nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 05. csütörtök)

Napi horoszkóp (10. 05. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Dühös vagy, elsősorban a családtagjaidra vagy közeli barátaidra, kollégáidra, anélkül, hogy tudnád, mi is ennek az oka. Talán egy olyan régi sérelem, amit elnyomtál önmagadban, vagy valamilyen jelentéktelen incidens vagy elejtett megjegyzés vált ki belőled. Nem leszel hajlandó semmitől sem meghátrálni, pedig néha nem ártana. Nem biztos, hogy mindent személyed elleni kihívásként kell felfognod, ez nem lenne szerencsés.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha képes vagy önmagad adni, te leszel a társaság lelke, még a párkapcsolaton belül is. Szivesen töltöd majd az időt barátaid társaságában, menjetek bulizni, biztosan nagyszerű lesz. Ha teheted, még ekkor is bánj nagyon óvatosan az élvezetekkel, különben komoly emésztési zavarok keletkezhetnek a szervezetedben.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Agyad most magas fordulatszámon pörög. Minden irányból elárasztanak az újabb és újabb ötletek, eredeti meglátások. Rendkívül kreatív időszakod ez. Koncentrálni viszont nehezedre eshet. Legjobb, ha most csak feljegyzed valahogy ötleteidet, később könnyebb lesz feldolgozni őket, amikor már az újdonság ereje kissé alábbhagy. Felfokozott szellemi aktivitásod ideges tüneteket okozhat.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Igazán jól érezheted magad ma, és így jól tudsz másokkal is együttműködni. Jó időpontok adódnak ezen a napon a tárgyalásokra is. Ez a tranzit elég nagy lökést ad a lelkierődnek, és komoly fizikai energiával is fel tud tölteni. Miután nincsenek ellenjelzések, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhetsz, összehangolódhatsz a környező világgal.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Igyekezz, mert kb. egy negyedév múlva már azt kellene vizsgálnod, hogy mennyire jól haladtál a saját magad által kijelölt irányban. Ha elszalasztod ezeket a lehetőségeket, akkor rövidesen váratlan nehézségekkel kell majd megbirkóznod. Energiaszinted a maximális rubrikánál tart, ezért mindent könnyedén el tudsz rendezni. A világon minden rendben lehet körülötted.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Lehetséges, hogy egyfolytában a városban kell szaladgálnod, vagy esetleg átruccanhatsz egy-egy szomszédos helyre. De egy hosszabb útra is elindulhatnál akár. Most megvalósíthatod terveidet és világossá teheted álláspontodat mások előtt. Csak ne feledd meghallgatni az ő véleményüket is, és tényleg vedd is figyelembe azokat. Ne akadj fenn jelentéktelen apróságokon, és akkor nagyon hatékony munkát végezhetsz a mai napon.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Tudom, hogy nehéz, de azért próbálj meg ellenállni a kísértésnek, nehogy súlygyarapodás, emésztési zavar vagy mind a kettő károsítsa egészségedet. Nagyon úgy érzed, hogy társaságra van szükséged, s most mindenkivel – barátaiddal, kedveseddel – egyaránt jól ki tudsz jönni. Barátkozó stílusod egyáltalán nem tolakodó. Ez mindaddig rendjén is van, amíg nem engeded, hogy vágyaid olyasmibe rántsanak bele, amit később megbánnál.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hihetetlenül fontossá válik a pénz, és minden, amire ezt ki kell adni. Megváltoztatja az anyagi javakhoz való viszonyodat, és egész értékrendedet alaposan átalakíthatja. Sajnos előfordulhatnak anyagi visszaesések vagy akár veszteségek is ebben az időben. Fel kellene ismerned, mennyire fontosak valójában neked bizonyos értékek.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hatalmas az ambíciód és az önbizalmad, készen állsz keményen megdolgozni a sikerért, és úgy érzed, csodákra vagy képes. Ez így is lesz, ha nem becsülöd túl a képességeidet. Ne hanyagolj el más fontos életterületeket sem. Talán gondold át a lehetőségeidet, vásárolhatsz egy új lakást vagy felújíthatod a jelenlegit, vagy vehetnél egy telket is. Amit keresel, az egy biztos bázis, ami a belső béke és erő érzetét adja.







Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Lehetséges, hogy úgy kell átélned ezt az időszakot, mint egy olyan nagy szenvedés idejét, aminek okát nehezen tudnánk csak kideríteni. Extrém esetben úgy is érezheted magad, mintha poklon vagy tisztítótűzön mennél keresztül, ahol a vágyaidat, hajlamaidat elhamvasztják, és felébresztik benned az élet mélyebb energiáinak tudatát.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az újdonság keresése zavart is okozhat, ha esetleg te is túl merevvé vagy túl hagyománytisztelővé váltál az utóbbi időkben. Fejlődésed szempontjából mindenképpen szükséged van az újdonságra, így hát próbálj meg lépést tartani a történésekkel. Utólag visszanézve ez majd egy igen ösztönző időszaknak fog tűnni a szemedben. Belső változásokon mégy keresztül, és életed számos, eddig természetesnek vett területe szűknek bizonyul majd.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ha eddig nem a megfelelő kerékvágásban haladtál, vagy nem hagytad elmozdítani magadat biztonságos kis fészkedből, könnyen egyfajta kamaszos lázongásba sodródhatsz a feletteseiddel. Jobb esetben egyszerűen csak felmentést kapsz néhány korábbi korlátozás alól, kisebb-nagyobb zavarok árán. Lakóhelyváltásra is sor kerülhet, amelynek nem te leszel az oka, legalábbis így gondolod. A kényszerű költözés összefügghet pl. munkahelyi változással vagy a bérleti jog elvesztésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top