barátokat találhatsz, vagy párod szeretne házasságot kötni veled. Műszaki vagy okkult területeken is jó ilyenkor társulni, de érdemes akár ilyen tanulmányokba is belefogni. Régi kapcsolataidat már túl konzervatívnak, idejétmúltnak találod. Szeretnél valami újat, valami izgalmasat, ezért könnyen lehet, hogy egészen más típusú emberek lépnek az életedbe, mint eddig.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Alkotóerőd szabadon áramlik, rendkívül újító és eredeti leszel. Érdeklődésed az asztrológia felé irányul. De bármely érdeklődésre számot tartó területen megmutatkozik kreativitásod és eredetiséged. Itt a kiváló alkalom, hogy változtass életeden, ha szükségesnek látod. Váratlan változások vagy zavarok fordulhatnak elő hivatásodban is. Ma minden bizonnyal szabadulni próbálsz valamitől vagy valahonnan, hogy önmagad lehess.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top