nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 23. hétfõ)

Napi horoszkóp (10. 23. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ne csodálkozz azon, ha komoly idegfeszültséget tapasztalsz családi körben. Tudnod kell azonban, hogy az ilyen feszültségek vagy konfliktusok nem mindig azok, aminek látszanak, le kellene ásnod a probléma valódi gyökeréhez. Figyeld meg magadat, hogy tanulj belőle és fejlődni tudj. Hajlamos leszel türelmetlenül sietni úticélod felé, és talán többet is kockáztatsz a kelleténél. Hagyj inkább időt magadnak, és ne nyomd annyira a gázpedált vezetés közben.








Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Pénzügyeid kedvezően alakulnak, bár a hét közepén szinte elkerülhetetlen lesz egy elhamarkodott, hibás döntés. Tévedésed csak pillanatnyi zavart okozhat, könnyen, gyorsan kiköszörülheted a csorbát. Most arra kell törekedned, hogy minden hivatalos ügyed rendben legyen, véletlenül se kerülj szembe a hivatalokkal vagy a hatóságokkal. Ha mást nem tehetsz, legalább néhány nap pihenést biztosíts magadnak.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Vigyázz, mert lehet, hogy bizonytalankodásoddal vagy erélyes fellépéseddel otthon feszült hangulatot teremthetsz. A hónap vége felé a család gyermekei miatt sokasodnak meg a gondjaid. Talán azért, mert nem úgy indult az iskolaév számukra, mint ahogy elképzeltétek, talán azért, mert te vársz a lehetőnél is többet a csemetéidtől. Egy másik lehetőség ezekben a napokban az otthoni féltékenységi jelenet vagy szerelmi csalódás. Mindezen hamar túljuthatsz, ha mindent a maga súlya szerint mérlegelsz.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mozgalmas, sőt eseménydús napok következnek, amikor pihenésről, kikapcsolódásról szinte szó sem lehet. Ámor újra meg újra csábító helyzeteket teremt, de ekkor már időhiány miatt majdhogynem hiába fáradozik a szerelem pajkos kis istene. Jó volna azért, ha legalább néha egy kicsit kilépnél a taposómalomból, és önfeledten élveznéd az élet örömeit is. Voltaképpen minden csak a jó időbeosztáson múlik. Ezen a héten nemcsak te, de a partnered is szerencsés napokat él át.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma fegyelmezetten, szervezett módon tudod végezni munkádat, a részletekre koncentrálva. Ezzel magadra vonhatod a fontos személyiségek figyelmét. Jó alkalom arra, hogy gyakorlati tanácsokat kérj az idősebb, tapasztaltabb emberektől. Elméd rendezetten működik, jól tudod összpontosítani figyelmedet. Összefogott, óvatos vagy, és villámgyorsan el tudsz igazodni a részletek kusza hálójában. Most a konkrétumok érdekelnek, nem a filozofálgatás.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Figyelj jobban oda és legyél nagyon óvatos, különösen utazás vagy vezetés közben. Kerüld el a veszélyes gépeket vagy szerszámokat. A karjaidra és lábaidra különösen, ezek a legsérülékenyebbek ilyenkor. Ha nincs benned harag vagy rosszindulat, akkor ez a tranzit akár észrevétlenül is elmúlhat. Óvatosan kell eljárnod ügyeidben. Kellő tapintat hiányában úgy tűnhet, hogy mindenki ki akar kezdeni veled.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vidám és barátkozó kedvedben van. Élvezd hát! Mondd el másoknak, hogy szereted őket, és figyeld meg, ahogy felderül az arcuk. Csodás nap arra, hogy élvezetes kirándulást tegyél barátaidhoz, és gyönyörködj a szép környezetben. Mindenféle üzleti ügynek kedvez ez a nap. Arra is jó, hogy csoportokkal foglalkozz, vagy kedvező benyomást tegyél valakire. Ez egy kitűnő tranzit mindenféle pénzügyi tranzakcióhoz, mind kereskedelmi, mind magánvonalon.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most nagyon jó egészségnek örvendesz, és valószínűleg egy új jövevénnyel bővül a családod. Jobb, ha azt teszi, amit te gondolsz, és jó lenne, ha több gondot fordítanál önmagadra, megjelenésedre, mert ez most különösen fontossá válik. Neked kell előteremtened a körülményeket, jót vagy rosszat, és ha jól használod fel az energiáidat, nagyon kellemes időszakra számíthatsz. Ha nem jól gazdálkodsz a lehetőségekkel, több viselkedésproblémával kell megküzdened, mielőtt eljutnál a boldogságig.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A tevékenységeid és megnyilvánulásaid középpontjában önmagad állsz. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy teljesen átadod magad annak, amit teszel, és nagyon ösztönösen cselekszel. Az már kevésbé érdekel, hogy ez hogyan érint másokat, de nem azért, mert szándékosan nem veszel tudomást róluk, hanem néha egyszerűen csak kibuggyannak belőled a dolgok, és gondolkodás nélkül cselekszel. Elsősorban saját magaddal foglalkozol, az ösztöneiddel, a felbukkanó vágyaiddal, ezért olykor egoistának tűnhetsz. Ez az önzés általában nem rosszindulatból fakad, hanem sokkal inkább tűnik természetesnek.








Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Most különösen igényled, hogy felfigyeljenek rád és bátorítsanak téged. Ezt a figyelmet lehet, hogy viselkedéseddel, gesztusaiddal vívod ki, vagy pedig az egyéniséged megnyilvánításai által, pl. a feltűnő öltözködési stílusoddal. Mivel nagymértékben függsz a környezetedtől, ezért kihasználhatsz minden kínálkozó lehetőséget. Ebben a tekintetben ambiciózus vagy, de ez nem az a fajta ambíció, amikor megpróbálod mindenáron elérni a célodat. Ne nagy dolgokra készülj, egyszerűen csak önmagad légy. Többnyire úgy érezheted, hogy folyamatosan versenyben vagy a környezeteddel.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ebben a mostani szerepben ösztönzőleg hathatsz másokra, de az is előfordulhat, hogy fárasztó leszel, mert ritkán gondolod végig, hogy a megfelelő pillanatban „rohansz-e” le másokat vágyaiddal, tetteiddel. Akár tudatában vagy ennek, akár nem, nagyon fontos a számodra, hogy kapcsolatban legyél másokkal, és hogy visszajelzést kapj tőlük, különösen mivel nehezen bírod sokáig mások bátorítása nélkül. Saját magadból kevésbé tudsz ösztönzést meríteni, ezért szükséged van az egyéniséged kinyilvánítására kapott reakciókra. Ezt követően aztán a továbbiakban már átveszed a kezdeményező szerepet, és te ösztönzöl másokat.








Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Tevékenységeidben és megnyilvánulásaidban a kommunikáción, a véleménycserén, a rövid kontaktuson, az információgyűjtésen van a hangsúly. Szeretsz ezekkel a dolgokkal foglalatoskodni, örömmel tölt el, amikor cseveghetsz valakivel, vagy amikor levelezel, telefonálsz. Szívesen tartod a kapcsolatot a testvéreiddel, a szomszédokkal. Mostanában kíváncsibb vagy, és mindenről szereted levonni a következtetéseket. Minden külső ingert besorolsz valahova, ezek fontos szerepet kapnak a gondolataid és az eszmecseréid alakulásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top