Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. október 30-tól november 5-ig




Kos

Kisebb konfliktusokba keveredhetsz, azonban ha úgy érzed, neked van igazad, és ezt bizonyítani is tudod, hát ne hagyd magad. Ne engedd, hogy olyannal vádoljanak, amit sosem tettél. Nyisd fel mindenki szemét, nehogy félreismerjenek! Viszont csak azért, hogy bizonyíts, ne vállald túl magad! Hamar kifáradnál, és könnyen ledönthet a lábadról téged a nátha, amire viszont most van legkevésbé szükség.
Szerelem: A Vénusz arra sarkallja a Kosokat ezen a héten, hogy mozduljanak ki otthonról. A társasági élet, a barátok kellemes élményt nyújthatnak, a szingliknek pedig egy új kapcsolat lehetőségét rejtik.











Bika


A hét első két napján nagy az esély arra, hogy valaki beletipor a lelkivilágodba. Mélyen megsértheti az önérzetedet, ha teheted, tedd túl magad gyorsan ezen az ügyön, ne vedd magadra, amit mondott! Inkább ásd bele magad a munkádba, így gyorsan eltelik a hét második fele. A Hold és a Jupiter együttesen segít abban, hogy sikeresen elvégezd a feladataidat.
Szerelem: Érzelmi téren is kellemes napokra számíthat az, akinek van, az is, akinek nincs párja. A szingliknek igazi mozgalmas hetük ígérkezik, használják ki a lehetőséget.








Ikrek





Fontos élményekben lehet részed kedden és szerdán, melyek meghatározhatják a következő hónapok eseményeit. Ugyan nehézkesen indul a hét, de utána gyorsan telnek a napok, sok munka és tanulnivaló vár rád. Fogadd be az új ismereteket, hisz a jövőben fogod tudni ezeket kamatoztatni. Az sem baj, ha elkezdesz egy tanfolyamot vagy továbbképzést, csak hasznodra válhat.
Szerelem: Ha úgy érzed, hogy partneredhez már csak a megszokás miatt ragaszkodsz, akkor ideje váltani. Aki pedig szingli, ott felbukkanhat egy régi ismerős, de ugye nem felejted, hogy egyszer már vége lett?











Rák


Régi lezáratlan ügyek, konfliktusok, félreértések megoldására adhatnak alkalmat az elkövetkezendő napok. Nem vagy haragtartó típus, ezt mutasd is meg mindenkinek, köss békét esetleges ellenfeleddel. Mivel nehezen viseled a feszültséget, jót tesz a lelkivilágodnak is, ha lerendezed ezeket a kellemetlen dolgaidat. A hétvégén szánj időt a pihenésre, esetleg barátaidra is.
Szerelem: Ne vidd haza a feszültséget, azt ne párodra hárítsd, mert magadra haragíthatod. Ha még nincs párod, de lenne, aki udvaroljon, ne utasítsd vissza úgy, hogy nem ismered meg alaposabban.











Oroszlán
 
A hét első két napja a Mars hatása miatt feszültségekkel, esetleg agresszivitással lesz tele. Ne idegeskedj és zsörtölődj feleslegesen, sőt ne keresd magadnak a bajt. Ne keveredj összetűzésbe senkivel, most csak veszíthetsz a kialakuló vitában. Fogd vissza magad ezekben a napokban, a hétvégére pedig maguktól lecsillapodnak a kedélyek.
Szerelem: A szerelemben se akarj többet a kelleténél, ne várj párodtól olyat, amire nem képes. A magányos Oroszlán feszült hangulata miatt nem lesz sikeres a párkeresésben most.











Szűz


Ezekben a napokban nagy az esély arra, hogy megszakad egy baráti vagy ismerősi kapcsolat. Olyan dologgal kapcsolatban zördülsz össze valakivel, amihez nem biztos, hogy jól értesz. Ne akarj senkit meggyőzni valótlan dolgokról! Csak magad alatt vágnád a fát, tudatosan viszont elkerülheted. Komoly döntéseket se hozz ezen a héten, vagy kérd családod segítségét.
Szerelem: Féltékenység ütheti fel a fejét párkapcsolatodban, de hidd el, nem sok értelme van saját magadnak álmatlan éjszakákat okozni. Ha viszont még nincs okod a féltékenységre, a hétvégén szinte bizonyos, hogy találkozol valakivel. De a többi rajtad múlik…











Mérleg

Kiváló napok állnak előtted! Végre egy olyan időszak következik, amikor – ha megfelelően teljesítesz – komoly dicséretekre számíthatsz. Az elismerés erősíti az önbizalmadat is, és így egész héten jókedved lesz. Bármibe kezdesz, azt most sikerrel befejezheted, és hosszú távon is hasznodra lesz. Legyen szó karrierről, tanulásról, anyagiakról, a siker garantált.
Szerelem: A Mérlegeknek Vénusz segít ezen a héten, hogy kapcsolatuk kiegyensúlyozott és boldog maradhasson, a szingliknek pedig abban, hogy az útjukba sodor egy igazán nekik való, szintén független társat.












Skorpió


Most könnyen hajlamos lehetsz arra, hogy bármilyen apróságon fennakadj és feleslegesen mérgelődj. Óvakodj a hirtelen indulatoktól, olyanokat is megbánthatsz, akik ezt egyáltalán nem érdemlik meg. Próbáld meg ezen a héten tudatosan visszafogni magad, különben többen elfordulhatnak tőled. Rossz hangulatodtól sporttal vagy kirándulással próbálj megszabadulni.
Szerelem: Ha van párod, ne hagyd, hogy bármi megingassa benned az iránta érzett szeretetet. Vénusz most segíthet a magányosoknak abban, hogy bárkit levegyenek a lábukról, hajtja őket a becsvágy és az elismerés iránti igény.









Nyilas

Számos új lehetőség és kihívás vár rád, olyan feladatot kell teljesítened, melyet talán még sohasem csináltál. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a félelem, hisz megvan a képességed a feladat elvégzéséhez. Most környezetedtől sem várhatsz segítséget, magadra leszel utalva, de ez ne adjon okot a csüggedésre, hisz véghez tudod vinni a kitűzött célt.
Szerelem: Vénusz e heti aktív segítségével a párkapcsolatban élők kapcsolatuk további elmélyülésére, a magányosok új szerelem megjelenésére számíthatnak.












Bak


Vigyázz egészségedre, lelki és fizikai állapotodra ezekben a napokban, bármilyen apróság most kellemetlenné teheti a hetet. De ez ne vegye el a kedved, képes leszel teljesíteni azokat a feladatokat, melyet környezeted elvár tőled. Önbizalmad úgy lehet ismét erős, ha megpróbálod túlszárnyalni kollégáidat, barátaidat, vagy akár szerelmedet.
Szerelem: Szívedbe ne engedd beférkőzni a féltékenység érzését, mert konfliktust okozhatsz vele. Akik még egyedül töltik estéiket, most mozduljanak ki otthonról, jó esélyük van néhány kellemes flörtre.












Vízöntő

Amilyen feladattal téged megbíznak, azt bármilyen erőfeszítés árán elvégzed ezen a héten. Nem fogsz mérlegelni, bizonyítási vágy él benned. Kiegyensúlyozott leszel ezen a héten, s ennek eredményét környezeted is látja, sőt még másokat is képes leszel ösztönözni. Elismerésre számíthatsz, mely önbizalmadat építi.
Szerelem: Szerelmi életed is fokozottabbá válhat, a múlt heti sérelmek sebei most begyógyulnak. A magányos Vízöntő is tegyen meg mindent azért, hogy végre észrevegyék a szingli pasik.











Halak


A következő napokban mindent rózsaszínűnek látsz. Gondolkodásmódodban is végre pozitív változás áll be. Új barátokra, ismerősökre találhatsz, ami jót tesz neked, hisz mostanában többet foglalkoztál magaddal, mint környezeteddel. A Jupiter most annak kedvez, hogy munkádba fektesd energiáidat.
Szerelem: Jókedvedet párkapcsolatodban is sikerül érvényesítened, ezért partnered is hálás lesz. Ha még szingli vagy, mostani optimizmusoddal könnyen behálózhatsz valakit.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top