nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 02. csütörtök)

Napi horoszkóp (11. 02. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Meg kellene tanulnod kezelni hirtelen lángolásra való hajlamodat. Tudom, könnyű ilyet mondani, de mégiscsak türelemre intenélek, és meg kellene várnod az igazi szerelmet. Próbáld félretenni a szenvedélyedet, hiszen ezzel a tulajdonságoddal nagyon nehéz lenne megtartanod bárkit is. Vonzerőd sosem lankad, és minden esélyed megvan ahhoz, hogy szerencsés legyél a szerelemben, ha heves természetedet kordában tudod tartani.









Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A kedvesednek most nagyobb térre, több szabadságra van szüksége. Az is előfordulhat, hogy egy régebbi szerelmed éppen a lakásodhoz közel tervezi eltölteni a szabadságát. Mivel mindig is jó szívvel gondoltál vissza erre az emberre, ezért feltételezhetően a mostani találkozás is felettébb örömteli lesz. Nehezedre fog esni egy olyan kollégában bízni, aki olthatatlan szerelmet érez irántad.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Adódhatnak olyan helyzetek, amelyek meghatározó változásokat hoznak az életedbe, pl. a munkádban, és amiket eddig szilárdnak és biztonságosnak gondoltál. Ha változtatnod kellene, ez nem jelenthet gondot egy olyan jó alkalmazkodóképességű embernek, mint te, sőt akár új lehetőséget is feltárhat előtted. Akármi történjék is, őrizd meg a jókedvedet és az optimizmusodat. Minden vihart át tudsz vészelni, és akár előnyöd is származhat majd ezekből a változásokból.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Érzelmeid színesek, gazdagok. Hangulatod szélsőséges, rövid idő alatt képes vagy végletes állapotokba kerülni. Pályaválasztásodban szerepet kapnak azok a szempontok, amelyek érzelmi életed megélését biztosítják, ilyen például a színészet. Lehet, hogy ma fogsz ráébredni arra, hogy kedvesed nem képes olyan stabil párkapcsolatot nyújtani neked, mint amilyenre a valóságban vágysz. Ha viszont most egy stabil kapcsolatban élsz, őrültség lenne azt feladni egy bizonytalan futó kaland kedvéért.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Befolyásolni érzelmi alapon vagy hiúságodon keresztül lehet. Érzelmeid színesek és elevenek. Hazugságokkal, hízelgéssel, könnyekkel lehet befolyásolni téged. Jókedvű, bizakodó, optimista, de sok esetben naiv vagy. Haragod nem tartós, maradéktalanul tudsz megbocsátani és felejteni. Igazságérzeted fejlett. Szívesen képviseled a gyengébbek, a hátrányos helyzetűek érdekeit, bár az emberek közötti kapcsolatodban természetesnek tartod a hierarchikus rendet. Talán itt az ideje, hogy leszámolj azokkal a kapcsolatokkal, amelyek az évek során teljesen kiégtek.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem a nagy tervek körvonalazója, hanem részfeladatok precíz megoldója, befejezett munkák tökéletesítője, csiszolója lehetsz. Hajlamos vagy a közömbösségre, a lelkesedés szerepét a kötelességtudattal helyettesíted. Takarékos vagy, józan életű, de hajlamos egy kicsit a kicsinyességre. Feszült légkör uralkodik most körülötted, és valahogy azokkal az emberekkel sem találod meg a közös hangot, akikkel általában jóban vagy.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A kényszerfeltételek, korlátozottság, diszharmonikus környezet stresszállapotba hoz. Ilyen munkakörülmények között nagyobb a baleseti hajlam. Az emberekhez fűződő viszonyod nyílt, barátságos, igazságérzeted fejlett. A konfliktusokat nem erőszakkal, hanem békés úton szereted feloldani. Koncentrálj most az apró jelenetekre, a testbeszédre, és másokat is bátoríts erre.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hangulatod kissé változó, fejlett önfegyelmed miatt uralkodni tudsz magadon. Eszmékhez, elvekhez, emberekhez fűződő viszonyok kialakításában, ítéletalkotásodban fontos szerepet játszanak az érzelmi tényezők. Céljaid elérése érdekében a legmegfelelőbb magatartási formát vagy képes megvalósítani. A szokásosnál is vonzóbbá válsz most, így szerelmi téren igazán pozitív változásokra számíthatsz.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A pénz nem annyira fontos az életedben, hiszen mindig ösztönösen sikeres voltál ezen a téren. Ráadásul most a veleszületett képességeid folytán a csillagok kedvező hatásait is élvezheted, és ez egy igazán szerencsés kombináció. Vagyis ha készen állsz megragadni a kínálkozó lehetőséget, és véghezviszed a céljaidat, mindenképpen jelentős anyagi fejlődésre számíthatsz a napokban.








Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Érzelmeidet következetesen leplezed, nem örülsz, nem vagy indulatos, nem panaszkodsz. Munkádban lelkiismeretes és pontos vagy, ugyanezt várod el másoktól is, de nem mindenki tudja sajnos teljesíteni az elvárásaidat. Úgy érzed, mindenkiért meg kell küzdened, pedig sok mindent tálcán kínál most neked az élet, csak el kellene fogadnod. Noha nem kifejezetten vagy híve a kockázatos üzleti vállalkozásoknak, ebből az időszakból mégis nyertesen kerülsz ki.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szinte szikrázik a levegő, ha ti ketten a kollégáddal megjelentek ugyanabban a helyiségben. Jobb, ha figyelembe veszed, hogy ez a flört csak kezdetben lesz szórakoztató, később hatalmas konfliktus kirobbanásához vezethet majd, amikor ráébredsz arra, hogy a függetlenséged és kedvesed birtoklási vágya teljességgel összeegyeztethetetlen. Számos akadállyal kell megküzdened, amelyek közül akár a legjelentéktelenebbek is a csődhöz vezetnének, ha nem veszed komolyan őket.








Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az új ismeretek szerzését megkönnyíti a számodra, hogy a személyiséged általános tulajdonsága alapján könnyen vállalod azt a lemondást, amit egy alapos szellemi munka előfeltételez. Alkalmazkodóképességed kiváló, ezért könnyen és gyorsan be tudsz illeszkedni mások gondolatmenetébe. Általában az új ismeretek szerzésénél nincsenek fenntartásaid. Hajlamos vagy a tekintélyelv elfogadására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top