nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 30. hétfõ)

Napi horoszkóp (10. 30. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Bárhol meg tudsz jelenni, neked ez igazán nem lehet probléma, hiszen arra születtél, hogy romantikus érzéseket kelts másokban. Csillogásodat nem tudod (de ha tudnád, sem akarnád) elrejteni. Minden érdekel, ami az élettel kapcsolatos, és ez alól az egyes emberek sem kivételek. Jól figyelj, egy ellenkező nemű éppen most próbálja észrevetetni magát, minden pillantásodat lesi, miközben tisztában van azzal, hogy mások is ezt teszik.








Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Bizonyára tapasztaltad, hogy fiatalabb korodban is nagy hatással voltál az ellenkező nemhez tartozókra. Mégis nem árt, ha a kelleténél is óvatosabb vagy, ha a párválasztásra kerül sor. Ha komoly kapcsolatra törekszel, rendkívül gyakorlatiasnak kell lenned, hideg fejjel kellene gondolkodnod, hiszen te az egy életen át tartó szerelmet nagyon komolyan veszed, és ennek megfelelően kell törekedned is erre.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Könnyedségeddel meglehetősen sok személyt tudsz elbűvölni a környezetedben. Boldog, szinte sistergő atmoszférát tudsz teremteni, bármerre is jársz, és ezzel mindenkinek a figyelmét felhívod magadra. Imádod a humort, és olyan társat kell választanod, aki képes élvezni az élet boldog oldalát, aki sohasem esik letargiába, és nem tépelődik felesleges dolgokon. Igazad van, két szerelmesnek folyamatosan egymás érzéseit erősítve kell átvergődni a nehezebb időszakon.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kedvesed ma olyat fog mondani neked, amin nagyon meglepődsz, de már nagyon régen szeretnél hallani. A legszebb időszak a házasságkötésre talán a karácsony lenne. A bolygóállások is segíteni fogják ezt. Szűk családi körben természetesen nem mindenkinek tetszik a kedvesed, és megpróbál majd beleavatkozni szerelmi életedbe. Vedd figyelembe, hogy ezt csak azért teszi, mert nagyon szeret téged. Ne vessz vele össze, de ne hagyd azt sem, hogy mindez eltántorítson a szándékodtól.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az ismeretszerzés folyamatában az általános összefüggések megértésére törekszel. Tanulási módod értelmező, fantáziád eleven. Magatartásod komoly, kerülsz minden olyan szituációt, amely emberi méltóságodban megalázna, lealacsonyítana vagy nevetségessé tenne. Sokszor testtartásod is tükrözi ezt a méltóságtudatot. Valószínűleg egy szörnyű dilemma előtt állsz most, hiszen végérvényesen döntened kell, hogy egy tartós kapcsolatra, avagy izgalmas futó kalandra vágysz inkább.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Felfogóképességed gyakorlatias, és fogalmi területeken is gyors. Tanulásod értelmező, gondolkodásod gyakorlatias és racionális. Képzelőerőd fejlett, amely kellő kritikai érzékkel párosul. Cselekvésed józanul végiggondolt, nem elhamarkodott. A Szaturnusz kellemetlen fényszögben áll a Merkúrral, ami arra utal, hogy egy olyan emberrel kerülsz majd kapcsolatba, aki megkérdőjelezi a szerelmi szokásaidat.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Könnyen tanulsz, memóriád kiváló és megbízható. A fáradságos, erőfeszítést igénylő munkát nem kedveled. Ezért az ismeretszerzésben is csak a könnyed, spontán tanulásig jutsz el. Szorgalmad változó, ezért tanulmányi eredményed nem mindig a tudásodat reprezentálja. A Vénusz kellemes kapcsolatba kerül az Uránusszal, ami egy izgalmas, új szerelmi kapcsolatra utal. Ennek ellenére nem biztos, hogy tartós lesz ez a kapcsolat, de számos örömteli percet tartogat.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Önfegyelmed fejlett, szorgalmad kitartó, elért eredményeidben ennek meghatározó szerepe van. Telepatikus képességekkel rendelkezel. Cselekvőképességed gyors, határozott, céltudatos. Meglehetősen szűkszavú vagy ma, de a változatosság kedvéért bizonyos esetekben engeded, hogy megeredjen a nyelved. Használd ki ezt a kitűnő alkalmat, és simítsd el a kettőtök között fennálló feszültséget egy kedves szóval, bókkal.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Cselekvésed dinamikus, robbanó, kisebb kudarcok már elegek ahhoz, hogy abbahagyj egy tevékenységet. Terveidet elméletileg gondosan kidolgozod, de a megvalósításra már legtöbbször nincs energiád, vagy a kivitelezésed már kissé felületes. Elhatározásod szilárd, bár a megvalósításra már nem mindig jut időd. Érzelmeiden keresztül nagyon lehet befolyásolni, és így el is téríthetnek a dolgok következetes végrehajtásától. A cselekvéseidben gyors vagy, merész és magabiztos. Az ellenőrzésben viszont nagyvonalú és elnéző, ez ma komoly hibának számít, ezért figyelj jobban a dolgokra.








Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Érzelmeid szenvtelennek látszanak. Hangulatod mostanában borongós, komor és pesszimista. Vigyázz az egészségedre, a többnél is több zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztanod, hogy el ne kapjon egy csúnya fertőzés, ami a gyomrodban vagy a mellkasodban okozhatna súlyos problémákat. Nem árt a legkisebb rosszullétet is komolyan venned, és kikúrálni magadat, mielőtt a panaszok súlyosbodnának.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Komoly kutatási vizsgálatok kimutatták, hogy a kiemelkedő szellemi teljesítményt elérők között a Vízöntő havában született emberek vannak a legtöbben. Felfogóképességed gyors, egyaránt kiterjed részadatokra és értelmi összefüggésekre. Megfigyelőképességed jó, gondolkodásod inkább elméleti, olykor fortélyos és agyafúrt. Fantáziád gazdag, absztrakt, bizarrságra is hajlamos.








Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ha teheted, inkább kerüld a konfliktusokat, mert tudod, hogy minden veszekedést kellemetlen élmények követnek. Nem szívesen bántasz meg másokat, ennek ellenére adódhatnak olyan helyzetek, amikor a vita kirobbanása elkerülhetetlen, különösen anyagi vagy üzleti ügyekben. Az ilyen viták általában spontán születnek, és hajlamos vagy ilyenkor minden hibát a másik fejére olvasni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top