nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. október 9-tõl 15-ig

Heti horoszkóp 2006. október 9-tõl 15-ig




Kos

Mars energikus hatásának köszönhetően mozgalmas napok várnak rád, erőt és energiát nem kímélve kell belevetned magad munkádba, vállalkozásodba, vagy éppen tanulmányaidba. Sikereket tudsz elkönyvelni, minden esélyed megvan arra, hogy babérokat arass, és környezeted elismerését vívd ki. Családi kapcsolataid is némi ápolásra szorulnak, ha valakivel konfliktusban állsz, azt most rendezd le.
Szerelem: Vénusz is mindent megtesz azért, hogy romantikus és kiegyensúlyozott szerelmi életben legyen részed. A párkeresők a hét bármely napján találkozhatnak az igazival.








Bika


Számos fordulatot tartogat számodra ez a hét. Főleg arra kapsz lehetőséget, hogy ismereteidet szélesítsd, új emberekkel találkozz, meghallgasd mások véleményét, különleges meghívásoknak tegyél eleget. Ha valaki szívességet kér tőled, ne utasítsd vissza, sosem tudhatod, neked mikor lesz rá szükséged. A hétvége kedvez a szórakozási lehetőségeknek, barátaiddal való találkozásnak.
Szerelem: A magányos Bikáknak minden esélyük megvan egy új kapcsolat elindulására. A párkapcsolatban élők pedig nagy beszélgetésekre, komoly döntések meghozatalára számítsanak.





Ikrek





Ezeket a napokat a kapkodás és a fejetlenség fogja jellemezni. Bármennyire szeretnél végére járni a függőben lévő ügyeidnek, ne a gyorsaságra, hanem az alaposságra építs. Az elhamarkodott döntések, az elsietett lépések most komoly fejfájást okozhatnak neked. Légy óvatos közlekedésben is, kerüld az összetűzéseket kollégáiddal, és ne légy türelmetlen családtagjaiddal sem.
Szerelem: Párkapcsolatodban is félreértések sorozata követheti egymást, légy körültekintő, kenyértörésre kerülhet sor. A magányosoknak legfeljebb a hétvége kedvez arra, hogy ismerkedjenek.








Rák


Munkád, esetleg tanulmányaid terén tudsz most nagyot alkotni, végre lehetőséget kapsz a kibontakozásra, s megmutathatod azt az arcod, amit környezeted eddig még nem ismert. Új emberekkel ismerkedhetsz, akár új munkát is vállalhatsz. Ezek a napok kifejezetten kedvezőek otthonod felújítására vagy csinosítgatására.
Szerelem: Párkapcsolati téren nyugalmas napok következnek, aggodalomra igazán nincs okod. A magányos Rákoknak a hétvége alkalmas új kapcsolatok kialakítására.









Oroszlán
 
Komoly kihívások előtt állsz, de több kellemetlen konstelláció miatt folyamatos nehézségekbe ütközöl. Nem csoda, ha váratlan és ok nélküli konfliktusokba keveredsz, különösen munkád, karriered terén okozhat ez jelentős problémát. Pénzügyek terén is sötét felhők gyülekeznek fejed felett, ne költekezz feleslegesen, gondold meg, mibe fekteted most a pénzed.
Szerelem: Érzelmek terén is összecsaphatnak a hullámok, légy óvatos a véleménynyilvánítással, most könnyen megsértheted partnered. Akinek épp most indul szerelmi kapcsolata, ne erőltesse érzelmeit, gondolatait a kiszemelt áldozatra.








Szűz


Uránusz és Szaturnusz kellemetlen hatására kevés erőd lesz, a szokásosnál jobban kifáradsz, fizikailag a komoly megterheléseket most nem fogod bírni. Ráadásul több régóta húzódó ügyed is újra felszínre kerül, melyeket mind meg kellene oldani, de ez nem fog menni. A benned gyülemlő feszültség pedig a hétvégére kitörhet belőled, s aki a közeledben lesz, azt nem fogod kímélni.
Szerelem: Érzelmek terén is nagyon nehéz napok jönnek, szakításra is sor kerülhet. A magányos Szüzek halasszák a párkeresést a jövő hétre.








Mérleg

Kerülj el minden összeütközést, különösen a törvénnyel való találkozást. Ne lépd át a szabályokat, se közlekedésben, se az élet egyéb színterein. Ne kezdj peres ügyekbe, ne sérts meg senkit, most csak te húzhatod a rövidebbet. Ne bonyolódj vitákba, mert hatalmas veszekedések alakulhatnak ki ezekből, anélkül, hogy szántszándékkal keresnéd a bajt.
Szerelem: Párkapcsolatodban is készülj fel néhány összetűzésre, legyen erőd meghajtani a fejed a másik akarata előtt. A szingli Mérlegnek van esélye új kapcsolat kialakítására, de ez most csak kérészéletű lehet.








Skorpió


Sok új ötleted lesz a héten, bár a megvalósításuk folyamatosan gátakba ütközik. De ezek az akadályok könnyedén átléphetőek, amennyiben nem visszakozol már az első kisebb akadály felbukkanásánál. Legyen erőd és kitartásod véghezvinni pillanatnyi elképzeléseidet, most minden esélyed megvan arra, hogy learasd a régóta áhított babérokat.
Szerelem: Szerelemben ne keress bajt ott, ahol nincs. A féltékenykedéssel csak elrémítenéd partnered. A magányos Skorpió pénteken és szombaton jó eséllyel indul párkereső vadászatra.







Nyilas

Kreativitásod, aktivitásod bármilyen problémán átsegít. Ha kell, hát vállalj be olyan feladatot is, amelyhez régebben nem fűlött a fogad. Igenis szükséged van a kihívásra, különben könnyen begyepesedsz, amihez viszont még túl fiatal vagy, ráadásul a lehetőségeid sem rosszak. Ha úgy érzed, nem boldogulsz, kérj külső segítséget.
Szerelem: Párod segítségedet kérheti, s odaadásoddal kivívhatod elismerését. A szinglik szerdán mozduljanak ki a négy fal közül, ha szerelemre vagy flörtre vágynak.









Bak


Úgy érezheted, nehezen indul a hét, nem leled kedved semmiben, még a rutinfeladatokban is hibázol, pedig ez igazán nem jellemző rád. Aggodalomra nincs ok, szerdán már jobb lesz a közérzeted, csütörtökre pedig kivirulsz. A hétvégére minden rendeződik, lelkivilágod is lenyugszik, jól teszed, ha társasági programot szervezel magadnak, új emberekkel ismerkedsz.
Szerelem: Partnered támogat a nehezebb időkben is, kérd a segítségét, ha úgy érzed, fontos döntésekben egyedül nem boldogulsz. Csütörtöktől nagy fordulat jöhet a magányosok életébe!








Vízöntő

Sikeres és eredményes napoknak nézel elébe. A hét elején még tele vagy erővel és energiával, a rengeteg feladat azonban a hétvégére teljesen kikészít. De ne aggódj, mert hétfőtől csütörtökig mindent elérhetsz, amit elterveztél, végre tudsz hajtani mindent, amit feletteseid rád sóznak. A hétvégén szánj elegendő időt a pihenésre, hogy újult erővel kezdhesd a jövő hetet.
Szerelem: Szerencsésnek érezheted magad, hisz minden lelki támaszt megkapsz partneredtől, amire szükséged lehet ezekben a napokban. A magányos Vízöntőknek a csütörtök kedvez új szerelem kialakulására.








Halak


Életed több területén is újításra lenne szükség, azonban az ehhez szükséges lépéseket senki nem fogja megtenni helyetted. Mostanában nem úgy alakultak a dolgaid, ahogy eltervezted, sőt még ott is akadályokba ütközhetsz, ahol máskor könnyedén mennek a dolgok. Ne hagyd magad sodortatni az árral, állj a sarkadra, és tegyél meg mindent azért, hogy újra stabil legyen a lábad alatt a talaj.
Szerelem: Érzelmek terén is elkél a frissítés, mihamarabb beszéljétek meg pároddal a problémáitokat. A magányos Halak most csak akkor várhat változást szerelmi életében, ha óvatosan közelít kiszemelt áldozatához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top