nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 08. vasárnap)

Napi horoszkóp (10. 08. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Erőteljes érzelmi megnyilvánulásaid teljesen átitatják az ellenkező nemhez fűződő kapcsolataidat. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereidben fogod érezni. Életed mély érzelmi színezetet kap, de ne feledd, nem csúszhat ki az ellenőrzésed alól. Jól kézben tudod tartani a szálakat, és minden találkozásod mély érzelmeket kelt, és igen kielégítőnek ígérkezik.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Képes leszel felnőtt módjára viselkedni kapcsolataidban, megőrizve egyéniségedet anélkül, hogy basáskodnál vagy alázatos lennél. Szívesen mégy majd társaságba, szórakozni, és ez mind a hasznodra válhat. Ma képes leszel közvetlen módon viselkedni anélkül, hogy bántó lennél. A legtöbben értékelni is fogják őszinteségedet. Szerelmi étvágyad fokozódik, de nem feltétlenül agresszív módon. Egy ilyenkor kezdődő új kapcsolat tartósnak ígérkezik, vagy legalábbis barátságban ér majd véget.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jobb lenne, ha a fontos döntéseket egyelőre elnapolnád. Talán az lenne a legjobb, ha elutaznál egy kicsit külföldre, minél messzebb, annál jobb. Próbálj meg repülőjegyet venni valami igazán különleges helyre. Most minden érdekelni és izgatni fog téged, és ha nyitott vagy a találkozásokra, ez egy nagyon hasznos és tényleg izgalmas időszaknak ígérkezik.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy, a napokban kezdődő, akár baráti kapcsolat is lehetne kellemes, és lehetne ez akár egy örömteli időszak is, de ne számíts arra, hogy ez tartós vagy stabil marad. Legyél tudatában érzelmi és szellemi természeted kettősségének. Erőfeszítéseket kellene tenned e két ellentmondó rész harmonizálása érdekében, hogy életed simább lehessen.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Igyekezz odafigyelni, és még véletlenül se mulaszd el kimutatni barátaidnak nagyrabecsülésedet vagy rendezd velük most az esetleges problémákat, meglátod, megéri. Itt az ideje, hogy szemügyre vedd kapcsolataidban játszott szerepedet, adsz-e annyit, mint amennyit kapsz. Ha igen, akkor boldogabbnak és elégedettebbnek fogod érezni magadat.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Minden szellemi tevékenységre, kommunikációra, szervezőmunkára és tárgyalásra kedvező ez az időszak. Új tanulmányokba kezdhetsz vagy eredményes vizsgát tehetsz, erre viszont tanulni kell. Kiváló alkalmak nyílnak megbeszélések folytatására, a felgyülemlett családi papírmunkák feldolgozására vagy telefonhívások lebonyolítására, csoportos eszmecserékre vagy tárgyalásokra nézve úgyszintén.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Most nagyon erősen igényled, hogy szeretet adj és kapj egy időben. Gyengéd, oltalmazó és odaadó érzéseket táplálsz szinte mindenki iránt. Minden kapcsolatod, különösen a nőkkel szorosabbra fűződik. Tartsd szem előtt, hogy egy szexuális kapcsolatban néha helye van a megfontoltságnak is. Ez most nem a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy bárki iránt tartósan elkötelezd magad. Arra sem alkalmas az idő, hogy most próbáld elsimítani társkapcsolati nehézségeidet.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Számos lehetőséged adódik befolyásos vagy hatalmon lévő emberek révén. Tartsd nyitva a szemedet és ápold a barátságokat ezekben a körökben. Egyébként legjobb, ha ilyenkor csapatban vagy társas vállalkozásokban dolgozik az ember. Ha úgy érzed, változtatnod kellene bármely kapcsolatodon, most itt az alkalom, hogy kreatív módon és nagyobb zökkenők nélkül sort keríts rá.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hajlamos leszel az extravaganciára és a felesleges kiadásokra, előfordulhatnak sikertelen utazások is. Kellemetlen ügyekre kell készülnöd a hivatalokban, sikertelenség munkával kapcsolatban, gyakran egészségi zavarok. Csalódások fordulhatnak elő a szerelmi életben, elidegenedés, helytelen spekulációk, pénzügyi nehézségek. Arra kell nagyon vigyáznod, hogy ne kerülj kapcsolatba a törvénnyel.







Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az önkifejezés új, szabadabb útját keresi ilyenkor az ember, és nem is nyugszik, amíg azt meg nem találta. Mindez életed régi, túlhaladott szempontjainak elvetésében ölthet formát. Ez mindenképpen a társkapcsolataidra is ki fog hatni. A régiek véget érhetnek vagy átalakulhatnak, és újak kezdődhetnek. Mindazonáltal még jó ideig ne kötelezd el magad.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Váratlan változások léphetnének életedbe, egy csomó új dologgal is elkezdhetsz majd foglalkozni. Üzlettársi kapcsolataidban nehézségek merülhetnének fel. Vagy át kell alakítanod, vagy meg kell szüntetned őket. Alapvetően ott a gond, hogy az egyik fél nagyobb beleszólást és talán szabadságot követel magának, miközben ellenáll a másik azon törekvésének, hogy a dolgokat teljesen ellenőrzése alá vonja.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ha egyébként is hajlamos lennél a szívbetegségre, nagyon kellene vigyáznod, nem ártana, ha elmennél egy alapos felülvizsgálatra. Ez egyes emberek életében a lázadás időszaka lehet, a kötöttségek, valamint korlátozások lerombolásának időszaka. Lehet ez egy nagyon termékeny időszaka is személyes fejlődésednek, ugyanakkor ha foggal-körömmel ellenállsz a változásoknak, akkor felfordulás és káosz lesz belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top